öncelikle seçimin bölgemize ve milletimizehayırlısı olmasını temeni ediyor,ve milletimiz için iyi olanın seçilmesini diliyorum.Bence Mahmut TEKİN'e adaylık verileceğini düşünüyorum ve bunun en az 2. sıra olacağını düşünüyorum.Feyzi beye gelirsek onun kendisini bağımsız göstereceğini tahmin ediyorum
yeri dolmaz bi vekil kaybetti aslında bingöl zazalar diyarı cesur olduğu kadar vefalıdırda berdibeğin olmadığı bir partinin ne kaybedeceğini bekleyip göreceğiz umarım bu kaybı çok geç olmadan anlarlar
siz zaten aday adayı olsaydınızda aday olamazdınız iyi bi insansınız fakat bakan bey var. o bakanlktan kazanr 1 lur. Kazım bey Zikte ağası, bu kadar büyük bi topluluğu kimse karşısına almaz,, aşireti sayesinde oda 2. sıra olur gibi.. 3. sıra Solhana gidecek deniliyor eğer Solha^n 3. sıra olursa bu isim kesinlikle Yusuf Coşkun olamaz. daha fazla oyu olan biri olacaktır buda Mahmut Sönmez gibi eski tanınmış bi siyasetçi olur.. diğer aday adaylarına başarılar keşke paralarına kıyıp boşuna aday adayı olmasalardi
sizi ankarada çankayada hemşerilerinizin sorunlarını dinlerken ve yaklaşık 30 kadar insana öğle yemeği ısmarlarken gördüm.orda bulunanlara sordum.bu insan hepmi böyle evet dediler darısı diğer vekillerin başına size ve tüm hemşerilerinize başarılar diliyorum.
sn. fevzi BERDİBEK bingöl siyasetinde bingöl siyasi camiasındabireysel çabası ile milletvekilliğine kadar yükselmiş bir şahsiyet. mucadeleci kimliği,insanlarla bireysel diyaloğu yüksek olan biri.şahsen tanıdığım sayın fevzi berdibek aday olmasa bile bingöl siyasetinde varlığını her zaman hisetirecektir.şahsım olarak kendisne özel ve syasi mucadelesinde başarılar dilerim.sn. berdibek sizde daktir edersinizki siyaset uzun bir maratondur
saygı ve selamlarımla. AYDIN AYDAR
bingöllü değilim,,bingöllü bir öğretmen arkadaşımla,,mecliste onun işi için meclise gitmiştik..odasındaki kalabalık bingöllüleri görünce çok imrendim ilgi ve alakaya,,bizim konya'nınkilerde yüzümüze bili bakmadı..
ALLAHIN selamı üzerine olsun bence sen kendine yakışanı yaptın.Senin gibi değerli bi şahsiyetede bu yakışırdı vermiş olduğun karardan dolayı seni tebrik ederim.ALLAH yardımcın olsun.
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın