Bu Eğitim camiası kadar yüzünde ar olmayan başka bir kesim var mı. Kadronu alıp başka memlekete gitmek için gazel okumanın ne faydası var. Sorsan der ki benden öncekiler ne yaptı bende mecburiyetten bunu söylüyorum. Eğitimci kesimi zaten Bingöl'ü bir dinlenme tesisi olarak görüyor.
@Misafir Kullanıcı O slogan tutmadı...!!! Gelecek diyen, aradığı yerde kaldı... Unutmadan, bu gidiş ve inatla gelişler kişilere belki koltuk sıcaklığı veriyordur ama olan sizlerin çocukların geleceğine oluyor...
Ben de bir Bingöllü olarak Yozgat'ta görev yapıyorum, Bildiğim kadarıyla Yozgat Tapu kadastrounda Bölge düzeyinde Bingöl Serviden bir müdür görev yapıyordu.Demem o ki bu tür milliyetçi akımlara takılmamak gerekir.Ha Yozgatlı olmuş Ha Bingöllü olmuş İdarecilerin, önemli olan şehre yapacakları Hizmet.Şunu da söylemeden gecmiyeyim; Cumhurbaşkanı Yardımcılığı Yozgat'tan alınıp Bingöl'e verilmesi bence en büyük gururumuzdur
Mustafa Bey, uzun yıllar Türkiye'nin nüfus olarak en büyük eğitim yönünden de en başarılı ilçesi olan Çankaya'da görev yaptı. Kendisi son derece donanımlı, mütevazi bir kişidir. Tahminimce bugüne kadar ile atanan en iyi il milli eğitim müdürüdür. Tüm vatandaşları direk ilgilendiren ve etkileyen bir kuruma bu kişinin atanması ilimizin öncelendiğini göstermektedir. Atamayı yapan, katkısı olan herkese teşekkür ederim.
Bu Bingöl Milli Eğitim Müdürleri habire ne değişiyorlar. Bu insanlardan, öğrencilerden ve bu ilden ne istiyorsunuz. Siz neyi paylaşmadınız veya paylaşamadınız. Allahu Teala dan belanızı mı istiyorsunuz? Yeni Milli Eğitim Müdürü hayırlı olsun. İnşaallah gidenleri aratmaz.
Bingöl Milli Eğitim Müdürlüğüne Tavsiyem lütfen karşılama çiçeğini plastikten yapın masraflar azalsın 3 yıl da tam altı defa çiçek taktim ettiniz devletin parasına yazık
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, tabanca ve fişek ele geçirildi.
02.07.2025
15:56
Depoları fulleyin! Akaryakıta otomatik zam!
Yılın ilk 6 ayına ait Yİ-ÜFE verileri doğrultusunda benzin, motorin ve LPG fiyatlarında dikkat çeken oranlarda artış bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarına yarın (Perşembe) itibarıyla ÖTV kaynaklı otomatik zam yansıyacak.
01.07.2025
14:59
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 81 ildeki müdürlüklere 'acil' ibareli bir yazı gönderdi. Şap hastalığında yaşanan artış nedeniyle, ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.
01.07.2025
13:10
Bingöl Basın Konseyi'nden karikatür tepkisi!
Açıklamada; 'İnançlara hakaret eden, toplumsal barışı zedeleyen ve vicdanları yaralayan bu tarz yayınları en güçlü şekilde kınıyor, hem hukuki hem ahlaki sorumluluğun takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz' vurgusunun altı çizildi.
01.07.2025
11:28
Bingöl'de aranan suç makinesi yakalandı
Polislerin şok baskınıyla çembere alınan şahıs kıskıvrak yalandı. Şahıs, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
01.07.2025
11:18
Türkiye yanarken Bingöl'de montlar giyildi, sobalar yakıldı
Türkiye'nin birçok ili sıcaktan kavrulurken 1940 rakımlı Karlıova'da kış yeniden geldi. Soğuklar nedeniyle ilçedeki kahvehaneler sobaları tekrar kurup yakmaya başladı.
01.07.2025
11:08
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.
01.07.2025
11:02
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 5 bin 990 kök kenevir ele geçirildi.
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın