Bingöl'de yıllardır tedavi edilemeyen doktor sorunu vatandaşın canını burnuna getirdi. Özellikle son günlerde gündeme gelen Doktor izinde yazısına tepki gösteren hastalar, siyasilerin bu duruma ne zaman el atacağını merak ediyor.
Hastalarımızın başında ya d. bakırda yada elazığ da bekliyoruz. sonrada ölüyorlar konvoylar halinde karşılamaya gidiyoruz. Bu memlekete Allah rızası için sahip çıkan olmadı.
Doktor geldi mi bu sefer de doktora şiddet oluyor kaç tane doktor darp edildi tehdit edildi öyle gitti. Halkın bilinçlenmesi gerekli öncelikle kime nasıl davranılması gerektiğini bilmeli. Öyle gelsin demekle doktor mu gelir memlekette kaç tane beyin cerrahı var? Memleket gerekli degeri saygıyı verirse inaninki doktor istifa edip gitmez aksine gelir insanımıza hizmet verir. Lütfen duyarlı olalım
Geçen hafta boyun fitigindan ameliyat oldum dün kontrol günümdü gittim. Doktor yok bu nasıl bir rezillik böyle ve kollarda boynumda ağrılar var kim ilgilenecek bune sorum sumsuzluk
Geçen babamı hastaneye götürdüm doktor bakmadı başhekime gittim yok müdüre gittim sigara dumanından birbirimizi göremedik bi daha başhekim yardımcısına gittim Ağırbaş olan yerinde yok neyse geldi ve konuşmamızın sonunda (bunları nerden buluyorlar bilmiyorum)bana git istediğin yere şikayet et diğeyerek bizden oadadan çıkmamızı istedi.Ben de onların hepsini gerçek şikayet mercine Allaha şikayet ettim
Ben belfıtığında 6 ay önce ameliyat oldu tekrar ayak parmakların uyuşukluk dayılmaz ağırla acile gitim beni beyin cerahinde yatırdılar bir gece sonra gece saat 1 emarım çekildi sabah doktor bey geldi ben senin filimininne baktım belfıtıkın yeniden tetiklemiş ben istifamı verdim il dışına git ben budurumda nasıl gidecem 3gün dur bekliyorum yetkilerden çözum bulmalarını istiyorum
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın