Bu listeyle sadece Fevzi çıkar.Bu yazım burada dursun 1 ay sonra görürsünüz.Hele bizim ailecek kırmızı çizgimiz zeki korkutatadır o varsa kesinlikle AKP oy vermeyeceğiz.Kendisi önce hemşehrilerini kale alıp telefonlarına cevap verme tenezzülünde bulunsun ondan sonra aday gösterilsin.Saltanat sistemi gibi hep aynı kişi veya aileleri aday gösteriliyor.Yazık çok yazık
Ciddi bir şekilde Ziya Buyankara hocaya yüklenilirse sonuç 1-1-1 olur. 2018 de Akp Gençte aday olmamasına rağmen � oy vermiş alın size aday daha böyle çok başınıza vurursunuz oy vermeyin ki hesabınız yapılsın!!
Ziya hocada her aday gibi (bir ikisi hariç) adamdır diyorlar kendisiyle tanışamadım. Hayırlısı kim ise o kazansın. Herkes kendi köylüsünü akrabasını kazanmasını ister tabi. Ben Bingöl çocuğuyum Bingöl'lü birini desteklemem doğal bir durum. Bizim mahallenin sloganıdır arkadaşlık siyaset üstü bir mekan. Bu ara daha evvel den sormuştum bu soruyu niye deprem bölgesine 'GÖKDELEN' Yapıldı diye dediler meclis kararı sırdır sana söyleriz ama ulu orta konuşma. Benim profilim açık ulaşırsan bu sırrı sana söylerim :))
@sewurafatun Size ulaşırım abim eyvallah. Biz köylü akraba ilişkisinin üstünde tanıdığımız karakterini bildiğimiz insana oy vermek istiyoruz sizin görüşünüz farklı olabilir bu da pek tabiidir. Partiye değil kişiye oy vermek istiyoruz artık. Çünkü biliyoruz ki cebimizi sömürenler bu partilerdir. Adayımızı hakkaniyetle seçmek istiyoruz bu nedenler ile oyumuz ziya hocayadır.
@Misafir Kullanıcı Bir Genç'li olarak Cumhurbaşkanlığı tercihimiz Has hemşehrim Kemal beydir. Vekillik ise niye boş olmalı? Sizin boş oy tepkiniz akıllıca değil rengi baskın olan alır.
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim süreci hareketlenirken, eski Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Ayas, 'Beyaz Liste' ile yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Ayas, yeni dönemde yatırım, istihdam, girişimcilik ve üyelerin sorunlarına daha etkin çözüm üretme hedefiyle yola çıktıklarını belirtti.
26.08.2026
02:42
Aşağı Çarşı'da Hak Sahiplerine 15 Günlük Başvuru Süresi
Bingöl Belediyesi, Eski Saray Caddesi'nde (Aşağı Çarşı) sürdürülen yol genişletme çalışmaları kapsamında proje güzergahında yer alan hak sahiplerini başvuruya çağırdı. İlan tarihinden itibaren 15 gün içinde Plan ve Proje Müdürlüğü'ne müracaat edilmesi gerekiyor.
26.08.2026
02:41
KYK yurt başvuruları başladı: Son gün 29 Ağustos
2026-2027 eğitim öğretim dönemi için KYK yurt başvuruları başladı. İlk kez yükseköğretim programına kayıt yaptıran öğrenciler ile ara sınıf öğrencileri, 29 Ağustos saat 23.59'a kadar e-Devlet üzerinden başvuru yapabilecek.
26.08.2026
02:40
Motorinde Büyük İndirim
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatında 27 Ağustos 2026 saat 00.01'den itibaren geçerli olmak üzere 4 TL indirim bekleniyor.
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında Ahlat'ta gerçekleştirilen bölge üniversiteleri toplantısına katıldı. Toplantıda akademik gelişimden bölgesel iş birliklerine kadar birçok konu ele alındı.
25.08.2026
03:06
Baraç'tan AK Parti milletvekillerine eleştiri: 'Bingöl sorunlarıyla baş başa'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, AK Parti milletvekillerini kentin sorunlarına yeterince odaklanmamakla eleştirdi. Baraç, seçim vaatlerinin yanı sıra bazı ticari faaliyet ve iş çevreleriyle ilişkilere yönelik iddiaların da kamuoyunda sorgulandığını söyledi.
25.08.2026
03:05
Alpay'dan okul alışverişinde 'yerel esnaf' çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zülküf Alpay, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde velilere çağrıda bulunarak, okul alışverişlerinde yerel esnafın tercih edilmesini istedi. Alpay, 'Alışverişimizi yerel esnafımızdan yapalım, Bingöl kazansın' dedi.
25.08.2026
03:03
Sütaş, Bingöl'de bin istihdam sınırını aştı
Sütaş'ın Bingöl Entegre Tesisleri'nde doğrudan çalışan sayısı 1.006'ya ulaştı. Çalışanların yüzde 94'ünün Bingöl ve çevre illerden olduğu belirtilirken, yatırımın bugüne kadar kentte oluşturduğu toplam değer 202,5 milyon dolara ulaştı.
25.08.2026
03:01
Bingöl balına ilk destek belediye, AVM ve radyolardan
Bingöl Bal Üreticileri Birliği'nin kentin önemli değerlerinden Bingöl balının tanıtımı için yaptığı destek çağrısına ilk yanıt Bingöl Belediyesi, Miliamall ve Piesta AVM ile yerel radyolardan geldi. Tanıtım çalışmaları dijital ekranlar ve radyo yayınları üzerinden yürütülecek.
25.08.2026
03:00
FAST'ta limit yükseliyor
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, FAST sistemindeki işlem limitlerini 26 Ağustos itibarıyla artırıyor. Para transferleri ve 'Ödeme İste' işlemlerinde limit 300 bin TL'ye çıkarken, FAST-TR Karekod ile iş yeri ödemelerinde de üst limit 300 bin TL olacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın