Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne Halil Yücel atandı | HABER YORUMLARI
Yücel: 'Mesleki tecrübelerimizi sahaya yansıtarak ve ekip ruhuyla çalışarak gerek fiziki koşulların iyileştirilmesi, gerekse eğitim kalitemizin hak ettiği noktaya ulaşması için var gücümüzle çalışacağız.'
Camiia bitmiş değil sen Mahmut efendi bile duzeltemez ..Dini imanı ek ders, sınav görevi, Mtsk görevi o görev bu görev peşinde koşan idareci çökmüş bu camiaya onları Allah'ın tokatı dışında hiç bir şey duzeltemez
Geleceğe hazırladığınız öğrencilerin hayalleri mülakatlarda yerle yeksan oluyor tek bir resmi açıklama yaptınız mı bugüne kadar? Kusura kalmayın sistem degismedikçe... Öğrenciler artık okumanın zehir gibi kafaya sahip olmayı boş uğraş olarak görüyor çünkü sistem belli. Belirli kişiler dışında hiç kimse kamuya belediyelere özel idarelere memur yapılamaz.
Yapacağınız işler belli maceraperest konuşmanın ne anlamı var. Sen zaten makama oturduğun zaman eğitim bir sen sana maceranın orijinalini yaşatır. Sen yeter ki yanına tesisat al.
Cevdet by ve de fevzi beg size sıruyorum;iş kur il müdürünün abisi mahfuz güler deva partisine geçti başkası olsa çoktan linç edilmişti.peki fesih by in sırtı oğlunun cevdet by in yegeni ile evli olmasından mı kuvetliki yerini koruyor.Yarın seçimde bu adam abisinin partisine mi yoksa Ak partiye mi oy verecektir.
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
06.11.2025
16:47
Bingöl Umut Kervanı'ndan 141 aileye destek
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Ekim ayında; 141 aileye 291 bin 863 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği, 26 Kasım 2025 tarihinde Afrika'nın Benin bölgesinde yardım faaliyetinde bulunacak.
06.11.2025
16:12
FKA'dan 2026'ya güçlü destek: Bütçenin yüzde 80'i projelere ayrıldı
Fırat Kalkınma Ajansı kasım ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli'de gerçekleştirildi. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 2026 yılı bütçesinin yüzde 80'inin proje ve faaliyet desteklerine ayrıldığını belirterek, bölgenin sürdürülebilir kalkınması için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.
06.11.2025
13:54
Araç sahiplerini üzecek haber: Motorine zam geliyor
Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 2,07 TL zam yapılacak. Yeni artışla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatı 60 TL'ye ulaşacak. Böylelikle geçen hafta gelen 3 TL'lik zammın ardından art arda ikinci zam gelmiş olacak.
06.11.2025
13:19
Bingöl'de arıcılara seminer verildi
Bingöl'de arıcılara, arı hastalıklarıyla mücadele ve koloni yönetimi üzerine kapsamlı bir eğitim semineri düzenledi.
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın