Bölgecilik Yapmayan Vekil İstiyoruz | HABER YORUMLARI
AK Parti İl Başkanlığı, kentte faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya geldi. STK'lar; Bölgecilik yapmayan, şehri tanıyan, topluma hizmet eden, liyakat sahibi, temsilde kabiliyeti olan vekil istiyoruz diye talepte bulundu.
Evet kesinliklikle katılıyorum. Herkesten oy alıp, hep bana rab bana mantığı ile sadece kendi yakınlarını atayan zihniyetten bu halk bıkmıştır. 3 dönem bakanlık yapan sözde vizyon sahibi Cevdet Bey'in Ak Partiye verdiği zararı kimse vermemiştir. Halkın içinde 10 kişiye sorsan 8-9 u Cevdet bey varsa oyum artık Ak Partiye yok diyor. Vatan bekçiliğini yapan, onlarca şehidi olan bölgelere olan kin ve düşmanlık kurumlarda zirve yapmış. Bu zihniyeti atayan tek kişi Cevdet beyden başkası değildir. Ama artık oyun bitti. Reisin adına saklanıp şov yapma zamanı bitmiştir.Nokta
@Yesil Yirmi yıl önce Bingöl'e geldim kanımca bir Cevdet beyden önce köy halinde Bingöl vardı birde Cevdet beyden sonra gelişen güzelleşen bir Bingöl var.Ama biz Cevdet beyi köyünden kaç oy getirdiği ile değerlendiriyoruz.Yazık.
Bölgecilik yapmayın diye nasihatta bulunanların hangisine yetki verilse en başta kendisi yapar karedekilerin hepsi aynı kafa görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Ak partiye gönül vermiş ve ilk kuruluşunda gençlik kolarına üye olmuş bir birey olarak bekletim adaklı kiğı karlıova Yayladere yedisu sancak bölgesinde gözle gürülür bir hizmet görmedik bingöl sadece genç ve solhandan ibaret değildir.. hep böyle görüldü.mehmet Hanefi güler beyin gelmesiyle olumlu düşünceleri ve bunu her platformda dile getirmesini olumlu karşılıyoruz kendisine teşekkür ederiz.inş 24 haziran seçimlerinde sonuna kadar hakkı olan kuzey ilçelerinden bir aday verirler. Ve bu adayın vekillik durumda herkesin vekilli olması umuduyla...
bana göre geçen oy oranı yüksek çıkan yerlere vekil adaylığı verilsin örneğin bakanın kendi çevresi BDP ye oy veriyor o zaman hükümet neden buna vekillik veriyor aslında bu kişiler bu harekatte yer almamalıdırlar birde şeyh hacı hoca beg ağa vb kimliklere sahip olanlare yer verilmesin
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
07.03.2026
03:00
Karlıova'da Trafik Cezası Tartışması!
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kesildiği iddia edilen 180 Bin TL'lik rekor trafik cezası tartışma konusu oldu. Siyasi kimliğiyle tanınan İlyas Bingöl, aracına kesilen cezanın ardından yaşanan süreci sosyal medya hesabından paylaşarak konuyu yargıya taşıyacağını açıkladı.
07.03.2026
02:58
Bingöl'de Ramazan Geceleri Kültür ve Sanatla Şenleniyor
Bingöl Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinlikleri vatandaşları kültür ve sanatla buluşturuyor. Tiyatro ve çocuk gösterileriyle renklenen programlar, ilahi konserleriyle de Ramazan'ın manevi atmosferini salona taşıyor.
07.03.2026
02:58
Bingöl'de sahte pasaportlu 2 şüpheli yakalandı
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli cezaevine teslim edilirken, diğer şüpheli şahıs ise sınır dışı işlemleri için İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
07.03.2026
02:57
FKA'ya personel alımı başvuruları başladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyetlerini sürdüren Fırat Kalkınma Ajansı, TRB1 Bölgesi'nde görevlendirilmek üzere 4 uzman personel ile 1 destek personeli (programcı) alımı yapacağını duyurdu.
07.03.2026
02:56
Adaklı sakinleri iftarda buluştu
Bingöl'ün Adaklı ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında çocuklar ve aileleri bir araya geldi.
Saadet Partisi Bingöl İl Başkanı M. Fatih Tiryaki, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada Bingöl'ün deprem riski açısından kritik bir bölgede bulunduğunu belirterek yetkilileri acil önlem almaya çağırdı. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca'nın konuyu Meclis gündemine taşıdığı bildirildi.
06.03.2026
02:51
Bingöl'de Dünya Yetimler Günü'nde Anlamlı İftar
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve eşi Nermin Çelik, Dünya Yetimler Günü dolayısıyla düzenlenen iftar programında yetim çocuklarla bir araya geldi. Programda konuşan Vali Çelik, yetim ve öksüzlere sahip çıkmanın medeniyetin en önemli miraslarından biri olduğunu vurguladı.
06.03.2026
02:50
Akaryakıta zam! Tabelalar güncellendi
ABD-İsrail ile İran arasındaki çatışmanın tırmanmasıyla Orta Doğu'daki petrol ve LNG arzına ilişkin endişelerin artması fiyatları etkiledi. Gelişmeler benzin ve motorin fiyatlarına zam olarak yansıdı. Bingöl'de motorin fiyatı 66 lirayı da aştı!
06.03.2026
02:49
Bingöl'de 'Zimem Defteri' Geleneği Bu Yıl da Yaşatıldı
Ankara'da yaşayan Bingöllü iş insanı Cevdet Ateş, Osmanlı'dan günümüze uzanan 'Zimem Defteri' geleneğini bu yıl da sürdürdü. Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin bakkal ve market borçları kapatılırken, yaklaşık 14 bin alışveriş kartı da mahalle muhtarları aracılığıyla dar gelirli ailelere ulaştırılmak üzere dağıtıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın