Bölücüler bu seçimi alırsa bunun vebali sizsiniz | HABER YORUMLARI
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek; Bende şimdi diyorum ki, o sorgulama yapılmadan önce diğer partili arkadaşlarımıza özellikle ortağımız, ittifak ortağımız MHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Bu memlekette eğer yarın öbürgün bölücüler bu seçimi alırsa bunun vebali sizsiniz.
Ynimi akilandiniz yilardir teror orgutlerine kucak actiniz ulkuculer hdp pkk feto ile ortak bdp ile baris denen ihanet sureci tc . Andimizi siz kldirdiniz birden oy icin vatan sever oldunuz
Rakibine 'bölücü'demeklen en büyük bölücügü kendin yaptiginin farkindamisin? Tipik bir populist şöven reaktion... Milletin karni toktur bu gibi gereksiz aciklamalara. Demek korkuyorsun ondandir karin agrilarin. Bu devran size kalmiyacak, hak adalet yerini bulacak, sömüren kan emiciler kaybedecek
@Misafir Kullanıcı Reaktion ne la, Reaction mu yazmak istedin, reaksiyon mu yazmak istedin? Ha bir de 'şöven' var :) yorumu okuyup sana 'söven' olmasın o :)
korkunun ecele faydası yok.Korku suçu,suç cezayı.halk ceza VERECEK SİZE BU DÖNEM.Boş ALGI OPERASYONU yapıp MHP YE verirseniz HDP kazanır hikayelerini bırakın güldürmeyin..2014 Yerel seçimde HDP 12.680 oy almış.AK PARTİ 28.000 OY ALMIŞ.Bu seçimde AİLE olarak oyumuzu TOPLUM tarafından SEVİLEN ve SAYILAN dürüst samimi ve inanılmaz deneyimli BÜROKRAT ZİYA BUYANKARA' ŞAHSINA verecem.16 YIL belediye VERDKTE NE OLDU.ZİYA Hocada yeminle O ışığı GÖRDÜM.
Mhp'li arkadaşlar! en ufak bir tehlike görseniz tıpış tıpış Akpartiye koşarsınız. İttifak yokken Akpartiye oy veren sizler, ittifak varken mi oy vermeyeceksiniz? Seçim biraz daha yaklaşsın hepinizin kalibresini, kalitesini göreceğiz. Bence şansınızı zorlamayın
@Misafir Kullanıcı Aynen katılıyorum. Mhp Akpartiye oy verecek ve seçimi geçen seferden daha büyük farkla Akparti kazanacak. Mhp'nin şimdi esip gürlediğine bakmayın siz.
demek ki hizmette yetetersiz kalmişsınız ve bununda bilincindesinizki böyle bir açıklama yapmak durumunda kalıyorsun bir kere sizin halka seçnene saygınız kalmamış böyle alçakça bir açıklama yapıyorsunuz insanların gözü açıldı memleketi yediniz Allah bu halkın hakkınI ALIR
En çok çay tüketen iller açıklandı. Bingöl kaçıncı sırada?
Türkiye'nin vazgeçilmez içeceği çay, en fazla Doğu ve Güneydoğu illerinde tüketiliyor. Karadeniz illeri ise listede gerilerde yer aldı. Açıklanan listede Bingöl'ün sıralaması ise şöyle oldu;
20.01.2026
20:16
Bingöl'de Rojava Tepkisi
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Suriye'nin kuzeyindeki Rojava bölgelerine yönelik saldırıları protesto ederek sivillere yönelik müdahaleleri kınadı.
Karlıova'nın Taşlıçay köyünde solunum sıkıntısı yaşayan 70 yaşındaki KOAH hastası K.Ç., yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanan yollara rağmen UMKE ve 112 ekiplerinin tam paletli araçla yaptığı operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
19:24
Bingöllü sporculardan Raffa Şampiyonluğu
Mersin'de düzenlenen Gençler Türkiye Raffa Şampiyonası'nda Bingöl'ü temsil eden genç sporcular, farklı kategorilerde Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
20.01.2026
18:57
Bingöl'de diyaliz hastasına AKUT yetişti
Yoğun kar yağışı nedeniyle yolu kapanan Aşağı Gökçekanat köyünde yaşayan felçli ve diyaliz hastası 71 yaşındaki N.Ş, AKUT Bingöl ekibinin kar motoru ve arazi aracıyla gerçekleştirdiği zorlu operasyonla hastaneye ulaştırıldı.
20.01.2026
18:15
Bingöllü Kürt Mehmet vefat etti
Almanya Berlin'de yaşayan 'Kürt Mehmet' lakaplı Bingöllü Mehmet Kaplankıran hayatını kaybetti. Ölüm haberini Sedat Peker duyurdu. Alman Bild Gazetesi, ölüm sebebine ilişkin detayları şöyle paylaştı;
20.01.2026
17:20
Yükümlülerden Cami Avlusunda Kar Temizliği
Yoğun kar yağışının ardından Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından kamu yararına çalışma kapsamında görevlendirilen yükümlüler, Hacılar Camii çevresinde kar temizliği yaptı.
Bingöl'ün Yedisu ile Karlıova ilçeleri arasındaki kara yoluna çığ düştü. O sırada yoldan geçen araçtaki vatandaşlar büyük bir tehlikeyi kıl payı atlatırken, bölgeye sevk edilen ekipler yolu kısa sürede ulaşıma açtı.
20.01.2026
13:58
Karlıova'da tipi ve fırtına hayatı felç etti, esnaf kepenk kapattı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar ve dondurucu soğuklara birde tipi ve fırtına eklenince hayat durma noktasına geldi. Olumsuz hava şartları nedeniyle esnaf kepenk kapatırken, vatandaşlar evlerinden çıkmadı.
20.01.2026
13:42
Diyaliz hastasına UMKE yetişti
Bingöl'de diyaliz hastası UMKE tarafından paletli araçla alınarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Hastaneye kaldırılan hasta tedavi altına alındı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın