Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ve Bakanlık Müsteşarı Habip Soluka yönelik çok sert eleştirilerde bulunan Ali Bayram: Bingöle bakış açılar farklı bunların. Önyargıları halâ devam ediyor. Bingöle yaptıkları, kendi memleketlerine yaptıklarının yanında çerez misalidir. Ama gel gör ki, bu yaptıklarını bile lütuf sayıyorlar!
Sayın başkan hala yanlış yerde arıyor suçluyu...resme iyi bak!!!Bingöl'ü kim temsil ediyor ya da edemiyor?Cevabı bulduğunda suçlu otomatik olarak ortaya çıkacak...demek ki bazıları Bingöl'ü benimsemiyor...Bingöl'ü temsil eden/ler gerçekten kendi işleri gibi takip etseler sorun falan kalmaz...Ben burada başım demekle sorunlar çözülmez...sigara sigara sigara çekmekle de sorunlar çözülmüyor
Binali Yıldırım ve Müsteşarı bize bir şeyleri öğretmek yerine Kendi memleketlerine ne yapmışlar onu açıklasınlar. Yada bizim bakan Paranın babası otursun incelesin millet memleketine ne yapıyor diye biraz utansın sadece bakan mı utansın İdris Balukende utansın onu övmüşsün ama sana katılmıyoruz ali baram İdris Baluken bu memlekete diarbakırdan otobuslere adam doldurup getiren vekildir. Nie getirdi? Bingolluleri dövdürmek gözünü korkutmak için. İdris balukeninde bu akp liler kadar zararı vardır bu memlekete.
uyanamadık gitti erzincan,erzurum ve elazığda normal olan işler bingöl e gelince super proje oluyor. bizde olup bu illerde olmayan bir şey soyleyin.bizim sahip olmak için uğraştığımız hatta siyasilerimizin yapacagız diye hava attığı ust yapı,alt yapı, yol ve havaalanı gibi hizmetleri yıllardır kullanıyorlar hatta yenilediler bile.doğudaki ormanların %90 nı bingöl ve tuncelide ama orman bölge müdürlüğü %2 ormana sahip elazığda biz ne kadar biz öz evlatız desekte öz evlat gibi davransakta baba bizi üvey evlat olarak görüyor...
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
15.10.2026
16:33
'Beyaz bastonun önündeki engeller kaldırılsın'
Bingöl Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Bahattin Tüz, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, görme engelli bireylerin bağımsız ve güvenli yaşamı için erişilebilirliğin artırılması çağrısında bulundu. Tüz, kaldırımlardan toplu taşımaya, kamu hizmetlerinden dijital sistemlere kadar birçok alanda somut adımlar atılması gerektiğini vurguladı.
15.10.2026
15:39
ATAK Bingöl İl Başkanlığına Menderes Güner atandı
Güner, afet bilincinin artırılması, gönüllülük faaliyetlerinin güçlendirilmesi ve arama kurtarma çalışmalarına destek verilmesi amacıyla kurumlarla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.
15.10.2026
15:13
Benzine indirim geliyor!
Akaryakıtta beklenen indirim için geri sayım başladı. Benzinin litresinde 5 lira 65 kuruşluk düşüş öngörülürken, indirimin gerçekleşmesi halinde 50 litrelik bir depoda 282,50 TL, 60 litrelik depoda 339 TL tasarruf sağlanması bekleniyor.
15.10.2026
14:07
Ticaret Bakanlığı'ndan taksitli satışlara yeni düzenleme
Ticaret Bakanlığı'nın taksitli satışlara ilişkin düzenleme yetkisi genişletildi. Yeni yönetmelikle satış sonrası taksitlendirme ve ödeme erteleme işlemleri de kapsama alınırken, taksit sayısı ve sürelerine ilişkin yeni bir sınır henüz belirlenmedi.
15.10.2026
13:45
Karlıova'da sokaklar göle döndü!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde gece etkili olan sağanak yağış, cadde ve sokakları su altında bıraktı. İş yerlerine ulaşmakta zorlanan esnaf, tıkanan mazgalları kendi imkânlarıyla açmaya çalıştı.
Bingöl'de polis ekiplerince motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 1 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
14.10.2026
19:12
DEM Parti'den zam tepkisi: 'Ulaşım haktır'
Bingöl Belediyesi DEM Partili Meclis Üyeleri, toplu taşıma ücretlerine yapılan zamma muhalefet şerhi koyduklarını belirterek belediyenin kendi araçlarıyla toplu taşıma hizmeti sunmasını ve dar gelirli vatandaşlarla öğrencileri koruyacak destek mekanizmaları geliştirmesini istedi.
14.10.2026
18:24
Karlıova SYDV Türkiye genelinde ilk 10'a girdi
Bingöl'ün Karlıova ilçesindeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türkiye genelindeki 973 vakıf arasında 10'uncu sırada yer aldı. Başarıda emeği bulunan vakıf personeline Kaymakam Abdulselam Bıçak tarafından teşekkür belgesi verildi.
14.10.2026
18:11
Bingöl'de Şehir İçi Ulaşıma Zam: Tam Bilet 35 TL Oldu!
Bingöl'de şehir içi toplu taşıma ücretleri 2026 yılı içerisinde üçüncü kez artırıldı. Şubat ayında 25 TL'ye, haziranda 28 TL'ye yükseltilen tam bilet ücreti, son zamla birlikte 35 TL'ye çıktı. Yılın başından bu yana tam biletteki artış yaklaşık yüzde 85'e ulaştı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın