Bingöl'ün anahtarını getireceğim | HABER YORUMLARI
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem; Bingöl'e gelirken dedi ki Bingöl'ün anahtarını getirecek misin? Ben de dedim ki evelallah anahtarını Bingöllülerle, teşkilatımızla, başkanımızla, adaylarımızla hep birlikte Bingöl'ün anahtarını getireceğim.
Alican Bayram in projelerini alıp iki üç kulak takip abartip prim topladiniz. Alican Bayram bu kadar hayalci değildi şişirme di çünkü belediyecilik ten anlıyor. Bütçeyi biliyor. Siz bilmeyince şişirip durdunuz
@Misafir Kullanıcı Alican bayramın tek projesi var içinde zıya bey 1999 dan beri projeleri vardır tepeden inme değildir devletin çeşitli kademelerinde görev yapmıştır liyakatlı ve tecrubelidir kim bu milett icin bir çivi cakmissa Allah razı olsun ama akpde bu yok o yüzden oyumuz zıya hocaya
Ne anahtari be ...soygunmu yapacak. Böyle secim vaadi olur. Bu mhp de hep ilginc olmaya calisirken, tipki genel başkanlarinin yaptigi gibi.yüzüne gözüne bulastiriyor. Puskeviti unutmadik, simdide anahtar cikti. Olsa olsa ecnebi ingiliz anahtari gevşeyen civatarini saglamlartirir....
@Misafir Kullanıcı Ne komandosu komando olsa sana faydasi ne ozunu inkar etmiyecekmi atani dilini kulturunu bu ne sacma celladiniza asik olmussunuz bu neyin nesi dezem..bu nasil bi duygu turk irkciligini savunan bi partiye nasil sahipleniyorsunuz
Ben bu Bingöl'den hiç bişey anlamadım. Adam eşekle aday çıktı meydana doluydu, Erdal ARIKAN dolu, Ziya hoca dolu, HDP dolu bu nasıl iş. Bingöl siyasetine güven olmaz demek. Allah hayr eylesin. Şehir gerçekten yazık ve hizmetten yoksun. Değişim oluyor yine bişey yok. Bence zihniyet değişimi olmadan bişey olmaz. Yeni siyasetçiler şart.
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın