BBP MKYK Üyesi Tahsin Bayram'a 'edep' vurgusuyla sert yanıt veren AK Parti İl Başkanı Cevdet Çalbay'a bu kez BBP İl Başkan Yardımcısı Çolakoğlu yanıt verdi. Çalbaya 'Parmağıyla işaret edeninin parmağındaki tozu görmesi gerekir karşılığını veren Çolakoğlu, iddialarının da arkasında olduklarının altını çizdi ve çok çarpıcı bilgiler paylaştı!
zaza rumuzlu kardeşim peri suyu üzerinde yapılan hes barajında eski vekilerimizden biri istimlak edilen araziler üzerinden muz bahçeleri gösterip tirilyonları peşkeş çekerse bal gibi yetişiyormuş demeki:)))))
haa son tüyom zamansızlar yatmaz uyumaz üşümez hep dik durur dik duranlarla olur doğrunun yanındadır grup 46 diye bilinir inşallah hatasını görür adaletli olur grup 46 olarak kalır yoksa 2 fire ile gurup 44 olarak dewam eder yoluna haaa bunlara bingölün sağduyu ekibide denir sewenleri arasında allah bunlara zewal wermesin şaşırmasın ya bu siyaset war ya neyse çoğunun koltuğu olsa bile daha çok ekmek yemeleri lazım işte grup 46 böyle sağ gösterir sol wurur bu da onun karekteristik özelliği olur
soru ..yirmi milyar tutarındaki pirinç alımı mı çok kelgaç wadisindeki 68 km lik yol bedeli üç yüz seksen trillyonluk tutarmı çok işte enzor siyasi soru soruyu soran bi cematta soran serdar bey eee tabiki 380trılyon 20 miilyardan kat be kat fazla ama soruyorum toplum niye 20 milyara inanıyorda alıyorda 380 trilyona doğruda olsa almıyorda inanmıyor işte burda toplumsal siyasi akıl dewreye giriyor 20 nin ismi adi hırsızlıktır 380 trılyonun ismi 68 km yol hizmetidir 20 ye pirinç 380 tril na 68 km yol beyler hangisinden alırdınız yaaa işte beyler
ya bu serdar bey heketten ne balık mış değilmi bingöllü kardeşim bbp nin oltasına bile takılmıyorsa pes wallahi eee 29 martta demiştim karda yürür izini bulana aşkolsun ama umarım adaleti temsilen hukukçu oltacı awkat iz sürmekte iddaları olan m, çolakoğlu oltasını serdar beye de sallar eeeee hadi rast gele
sayın candeger bu işler senin boynunu aşiyor sadece şunu bilmeni isterim kiği yedisu arasında yapılacak 68 km yol 350 milyon tl yani 350 trilyona ihale edilmiş bu kimin parası sende hiç vicdan yokmu allahtan korkmiyormusun bbp,li yetkililer bu vurgunlari göndeme taşıdıklari için nasıl chp ile ayni görüyorsun...
bak can değerim yaşın kaç bilmem ama siyasi yaşın duygusallağından belli hayli genç bak bu yapılan eleştiriler hayli düşündürücü değilmi sonuçları senin bildiğin gibi chp ye değil serdar beye yarıyor değilmi yani ağacın kurdu içinde söze ne hacet heticeye değil neticeye bakmak lazım söyliyene değil söyletene bakmak lazım değilmi bilmem anlata bildimmi cewdet beyin we de bakanlığının bingölde siyasi ikbal rüyası gören serdar bey gibi kaç kişinin kabusu olduğunu annadınmı dinneki anliyasın ha son tawsiyem eleştirilerden korkma siperdeyiz yaaa
bende BBP'nin eleştirisine bakmıyorum, şaşırmam ne oldu sizede bu eleştiriyi yapıyorsunuz, eğer elle tutulur bir yanı olsa, sonuna kadar bende arkanızdayım, ama çoğu iddia bile değil, bunu BBP'ye kim yazdırmış, doğrusu bende en az senin kadar merak ediyorum, bizimde belli bir tecrübemiz var, iddiaların hangisinin gerçek, hangisinin asılsız olduğunu az çok tahmin edebilirim,
Bingöl Üniversitesi ile İŞKUR iş birliğinde 689 öğrenci için Gençlik Programı düzenlenecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek. Öğrencilere katıldıkları her gün için 1.375 TL cep harçlığı ödenecek.
16.10.2026
16:37
Bingöl'de 135 kişilik alım yapılacak
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde toplam 135 kişi İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında istihdam edilecek. Başvurular 19-23 Ekim tarihleri arasında alınacak, katılımcılar 27 Ekim'de noter kurasıyla belirlenecek.
16.10.2026
16:04
İstanbul'dan Bingöl'e gönül köprüsü: Yayla YBO öğrencilerine destek
İstanbul Tuzla'daki öğrencilerin kendi elleriyle ördüğü atkılar ve yazdıkları notlar, Bingöl'ün Genç ilçesindeki Yayla Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencilerine ulaştı. Genç İçin Bir Saat Derneği ve Minik Çocuklar Bingöl Grubu tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilere çanta, kırtasiye seti ve atkı hediye edildi.
16.10.2026
15:37
Bingöl'de kaç kişiye bir araç düşüyor?
TÜİK, Eylül 2026'ya ilişkin araç istatistiklerini açıkladı. Bingöl'de kayıtlı araç sayısı artarken, kent nüfusu dikkate alındığında kaç kişiye bir araç düştüğü de ortaya çıktı. Peki, 282 bin 299 kişinin yaşadığı Bingöl'de her kaç kişiye bir araç düşüyor?
16.10.2026
15:25
Bingöl'de çaldılar, Iğdır'da yakalandılar!
Bingöl'de bir tekstil iş yerinden çalınan yaklaşık 2,5-3 milyon TL değerindeki halı, yorgan, kumaş ve havlular Iğdır'da ele geçirildi. Operasyonda bir şüpheli suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
16.10.2026
15:15
Bingöl'ün Eylül konut satışı belli oldu
Türkiye genelinde toplam konut satışlarının yüzde 36,2'sini ilk el, yüzde 63,8'ini ise ikinci el konutlar oluşturdu. Bölgede en çok konut satılan il Elâzığ olurken, Bingöl üçüncü sırada yer aldı.
16.10.2026
13:51
Alimoğlu yeniden TASKK Genel Başkan Yardımcısı oldu
Bingöl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda üst üste dördüncü dönem yönetim kurulu üyeliğine seçilmesinin ardından yeniden genel başkan yardımcılığı görevini üstlendi.
16.10.2026
13:24
Hasbağlar resmen Kiğı'ya bağlandı!
1989'da Adaklı'ya bağlanan Hasbağlar Köyü'nün yeniden Kiğı'ya dönme talebi, temmuz ayında İl Genel Meclisi'nden geçen kararın ardından Cumhurbaşkanı onayıyla kesinleşti. Karar, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
16.10.2026
12:58
Bingöl'de öğrenciler için yeni okuma seferberliği
Bingöl Okuyor Projesi ile öğrencilerin okuma alışkanlıklarının güçlendirilmesi, anlama ve yorumlama becerilerinin geliştirilmesi hedefleniyor. Proje kapsamında haftalık okuma saatleri, kitap mütalaaları ve okur-yazar buluşmaları düzenlenecek.
15.10.2026
16:49
Becerekli: 'Bingöl'de engellilerin önündeki engel bitmiyor!'
Altı Nokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, 15 Ekim Dünya Beyaz Baston Görme Engelliler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, Bingöl'de engelli bireylerin ulaşım ve erişilebilirlik alanında yaşadığı sorunlara dikkat çekerek yetkililere çözüm çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın