Buyankara: Bingöl'ün çehresini değiştireceğiz | HABER YORUMLARI
AK Parti'nin hizmet edemez ve insanlar arasında ayrımcılık yapar hale geldiğini vurgulayan MHP Bingöl Belediye Başkan Adayı Buyankara; Bizler eli boş gelmedik. 11 tane çok önemli projemiz var. Hepsi somut ve gerçekleştirilebilir projeler. Bu projelerle Bingöl'ün çehresini değiştireceğiz.
Çok efelenmeyin bence. Devlet Bahçeli yarın kulağınızı çeker gider usul usul Ak Parti adayına oy verirsiniz. Devlet Beyin cumhur ittifakı konusunda ne kadar kararlı olduğunu unutmuşsunuz sanki. Hatırlatırım.
Helal Size asker polis ölsün sizde siyaset yapin malinizin mülkünüzün haddi hesabi yok akp de dini kulaniyor müslüman ayagi nasil olsa millet koyun otlatmaya devam
arkadaşlar feyzi berdibek in çiftliği olsun diyorsanız belediye akp ye oy veririsiniz bizim tepkimiz bingöl akp yönetimine bu kez kazanamıyacaksınız halk gerekeni yapacaktır bu şehrin geleceği için bu şart
Cevdet yilmaz akp si bu sefer bingolde cok dusuk bir oy alacaktir. Ey benim gibi yillarca Reisin partisine oy veren davadaşlarım gelin bu cevdetlerden kurtulmak icin bu sefer oylarimizi cumhur ittifaki yaptigimiz mhp nin adayina verelim. Anca bu sekilde bu memlekette olumlu bir seyler degisebilir..
Bingölde ak parti çığırından çıkmış durumda artık dur deme vakti geldi hayatım boyunca akpartiye oyumu verdim bu saatden sonra benim için akp bitmiştir yaşasın miliyetçi hareket partisi oylar mhp ye
Bir kac .... turk irkciligina oy verecek kazanacaksiniz he mhp oy veren kesim ilicalar ve merkezdeki eski ulkuculer tabani 5 bin uzerine 2 bin daha ekler 7 bin baskada oy yok..suan buyuk cogunlugu hdp adayini beklemekte..akp bingolde yine birinci parti ama oylari dusmus durumda kimse kendini kandirmasin hdp kazanirsa buda supriz olmaz su akp olmadan once belediye feyzullah karaaslandi.
vaat etikleriniz projeleri destekleri yatirimlari ciftcileri esnaflari nakliyecileri vs miletin burnundan getirirseniz bingöl halki bu secimde ders verir vereceyi yere
Bingölde Akpartimizi çeşitli entrikalarla avuçlarının içine almayı başaran siyasi ve rantçı kesim şimdi boncuk boncuk terliyordur. Bu sefer oyumuz MHP nin adayınadır en çok da Reisi cumhurumuzun sizi farkedip partiden atması için Ziya beyin bel. başkanı olmasını çok istiyorum. Memleketin sizlerden kurtulması için hem Reise hem de Akpartimize en yakın olan kişi Sayın Ziya Buyankara'dır.
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk, Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerindeki havuzda boğuldu. Otopsinin ardından cenazesi defnedilen çocuğun taziyesi, merkez Kültür Camii'nde kurulacak. Kamuoyu ihmaller zincirine dikkat çekerken, Bingöl Üniversitesi'nin nasıl bir savunma yapacağı merak konusu!
16.08.2025
03:47
Vatandaş 153'e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
153 Çağrı Hattı'na ulaşan bildirimler üzerine Bingöl Belediyesi ekipleri, kent genelindeki parklarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
16.08.2025
03:46
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
16.08.2025
03:45
Bingöl'de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ettiği tespit edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
16.08.2025
03:44
Bingöl'de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 farklı noktada toplam 8 bin 332 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.08.2025
03:43
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 haftada Bingöl dahil 73 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlarda Bin 695 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Çalıştay kapsamında; tarım, sanayi, turizm, girişimcilik, dijital dönüşüm ve çevresel sürdürülebilirlik başta olmak üzere birçok konu başlığı ele alındı.
16.08.2025
03:40
Diyarbakır'da orman yangını! Bingöl Belediyesi desteğe gitti
Diyarbakır'ın Hani ilçesinde başlayan örtü ve orman yangını Lice ile Kocaköy'e de sıçradı. Ekipler yangının söndürülmesi için çalışma başlatırken yangın tehdidi altında olan yerleşim bölgesinde de tedbirler alındı. Söndürme çalışmalarına katılmak üzere Bingöl Belediyesi İtfaiye ekipleri de bölgeye gönderildi.
15.08.2025
04:03
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın