Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nün uzun süredir üzerinde çalıştığı ve birçok detayı hesaba katarak hazırladığı projede uygulama aşamasına gelindi. 'Akıllı Kavşak' uygulamasıyla hem trafik güvenliği artacak hem de bekleme süreleri kısaltılarak trafik yoğunluğu önlenecek. Kavşakta neler değişecek? İşte yeni çalışmanın detayları…
Bence şehrimize birkaç yoldan daha geçit verilmeli Düzağaç Köprüsü yoğunluk açısından kaldırmıyor ve bu daha da güçleşeçektir ileriki yıllarda. Eski Yenişehir karakolunun ordan karşiyakada bir köprü yada Viyadük olur bu şart çünkü şehir Merkezi Karşı tarafla çok yoğun bir trafik oluyor. Daha kestirme ve kolay ulaşılabilir güzergah lar olmalı. Ayrıcada Başkan Erdal Beyin şehrin önemli yerlerine yol ve kavşak genişletmesi çok yararlı Tebrik ederim.
Köprülü kavşak elazığ diyarbakır başta olmak üzere çok verimli olur.güzel haber teşekürler bingöl online sizlerin katkısı büyük ilk günden beri sıkıntıyı gündeme getirdiniz basın sorunu gündeme taşıyan çözüme kavuşmasında hız veren kuruluş tebrikler emegi geçenlere
Kültür mahallesini küçük bir köprüyle hastaneye bağlamak çok mu zor? Bu da oradaki sıkışıklığı azaltır. Hem zamandan ve yakıttan tasarruf da olur. Bingölün en büyük mahallesi, köprü ve bahsi geçen kavşağı baya rahatlatır.
@Misafir Kullanıcı Elazığ'da onlarca köprülü kavşak yok iki tane var sadece. Elazığ'ın araç sayısı ile bingölün araç sayısını bir karşılaştırın. Düzağaç mevkiine acil köprülü kavşak yapılmalı geç bile kalındı. Akıllı kavşak sistemiyle filan bu iş olmaz. Elazığ dan gelen Muş'a giden istikamete bir battı çıktı yapmak çok zor olmasa gerek.
@Misafir Kullanıcı Bu maliyetler Bingöle gelince mi artıyor köprülü kavşak neredeyse her şehirde var ayrıca o bölgede kamulaşacak arazi yok mevcut yol yeterli
Kurban Bayramı öncesi Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nın en çok konuşulan kurbanlığı olan yaklaşık 1,5 tonluk 'Tosun Paşa', sıkı pazarlıkların ardından alıcısını buldu. Dev cüssesiyle vatandaşların ilgi odağı olan kurbanlık, pazarda günlerce konuşuldu.
25.05.2026
16:02
Kayalıklarda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı
Bingöl merkez Kurudere Barajı çevresindeki kayalıklarda mahsur kalan iki vatandaş, AFAD, jandarma ve sağlık ekiplerinin koordineli müdahalesiyle bulundukları noktadan güvenli şekilde kurtarıldı.
24.05.2026
23:59
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP'de mahkemenin verdiği 'mutlak butlan' kararı sonrası parti karıştı. Genel merkezde arbede ve polis müdahalesi yaşanırken, gözler şimdi il örgütlerine çevrildi. CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş'ın açıklaması ise 'Bingöl teşkilatı hangi tarafta?' sorusunun yanıt niteliğinde oldu.
24.05.2026
21:58
Genç'te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç İlçe Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yapımı sürdürülen park projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce olumsuzluklarla anılan alanın, modern ve güvenli bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
24.05.2026
16:36
Bingöl'de Mezarlıklarda Bayram Mesaisi Tamamlandı
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha temiz ve düzenli bir ortamda gerçekleştirebilmesi amacıyla şehir merkezindeki 10 mezarlıkta bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamladı.
'Yıkıcıya, bölücüye, darbeciye asla fırsat vermeyeceğiz' diyen Bingöl Valisi Cahit Çelik; 'Devletimizce takip edilen kararlı politikalarla bir daha bu topraklarda terör belası yaşamayacak; binlerce yıl birlik ve beraberlik içinde, dostça ve kardeşçe yaşamaya devam edeceğiz' dedi.
24.05.2026
15:04
1,5 Tonluk 'Tosun Paşa' alıcısını bekliyor
Kurban Bayramı öncesi hareketliliğin başladığı Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda yaklaşık 1,5 ton ağırlığındaki 'Tosun Paşa' vatandaşların ilgi odağı haline geldi. Dev cüssesiyle dikkat çeken kurbanlık, alıcısını bekliyor.
24.05.2026
14:45
Bingöl'de 'Büyü' Vaadiyle 500 Bin TL'lik Vurgun: 3 Şüpheli Tutuklandı
Bingöl'de sosyal medya üzerinden 'büyü yapma' bahanesiyle bir vatandaşı yaklaşık 500 bin TL dolandırdığı belirlenen 3 şüpheli, Van'da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalanarak tutuklandı.
24.05.2026
12:07
Bingöl 153 Çözüm Merkezi Akıllı Şehir Çalıştayı'nda Tanıtıldı
Bingöl Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından geliştirilen 153 Çözüm Merkezi Sistemi, Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı'nda tanıtıldı. Sistemle vatandaş taleplerinin dijital ortamda yönetilmesi ve veriye dayalı hizmet planlaması katılımcılarla paylaşıldı.
21.05.2026
17:23
Bingöl Akıllı Şehir Dönüşüm Çalıştayı Başladı
Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi ortaklığında başlayan çalıştayda; yapay zekâ destekli belediyecilikten dijital afet yönetimine kadar birçok kritik başlık ele alınıyor. İki gün sürecek organizasyonda Bingöl'ün geleceğine yön verecek stratejik yol haritasının oluşturulması hedefleniyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın