Bingöl seçmenine hakaret yağdırdılar | HABER YORUMLARI
14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim sonuçlarının ardından sosyal medyada Bingöl seçmenini hedef alan ve provokatif paylaşımda bulunan sosyal medya kullanıcıları tepkiye neden oldu.
Isin ilginc yani akp cikari olmayan okumus bilgi birikimi dunya siyasetini okuyanlar akp oy vermiyor buda bir gercek.gelelim menfaata bingolun ekonomisi yurt disindaki bingollulerin bingole biraktigi paradir.kendimde cok sahit oldum kapali carsidaki cogu gencli olanlardan.akp nin bingole bi faydasi olur mu bu 5 yil icinde ogrenecez.
Çadır satılar diye zırlayanlar hadi bakalım dünde depremzadeleri sosyal yapılardan kovanlar için bir söz söyleyin inanın dün de sol kirliğdi bu günde ... kokuyorlar
102044 Nolu misafir; ' Bir chpli olarak RTE ye oy verecem' diyorsun. Sen chpli degilsin, sen asgari ücrete çalışan bir trolsun. Nedenmi: Çünkü bingölde chpli yoktur. akpli yoktur. bingölde adamcılık ve çıkarcılık vardır. ve bu hakaret degildir bir gerçektir.
Hakaret aciz insanların işidir kınıyorum ama bingöldede Akp ye oy vermeyenleri şeytanlaştıran çok insan var şuna veren imanı zayıf buna veren vatan hayini vs oy namustur istiyen istediği yere verir kimsenin haddi deyil hakkaret etmek ama işler kötü gidince emin olun çoğu hemşerimiz oy verdikleri partiye kendinleri hakkaret ediyor. Hergün yüzyüzeyiz kim kime inanıyorsa karışmayan kardeş olun gerisi boş.
Beyler ne hikmetse CHP ye oy verenler aydın sayılıyor akıllı sayılıyor zekalı beyinli sayılıyor amaa AKP ye verenler aptal beyinsiz ve o kadar çok hakaret ediliyor ki sosyal medyadan okuyorsunuz. Ey aydın kesim size sesleniyorum hani demokrasiden özgürlükten hak adaletten bahsediyorsunuz.Batsın sizin bu hak hukuk özgürlük demokrasinize Akp ye oy verenler sizin için beyinsiz diğerlerine oy vermek aydın öyle mi çok zavallısınız siz bunları söyledikçe RT Erdoğan oyları yükselecek. Bu milleti size her zaman ders verecektir. Biraz akıllı olun ve söylemlerinize d
Bingöllü hemşerilerim sosyal medyada bingöllülere yapılan son derece hskaret içerikli yorumları okuyunca bir vatsndaş ve Bingöllü olarsk nefret ettim. Ben onların seviyesine düşüp hakaret etmem. Fakat bunu söyleyeyim eğer bingöllü kardeşlerim siz bu hakarete karşlık 28 mayısta en güzeli cevabı sandıkta vereceğinizden şüphem yok. Ben bir CHP li olarak bize yapılan bu hakaretlerden dolayı oyum RTE ye veriyorum. Hakaret edemediğim için tepkimi sandıkta vereceğim. Siz bingöllüler de sessiz kalamazsınız
bunların gerçek yüzleri budur. vatanları yoktur ....... yoktur şerefleri yoktur özgürlük adı altında pislik kokarlar bizleri insan görmeyen bu zihniyete oy verenlare yazıklar olsun solhanlı
Bingöl Belediyesi'nden kent geneli ilaçlı mücadele
Bingöl Belediyesi, şehir genelinde haşereyle mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlaçlama faaliyetleri, planlı bir şekilde tüm mahallelerde sürdürülüyor.
04.07.2025
16:55
Yılmaz ve Güneş ailelerinin acı günü!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın yeğeni Şiyar Güneş, Ankara'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Güneş'in cenazesi, 5 Temmuz 2025 Cumartesi tarifeli uçakla Bingöl'e getirilecek.
04.07.2025
16:29
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Baraç'tan şok açıklama!
Bingöl'de kara paranın TOKİ ve diğer emlak sektörü üzerinden aklandığını savunan Nihat Baraç; 'Kendi şehrimizde yabancı olduk, yaşam artık lüks. Kara para aklayanlar için biz neden eziliyoruz? Devlet kurumlarının sessizliği halkta büyük hayal kırıklığı yaratıyor' dedi.
04.07.2025
16:10
Bingöl'de seyir halindeki tır alev topuna döndü
Sürücünün inmesinin ardından bir anda alev topuna dönen tır, yanarak kullanılamaz hale geldi.
04.07.2025
15:08
Bingöl'de kamyonla uyuşturucu sevkiyatı! 49 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda Bingöl'den Ankara'ya uyuşturucu taşıyan kamyonda 49 kilo 600 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
04.07.2025
15:07
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli tutuklandı.
04.07.2025
15:06
Bingöl'de hırsızlık yapan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan çalışmada, 35 Bin TL değerinde ürün çaldıkları tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.
04.07.2025
15:05
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
04.07.2025
15:04
Bingöl'de yaklaşık 6 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Cumhuriyet savcısının talimatları doğrultusunda adli işlemlere başlanıldığı bildirildi.
04.07.2025
15:01
Yeşil dönüşüme milyonluk desteği
Bingöl, Malatya, Elâzığ ve Tunceli'yi kapsayan TRB1 Bölgesi'nde, mikro ve küçük ölçekli işletmeler ile kooperatif ve üretici birliklerine toplam 28 milyon TL'lik hibe desteği verilecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın