Çalbay: teşkilatımız yıpratılmak isteniyor | HABER YORUMLARI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, aday adaylığı sürecinde yapılan dedikoduların partilerini yıpratmaya yönelik olduğunu söyledi.
Sayın cevdet çalbay sen ve senin çok yakının olan kişiler sonunuz yakın. Parti içinde belge sızdırmaya kadar gittiniz bakan nasıl size güvensin. Kendini ne sanıyorsun. Bakanın yerinde olsam sen ve ekibini seçim öncesi alırdım ordan. Seçime çok daha güçlü girilir o zaman. Zaten olsan da samimi çalışacağına inanmıyorum.
Sayın Başkan evet bingölde herkesin oy verdiği parti Ak Parti ama maalesef herkesin partisi değil. Başta Cevdet Yılmaz Eşref Taş olmak üzere siz dört beş kişinin partisi olduğunu bingöl halkı iyi görmektedir. Milletvekili seçiminde bir tokat yediniz inşallah bu seçimde de iki tane güzel tokat yersiniz kendinize o zaman gelirsiniz ama o zaman da Ak parti sizin partiniz olmayacak eminim. Hep BDP gelir diye milliyetçi muhafazakar oyları aldınız ama ben milliyetçi nuhafazakar bir insan olarak bu seçimde BBP veya MHP adaylarına oy verecem BDP nin sizden farkı yok gelirse gelsin
bir defa senin il başka olman bingöle çok zaman kaybetirdi tahsili üniversite mezunları dururken seni gibi memur emeklisi ve eski vezneci ancak ...pazarlığı yapar başka ne yapa bilir kurum amirlerine yaptığın dayatmaları kimse unutmadı ayrıca ..... hastaneyi darphaneye çevirmiş 3 aydır rapor için müracaata bulunmuşum halen halen raporum verilmedi çünkü maddi imkanım yok özürlüdür vatandaş hakkıdır alamıyor adamı ..... ise çabuk alır.
Hiç merak etmeyin sevgili okurlar. Bingöldeki bu yapı turhan bozgandan tutun cevdet Çalbay ile çayciya kadar değişecek.
Waybe bu ne üslup sayın Çalbay. Hem dedikodu ile bu hizmetlerin devamı için serdar yeniden başkan olması gerektiğini soyluyorsun yetmedi il teşkilatından yucel barakazi beyin referans bilgilerini sizdiriyorsun. Bide partimizi yıpratmaya çalışıyorlar diyeceksin. Hey gidi hey Allahın sopası yokki ama senin bu kurnazligin Bingölün gözünden asla kacmiyacaktir.
Ak partiyi asıl yıpratan sen ve sana yakın olan şahıslardır başkan. Dedikoduları ortaya siz atıyorsunuz sonra kenara çekiliyorsunuz. Serdar atalayın açık bayraktarlığını sen ve sana yakın olanlar yapmıyor mu. İnsanlara kendini farklı göstermekte ustasın sen. Her yerde serdar atalayın hakkıdır diyorsun sonra çıkıp biz eşit duruyoruz diyorsun. Bakan gibi doğru dürüst ve adaletli bir insanın seninle çalışması talihsizlik. Belediye başkanlığını da belli bir süre yöneticilik yapmış herkes çok iyi yapabilir başkan. Yöneticilik istişare ile olur!
Bingöl Devlet Hastanesi bünyesinde ilk kez açılacak olan Çocuk Nörolojisi Polikliniği, 11 Ağustos 2025 Pazartesi itibariyle hasta kabulüne başlayacak.
08.08.2025
18:43
Bingöl İŞKUR açıkladı! 500 kişi alınacak
Bingöl Valiliği ve 7 ilçe kaymakamlığı uhdesinde çalıştırılacak kişiler için başvurular 11-15 Ağustos 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. İşte başvuru detayları ve noter kurası tarihi ile çalışma süresine dair detaylar…
08.08.2025
18:25
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
Biri hırsızlıktan, diğeri aile kanununa muhalefetten aranıyordu. Bingöl'de Jandarma tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildiler.
08.08.2025
18:04
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden kadın cinayetlerine karşı haykırış
Saliha Ozan cinayetine ilişkin açıklamada bulunan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nevin Evliyaoğlu; 'Kadının yaşam hakkı kutsaldır, dokunulmazdır ve asla pazarlık konusu yapılamaz! Kadınların güven içinde, özgürce, onuruyla yaşadığı bir Türkiye hayalimizden asla vazgeçmeyeceğiz! Bizler, her bir kadın için, her bir hayat için, her bir nefes için mücadele etmeye devam edeceğiz' dedi.
08.08.2025
17:33
Yeni stadyum sözleri havada kaldı! Tadilat da yetişmezse…
Sözler verildi, kamuoyu heyecanlandı, stadyumun yeri için bile günlerce süren tartışmalar yaşandı ancak gelinen noktada Bakanlıktan da siyasilerden de ses yok! Yeni sezon öncesi TFF stadyum için şartlarını açıklayınca apar topar tadilata yönelinse de 1 ayda nasıl yetiştirileceği muamma!
07.08.2025
21:17
Bakan Ersoy, Bingöl Müzesi için tarih verdi! 2026 yatırım programına alındı
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bingöl Müzesinin 2026 yatırım programına alınacağını belirtirken, Devlet Tiyatroları Bingöl Sahnesi açılacağını, Adaklı Selçuklu Mezarlığının restore edileceğini, Hesarek ve Ilıcalar'da imar planı yapılacağını kaydetti.
07.08.2025
20:45
Taşcıer: 'Saliha Ozan'ın Çocuklarının Bakım ve Eğitim Sorumluluğunu TBMM Üstlenmeli'
Gamze Taşcıer'den öldürülen TBMM personeline ilişkin açıklama: 'Saliha Ozan'ın çocuklarının bakım ve eğitim sorumluluğunu TBMM üstlenmeli'
07.08.2025
20:39
Tek derdi çocuklarıydı ama ömrü yetmedi!
Arkadaşlarının anlatımına göre biri üniversite, biri lise mezunu iki oğlu olan Saliha Ozan, çok yakın arkadaşlarına, üç yıldır boşanma mücadelesi verdiğini anlatıyordu. 'Tek düşündüğü çocuklarıydı, oğlunun yurt işi için epey uğraştı, eşiyle sorunluydu ama bunu sadece en yakınlarına anlatırdı'
07.08.2025
20:04
CHP Bingöl Kadın Kolları, Saliha Ozan cinayetinde Hükümete yüklendi
CHP Bingöl Kadın Kolları Gülten Baylaz tarafından yapılan açıklamada; Kadın cinayetleri politiktir! Kadın cinayetleri siyasi tercihlerin, suskunluğun, cezasızlığın ürünüdür! Ve diyoruz ki: Kadınları koruyamayanlar, bu halkın vicdanında da, sandığında da hesap verecek! O koltuklardan inecek, o saraylardan çıkacaklar!'
07.08.2025
19:32
Damlama sulama sistemli esrar tarlasına jandarma baskını
Bingöl'de 5 farklı noktada gerçekleştirilen Jandarma baskınlarında toplam 23 bin 213 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği bildirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın