Bingöl'de kent merkezinde toplu taşımacılık yapan özel halk otobüslerinde yolcu bilet ücretlerine zam geldi. Vatandaş tepkili! Kooperatif ise çevre il emsali ile Bingöl'ün en uygun taşımacılık yapılan il olduğu savunmasında!
Belediye meclisini takip ediyoruz oylama günü DEM li meclis üyeleri toplantıya katılmamıştır Bunun sebebi ise hat minibüslerinin DEM'lilere yakın olmasıdır muhalefet muhalefetini yapmamıştır davalarını satmışlardır.Malesef MHP li üyelerde halkın değil Münubüsçülerin lehine el kaldırmışlardır bunu unutmayacağız Bingöl halkını satmışlardır vatandaşın takdirine bırakıyoruz
Kaç km lik yola bu fiyatlar çok Otobüsün içi tıka basa Şoförlerin saygısız kaba olması ayrı bi dert. Ani frene basıp ayaktaki yolcuların kucak kucağa girmesi ayrı bi dert Sahipsiz bi memlekette at koşturan çoktur
Çevre illeri örnek göstererek en düşük ücret tarifesi Bingöl'de yalanı ile insanları avutuyorlar. 3 km yola 19 TL ücret çok fazla. Hafta sonu Diyarbakır'daydım ve onca mesafe gidiliyor ve 25 TL ödeniyor. Zammın perde arkasında ise şoförlerin bir kısmı aylığımız 38,000 TL, bir kısmıda 45,000 TL olsun diye diretince otobüs ücretlerine zam yapıp, vatandaşın cebinden alarak aç gözlülere veriliyor. hiçbir şeye yüzde 200 zam gelmemişken 10 ay sonra bir zam verilmesi bu millete kötülüktür. Unutulmasın ki haksız kazanç elbet bir gün zıkkım olur.
Küçük şehir, Diyarbakır büyükşehir ile kıyaslama yapıyor. Muş bile buradan büyük ama buradan ucuz isterseniz oradan da bir fiyat verin, öğrenci ne kadar tam ne kadar, Yazıklar olsun belediye'ye.
Bingöl OSB Genişleme Alanı Altyapı İhalesi yapılacak
'Bu başarı kalbi ve yüreği Bingöl için çarpanların ortak eseridir' diyen Vali Usta: 'Bingöl sanayicisi, girişimcisi ve tüm dinamikleriyle omuz omuza, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz' dedi.
18.07.2025
03:18
Adalet Bakanlığı'na 20 bin yeni personel alınacak
Kabine Toplantısı sonrası alınan kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adalet Bakanlığı'na 20 bin yeni personelin alınacağını duyurdu.
18.07.2025
03:16
'Bağımlılık, terör kadar tehlikeli'
Yeşil Yıldız Bağımlılıklarla Mücadele Derneği Bingöl İl Başkanı Şahin Gültekin yaptığı açıklamada bağımlılıkla mücadelenin terörle mücadele kadar önemli ve stratejik bir güvenlik meselesi olduğunu belirterek, devlet, aile ve sivil toplumun bu konuda topyekûn bir seferberlik başlatması gerektiğini vurguladı.
18.07.2025
03:13
TED AD Bingöl Koleji Eğitim Hayatına Başlıyor
Türkiye'nin en köklü eğitim kurumlarından biri olan Türk Eğitim Derneği (TED), Türkiye'nin dört bir yanına nitelikli eğitimi ulaştırma vizyonu doğrultusunda, yeni bir eğitim yuvasını Bingöl'e kazandırıyor. TED AD Bingöl Koleji, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında Bingöl'de de kapılarını öğrencilere açmaya hazırlanıyor.
18.07.2025
03:11
'El birliğiyle Bingöl'ü bir turizm merkezi haline getireceğiz'
Meclis'te yaptığı konuşmasında milletvekillerine şehrin turizm noktalarını sıralayıp ziyaret ve gelişim için destek çağrısında bulunan Milletvekili Korkutata: 'Bingöl'e gelen misafirlerimiz yalnızca doğanın ve tarihin değil, aynı zamanda insanımızın eşsiz misafirperverliğiyle de buluşmaktadır' dedi.
18.07.2025
03:10
Uyuşturucu ve hırsızlıktan ceza almışlardı! Yakalandılar
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şüpheli yakalandı. Şahıslar cezaevlerine teslim edildiler.
18.07.2025
03:09
Bingöl'de 4 noktada uyuşturucu baskını!
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada 4 farklı noktada toplam bin 520 kök kenevir ve 4 bin kök skunk bitkisi ele geçirildi.
17.07.2025
13:47
28 milyon TL'lik destek planı açıklandı
Fırat Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu toplantısı, Elazığ Valiliği'nde bölge valileri ve kurum temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, TRB-1 bölgesindeki mikro ve küçük işletmelerin yeşil dönüşüm yatırımları için 28 milyon TL bütçeli hibe desteği programı tanıtıldı.
17.07.2025
13:36
Bingöl Valiliği orman yangınlarına karşı uyardı
'Şehrimizin oksijen kaynağı ormanlarımızı koruma konusunda vatandaşlarımızdan azami hassasiyet bekliyoruz' vurgusu yapılan açıklamada, yapılması gerekenler de sıralandı…
17.07.2025
03:59
Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 3 yaralı
Bingöl-Elazığ'da yolunda otomobilin şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın