BDP Hak ve halk düşmanıdır. halk 'için savaş' sloganı yerini, halkla savaş(halkını katlet,bombalarla vs.) sloganına bırakmış bir durumda. özür diliyorum ama Allah için hatırlatıyorum neden akıllanmıyoruz?. Evet, siyaset yapmayacağım. Allah tan korkalım ve bütün bunları görelim artık. efendimiz(as) buyuruyor ki: 'Kim hayra vesile olursa o hayrı işlemiş gibidir, ve her kimde bir şerre kötülüğe vesile olursa onu işlemiş gibidir.' oylar bizim tavrımız ve kalitemizdir. vede yapılacak olanlara verilen kişisel komutumuzdur.
birde utanmadan Allaghın izniyle bdp kazanacak diyiyorlar. gölgelerinden korkan bombacılar. Allahın rızasının olmadığı bir yerde Allahın izni olurmu be hey ......
Sayın Çakabay hizmet için aday oldum. Sormazlar mı Sayın Doktorum Bingöl Halkı için hangi gününü özel olarak garibanlara ayırdın , Özel Hastahanede görev aldın . Bu da para için . Köyüne bakıyoruz, Devlet yardımlarını en çok alan köy , Kanalızasyon tamam , yollar tamam , Köydeki konutunu da devlet yapmış. Devleti beğenmeyip özel hastahanede çalışan , garibanların uğrayamadığı özelde nasıl hizmet olur. Şimdi de halka hizmet edeceğim. Hizmetse doktorun kendi branşında halka vereceği hizmet , hizmettir. İnsanın aklından geçmiyor değil, Devletin verdiği parayı az bulup özel hastahanede çalışan biri , belediyeciliği de para için istiyor sorusu akla gelmiyor değil. Bırakın bunları herkes kendi işini yapsın.
hocam için hayırlı olmasını diliyorum Bingöl için değişim zamanı gelmiştir . ak parti yeter artık dedirtti. allahın da izniyle bdp alacak hem yerelde hem genelde.
körmüsün sağır mısın? kardeş halk adamı halk partisi, halkına saldırmaz halkının huzurunu bozmaz halkını bombalarla katletmez. Ne bdp ne başkası kimseden korkumuz yok lakin bizi kategorize etmen yanlış hemen ak parti damgası yapıştırmışsın buda senin zavalılığın yorumu iyi okursan kişileri eleştiriyoruz. yerelde adaya bakarım partiye değil çoliqq. ayrıca çok iyi bir doktorsa bingölün iyi doktorlara ihtiyacı var ve bu aciliyet belediye başkanlığından daha acildir. niyeti hizmet ise uzman oldugu işi yapması daha yararlıdır.
Sayin Cakabay Su bingöl icinde belki en temiz insanlardan birisiniz.
Ama su bingöl Cahilligina Bir sifa bulamadiniz. Inanin benim bingölde Tabiki BDP secilsin istiyorum ama önceligim.Insan neye hizmet etigini bilsinde gerisi bingöl icin hayirli oluyorsa Kisi. secilsin parti deyil.
Bingöl bir kere idris balukent seçti oda doktordu gördü verdiği sözlerin hiç biri tutmadı bence sayın ilhan bey kaybettiniz şimdiden bingölde artık fikirler değil hizmet istiyor artı bingöl de sizi bitiren gençliğinizdi
hayırlı uğurlu olsun hocam. ben bugüne kadar ak partiye oy vermiş biri olarak büyük bir memnuniyet duydum adaylığınızdan. sizin Bingöl ü değiştireceğinizden geliştireceğinizden asla şüphesi olmasın kimsenin. Bingöl böyle büyük bir fırsatı kaçırırsa kentimize yazık olur. şimdiden hayırlı olsun diyorum
Bingöl'ün de sorumluluk alanında olduğu Elâzığ merkezli Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. Yusuf Güneş Bursa'ya atanırken, yerine Suat Cüre getirildi.
26.03.2026
16:30
Bingöl'de Kaybolan El Sanatları Yeniden Canlandırılıyor
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi, unutulmaya yüz tutan geleneksel sanatlar için kurs açıyor. Usta isimlere çağrı yapıldı.
26.03.2026
14:24
Bingöl'de İtfaiye Ekiplerine Çığ Afeti Eğitimi
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bünyesinde görev yapan arama kurtarma ekibine, AFAD Bingöl İl Müdürlüğü tarafından Hesarek Kayak Merkezi'nde çığ afetlerine yönelik eğitim verildi.
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
25.03.2026
16:56
Bingöl İHH'den Ramazan'da 10 Milyon TL'lik Yardım
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
14:09
Sınıfta gaz paniği! Bingöl'de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl merkezde bir ilkokulda öğrencinin sınıfta kar spreyi sıkması sonucu gazdan etkilenen ve nefes darlığı, baş dönmesi, mide bulantısı ve halsizlik şikayetleri görülen 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
25.03.2026
13:22
Bingöl'de 2026'ın ilk Yelıng satışı başladı
C Vitamini açısından da oldukça zengin olan ve kokusuyla bilinen Yelıng, düşük gelirli vatandaşların ve seyyar satıcıların geçim kaynağı olurken, ilk mahsuller de tezgâhlardaki yerini aldı.
25.03.2026
12:46
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde gece saatlerinde park halindeki bir otomobil kundaklandı. Mahalle sakinlerinin erken müdahalesi, yangının büyümesini önledi. Otomobil, kullanılamaz hale geldi.
25.03.2026
12:35
Türkiye'nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 1980-1985 yılları arasında görev yapan emekli okul müdürü Kazım Germiyanoğlu, bayram ziyareti için bulunduğu Manisa'nın Gördes ilçesindeki baba ocağında, kırk yıl öncesine dayanan kadim dostunu ağırladı.