Bingöl'de toplu taşımaya zam! Son 2 Yılda Dördüncü Tarife Artışı | HABER YORUMLARI
Temmuz 2024'ten bu yana dört kez zam alan şehir içi minibüs ücretleri yeniden artırıldı. Bugünden itibaren tam bilet 28 TL'ye, öğrenci bileti ise 21 TL'ye yükseldi.
BİR ŞEHRİ GETİRİP TAŞIMACI MAFYASINA TESLİM EDERSENİZ SONUÇ BUDUR. PARA BUNLARIN DİNİ İMANI OLMUŞ. OTURUP KALKTIKLARI YERDE DİNDEN İMANDAN DEM VURAN BU DİNSİZ İMANSIZ VİCDAN YOKSUNU İNSANLARDAN NE BEKLENİR. ŞEHİR SAHİPSİZ. İDARECİLER SESSİZ SİYASİLER SESSİZ. VATANDAŞ TÜMDEN SESSİZ. ÜÇ GÜN KULLANMAYIN BU ARAÇLARI BAKIN NE OLUYOR. AMA YOK. SONUÇTA BİNGÖLEDE MÜSTAHAK. HERKES HAKETTİĞİ ŞEKİLDE YAŞAR DEMEMİŞLER BOŞUNA...
Üniversite öğrencileri burda olmadığı zaman hep zam yapılıyor fırsatçılar sizi ayıp ya ayıp insanda biraz vicdan olur beldiye bide bunları destekliyor belediye başkanı neden halk otobusunu almıyor bile bile bunları milleti yüz göz ettiriyor hakkımı helel etmiyorum baskana. ALLAH'a Havele ediyorm belediyeyi çoluk çocuğumuzun hakkı zıkkım olsun haram it kanı olsun gariban öğrencilerde var onların hakkıda haram olsun iinsallah beter olursunuz seçimde görüşmek üzere iyi bı imza atarız bizde
6 ayda bir zam, yılda iki zammın toplamı: % 140 Memurlara üç yılda verilen zam: % 54 İçişleri ve Adalet Bakanlığına suç duyurunda bulunuyorum: Bingöl Belediyesi asli görevi olan toplu taşımacılık hizmetini, otobüs almayarak yerine getirmemekle ve şehiriçi minibüsçülerinee 6 ayda bir zam verdirerek Bingöllülere iki kez zulüm yapmaktadır. Bingöl Belediyesi ile bu şehiriçi minibüsćüleri arasında bir çıkar ilişkisi var mı yok mu? Lütfen araştırılsın.Baro ve sivil toplum örgütlerini de göreve davet ediyorum.
@Misafir Kullanıcı Çok sağlam tespitlerde bulunulmuş. Belediye toplu taşıma firmasına göz yumarak halkı eziyor ve adamlar atını istediği gibi koşturuyor.Bu olayın CİMER'e intikal etmesi gerekiyor. Hafta içi Karadeniz'den, belediye başkanını ziyarete gelenler, başkanı yere göğe sığdıramamışlar. Bu iş süslü cümlelerle olmuyor. Karadeniz'den gelenler bir de Bingöl halkının gözünden olaylara baksınlar. O zaman kurdukları süslü cümlelerden pişmanlık duyacaklardır.
Dünyanın hiç bir yerinde 6 ayda bir zam yapıldığını hiç kimse ne görmüş ne duymuş bu kanun bir tek bingölde var hatçılar tam bi mafya hiç kimse bunlara diş geçiremiyor bunların demekki ortakları var onun içi kimse sesini çıkaramıyor hakkımızı helal etmiyoruz haram zıkkım olsun.
Son 2 yılda 4.cü defa ZAM kararı verilmiştir.Bu Halk Otobüsleri yaz kış aylarında KLİMA yapmıyorlar, nedenKlimayı yakmıyorsunuz dediğinizde arızalı da ondan cevap veriyorlar.Bu Halka zulümdür.bunun günahı Bingöl belediyesi ve Sanayi Ticaret odasının boynundadır. Yazıklar olsun Size
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
09.09.2026
13:28
Sahası Yok, Sponsoru Yok! 12Bingölspor'dan Sert Manifesto
Sahasız, sponsorsuz ve desteksiz bırakıldığını açıklayan 12 Bingölspor yönetimi, sert bir manifesto yayımladı. Yönetim, 'Hem evimizi yıktılar hem ocağımızı söndürdüler' derken, farklı kentlerde stat arayışlarında karşılaştıkları sorunları da kamuoyuyla paylaştı. Bingöllü iş insanlarının başka kulüplere sponsor olurken kendi memleketlerinin takımına sırt çevirmesine tepki gösteren yönetim, 'Konu 12Bingölspor olunca bir anda mali sıkıntıları öne sürüyorlar' dedi.
08.09.2026
19:18
MHP Bingöl'de kongre heyecanı! 15. Olağan İl Kongresi 11 Eylül'de
Milliyetçi Hareket Partisi Bingöl İl Başkanlığı, 15. Olağan İl Kongresi'ni 11 Eylül Cuma günü gerçekleştirecek. Kongre, Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda saat 13.00'te başlayacak.
08.09.2026
15:25
Zazaca için yeni dönem: MEB'de ayrı müfredatla okutulacak
Bingöl Üniversitesi Yaşayan Diller Enstitüsü'nde görev yapan Zaza Dili ve Edebiyatı alan uzmanı Dr. Murat Varol, Zazaca için hazırlanan yeni öğretim programının onaylandığını duyurdu. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında hazırlanan yaklaşık 200 sayfalık programla Zazaca, MEB'in öğretim programlarında ayrı bir dil olarak yer alacak.
08.09.2026
15:07
122 milyar TL'lik para trafiği! Bingöl'de de gözaltılar var
Bingöl dahil 3 ilde düzenlenen operasyonda, yurt dışından yasa dışı yollarla getirilen dövizleri usulsüz şekilde yurt dışına aktardıkları belirlenen 27 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli hesaplarında 122 milyar 791 milyon TL'lik para hareketi tespit edilirken, yaklaşık 50 milyon TL değerindeki mal varlığına el konuldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın