'Bu kritik eşiği de Allah'ın izniyle aşacağız' | HABER YORUMLARI
Bingöl MHP Milletvekili Adayları Ülkü Ocakları İl Başkanlığını ziyaret etti: 'Bu kritik eşiği de Allah'ın izniyle aşacağız. Seçimlerin hepsi kritikti, bunların hepsi önemliydi ama bu seçim çok daha önemli.'
ALLAH SİZE BİR FIRSAT VERDİ ZİYA BUYANKARA İLE AMA ŞAIRDINIZ SEÇİMİ YÜZDE YÜZ KAZANACAĞINIZ HALDE BİNGÖLDE 46 YILDIR OLMAYAN BİRİ OLAN METİN KESKİN İ ADAY GÖSTERDİNİZ BEŞYOLDAN DÖRTYOLA İNSİN ALLAH RIZASI İÇİN KAÇ KİŞİ TANIYOR BEN BİR GENÇLİ OLARAK AİLEMİZİN KARARI OYLAR YENİDEN PARTİSİ ZİYA HOCANIN ŞAHSINA OY VERİLECEKTİR..
Metin efendi MHP yönetimi sayende hep nescafe içer olmuş. Kafelerden çıkmaz olmuşlar. Ama sana söz bi gençli olarak ne sana nede partine oy çıkmayacak modandan.
Bi haber sitesi sizi haber yapıyorsa sokakta hâlâ dolaşabiliyorsanız ihanet ettiğiniz Ziya BUYANKARA sayesindedir sizin kendinize bile hayrınız yok be kalkmışlar seçim diyorlar kritik eşik diyorlar az ötede oynayın
Kendi rakibinin parasıyla finanse edilen bi avuç insan yazıklar olsun hâlâ sağda solda boş sıkıyorlar henüz bi icraatinizi gören olmadı bingölün temiz sayfalarını kirletiyorlar
Bingolun yerlisi akli basinda ve mantikli birinin bu cag disi partiyi destekleme nedenini aractirdim o eski ulkuculer partini sagci ve islamla alakali oldugunu dusundugu icin sempati bulmus yoksa bingolde bu kafatasci bingol kulturunu dilini yoksayan partiye niye oy versinnn.
Bingöl'ün yüksek kesimlerinde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açmak için ekipler bayram arefesinde de çalışmalarını sürdürüyor. Solhan-Genç bağlantı yolunda yer yer metrelerce karla mücadele eden ekipler, ulaşımın aksamaması için yoğun mesai harcıyor.
26.05.2026
14:40
Bingöl'de Bayramda Toplu Taşıma İlk İki Gün Ücretsiz Olacak
Bingöl Belediyesi, Kurban Bayramı'nın ilk iki gününde şehir içi toplu taşımayı ücretsiz hale getirecek. 27–28 Mayıs tarihlerinde özel halk otobüslerinden ücret alınmayacak, yolcu ücretleri belediye tarafından karşılanacak.
26.05.2026
14:38
Yargıtay'dan Emsal Emeklilik Kararı: SSK Primi Fazla Olan Vatandaş Haklı Bulundu
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, SSK prim günü daha fazla olmasına rağmen 'son 7 yıl' kuralı gerekçe gösterilerek Bağ-Kur'dan emekli edilen vatandaş lehine emsal niteliğinde karar verdi. Kararın, benzer durumda bulunan milyonlarca sigortalıyı ilgilendirdiği değerlendiriliyor.
26.05.2026
14:37
Bingöl'de 4 Bin 573 Personel Bayram Tedbirleri Kapsamında Sahada!
Kurban Bayramı öncesi Bingöl genelinde güvenlik ve trafik tedbirleri artırıldı. İl genelinde 129 uygulama noktası oluşturulurken, bayram süresince 4 bin 573 personelin sahada görev yapacağı bildirildi.
26.05.2026
14:36
Kurban Pazarında Hareketlilik! Üreticiler Satışlardan Umutlu
Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı arifesiyle birlikte yoğunluk arttı. Pazarda sık sık pazarlık görüntüleri yaşanırken, üreticiler hayvan sayısının geçen yıla göre daha az olduğunu ancak talebin sürdüğünü belirtti.
26.05.2026
14:34
Bingöl Sporcularından Türkiye Şampiyonlukları
Bingöl Belediye Yaşam Spor Kulübü sporcuları, Nevşehir'de düzenlenen Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce Volo Türkiye Şampiyonası'nda elde ettikleri derecelerle önemli bir başarıya imza attı.
25.05.2026
16:37
'Tosun Paşa' Rekor Fiyata Satıldı
Kurban Bayramı öncesi Bingöl Canlı Hayvan Pazarı'nın en çok konuşulan kurbanlığı olan yaklaşık 1,5 tonluk 'Tosun Paşa', sıkı pazarlıkların ardından alıcısını buldu. Dev cüssesiyle vatandaşların ilgi odağı olan kurbanlık, pazarda günlerce konuşuldu.
25.05.2026
16:02
Kayalıklarda Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı
Bingöl merkez Kurudere Barajı çevresindeki kayalıklarda mahsur kalan iki vatandaş, AFAD, jandarma ve sağlık ekiplerinin koordineli müdahalesiyle bulundukları noktadan güvenli şekilde kurtarıldı.
24.05.2026
23:59
CHP Bingöl İl Teşkilatı Kimin Tarafında? Özel mi? Kılıçdaroğlu mu?
CHP'de mahkemenin verdiği 'mutlak butlan' kararı sonrası parti karıştı. Genel merkezde arbede ve polis müdahalesi yaşanırken, gözler şimdi il örgütlerine çevrildi. CHP Bingöl İl Başkanı Hasan Aktaş'ın açıklaması ise 'Bingöl teşkilatı hangi tarafta?' sorusunun yanıt niteliğinde oldu.
24.05.2026
21:58
Genç'te Yeni Bir Yaşam Alanı Yükseliyor
Genç İlçe Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi'nde yapımı sürdürülen park projesinde çalışmalar devam ediyor. Daha önce olumsuzluklarla anılan alanın, modern ve güvenli bir sosyal yaşam alanına dönüştürülmesi hedefleniyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın