Kış aylarının çekilmez yolu olarak tanımlanan Çapakçur Köprüsü, dün etkisini gösteren karla birlikte bir kez daha tıkandı. Çevre yolunun da kapanması çileyi ikiye katladı. Sürücüler saatlerce yolda kalırken, otobüslerdeki vatandaşlar yaya olarak yola devam ettiler. Tepkiler ise oldukça büyüktü.
bundan yaklaşık 10 yıl önce ilk belediye seçimlerinde projelerinin başında ilk çabakçur köprüsü olan Mirbey ERTUĞRUL u kimse dinlemedi. bu proje bingöle şart demişti. ama ne yazıkki projeleri olan değil projelerden götürenler ve yiyenler başımıza geldi. ne olacak bu Bingölümüzün hali.
Sakin olun beyler BAKANIMIZ VAR!! pısırık,üşengeç bir bakanımız var rahat olun cevdet yılmaz halleder niye böyle yapıyorsunuz kurumlara akrabalarını bir atasın, birkaç müteahhite ihale versin,170 milyara aldığı lahmacunlarını bitirsin bunlar biter bitmez hemen bingöle dönüp bingöl sorunlarıyla ilgilenecek. makam odasını yaptırdığı 2 trilyonla o köprüyü kuracak rahat olun BAKANIMIZ VAR!!
bir köprüdür, viyadük yapılamadı. trilyonların harcandığı bir ülkede, eğer bir köprü, viyadük yapılamıyorsa söylenecek bir şey yok. siyasilerin insanların çektiği bu çileyi görüp en kısa zamanda bu çileye bir çözül bulmalıdırlar.
Topu topuna Bingölde iki tane köprü var Allaha sükür ikisinide toplasan
bir düzgün köprü etmez.
Insallah yakinda köprüler tamamiyle yikilirda karsidan karsiya teleferitle gideriz artik
daha ucuz yeterki yetkililer rahatsiz olmasin hizmete kusurlari yoktur
hava soguk kim cikar bu sogukta disari, kim bu karda kista disari cakar yolari temizlemeye
yolari tuzlamaya zaten sunun surasinda ne kaldi ilk bahara kendiliginden gider karlar.
biraz sabredin.
Köyden indim sehire sözü aklima geldi oysa BINGÖL icin
en dogru söz Sehirden indim köye daha cok yakisiyor.
Bingöl'e gelmeden kol kola sahilde dolaştığı arkadaşı olan belediye başkanı BDP'lilere saldırının mimarı çıkmış!!!Barış sürecine takoz koyanın en yakın arkadaşı ne yapıyormuş ki!vadeye kadar merhamet boyun borcu artık...bir adam nasıl bu kadar hızla değişir değil mi?solcu ırkçı bir belediye başkanı ile kolkola gez dolaş AKP li vekilin iftarına müsade etme sonra da gir başka yerde sabah namazını bile cemaatle din görevlileri ile birlikte kıl vs vs...sonra da eleştirince kızıyorlar!arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim demiş atalar boşa değil
Dünkü rezalet senaryosuna bende şahit oldum toplu taşıma arabasındaydım tamı tamına 50 dakika arabada oturdum ve köprü açılmadığından dolayı karşıya yürüyerek geçtim düşündüm bu halkın günahı ne niye başka yerlere milyonlar harcanıyorda sıra güzelim memleketime geldiğinde ihtiyaç yok deniliyorki anlam vermekmi zor yoksa sahipsizlikmi Binali yıldırım bir telefonuyla havaalanı yolu ve köprüsü yapılmadımı basını suçluyorum nedenmi 2-3 manşetleri viyadük için yapılsa acaba yetkililer ne cevap verecek okuduğunuz için teşekkürler
karayollarını çalıştıracaksın arkadaş yan gelip yatmayacaksın kışın yol kapalı ve sürekli kazalara sebep oluyor. bu yolda kaç defa panzer devrildi insanlar öldü.yazın teröristlerin eylem sahası olur mayın döşenir vs..bir arkadaş varya herkese teşekkür ediyor bunun için de teşekkür etmeli.bir ilin tüm karayolları kalbura dönüyorsa karayolları çalışmadığı için yol kapanıyorsa kime teşekkür etmelisiniz?Allah Var siz göstermeseniz de o görüyor!yola serilen malzemeyi kontrol etmez kışa yakın yağmurlu günde atılan asfaltı seyreder ama teftişe gider:)
İlaç fiyatlandırmasında kullanılan euro kuru, Cumhurbaşkanı kararıyla yüzde 17 artırılarak 21,67 TL'den 25,33 TL'ye yükseltildi. Resmî Gazete'de yayımlanan kararla birlikte ilaç barem değerlerinde de güncellemeye gidildi.
19.12.2025
16:48
İRAP'ta Son Durum: Bingöl'de 40 Eylem Tamamlandı
AFAD ev sahipliğinde düzenlenen İRAP Değerlendirme Toplantısı'nda, Bingöl'de afet risklerini azaltmaya yönelik yürütülen çalışmalar ele alındı; plan kapsamında belirlenen 99 eylemden 40'ının tamamlandığı açıklandı. 6 Şubat Depremleri Sonrası Bingöl'e yapılan acil yardım miktarı da açıklandı.
19.12.2025
16:28
Bingöl Umut Kervanı'ndan Benin'de Gönüllere Dokunan Yardım
Bingöl Umut Kervanı Derneği, hayırseverlerin bağışlarıyla Afrika'nın Benin ülkesinde yetim ve ihtiyaç sahibi onlarca aileye kalıcı ve acil yardımlar ulaştırdı.
19.12.2025
16:13
Atık malzemelerden kuluçka makinesi yaptı
Bingöl'de civcivleri çok seven ancak temin edebilecek bir yer bulamayan elektrik mühendisi Enes Akgül, atık malzemelerden kuluçka makinesi yaparak kendi civcivlerini üretti.
19.12.2025
02:45
Bingöl'de Yeni Hastane İçin Sosyal Donatı Talebi
Bingöl'de yapımı süren yeni devlet hastanesinin, yalnızca sağlık hizmeti sunan bir yapı olmasının ötesinde; hasta ve hasta yakınlarını merkeze alan cami, refakatçi evi, kütüphane ve sosyal ikram alanlarını içeren sosyal donatılarla birlikte planlanması talep ediliyor.
19.12.2025
02:43
Bingöl Balında Verimliliği Artıracak Proje
Fırat Kalkınma Ajansı'nın teknik desteği ve Bingöl Üniversitesi'nin akademik katkılarıyla yürütülecek çalışmada, arıcılıkta verimliliğin artırılması ve katma değerli üretimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
19.12.2025
02:42
Kırmızı ışık ihlallerine ehliyet iptali geliyor
2024'te 137 can kaybına yol açan kırmızı ışık ihlalleri için yeni dönem başlıyor. İçişleri Bakanlığı, kırmızı ışık ihlallerine karşı en ağır yaptırımı devreye alıyor; tekrar eden ihlallerde ehliyete el konulacak.
19.12.2025
02:41
Kısa Film Festivali Sona Erdi
7. Bingöl Uluslararası Kısa Film Festivali kapanış töreniyle sona erdi. 135 ülkeden 1.787 kısa film başvurusunun yapıldığı festival, üç gün boyunca film gösterimleri, özel seçkiler ve söyleşilerle Bingöl'ü sinemanın buluşma noktası haline getirdi.
19.12.2025
02:40
Vali Usta: 'Yeni hastanemiz en kısa sürede hizmete sunulacak'
Kısa sürede açılacağını belirttiği Yeni Bingöl Devlet Hastanesi'nin mühendislik altyapısına da dikkat çeken Vali Usta; 'Tamamlandığında yerli ve milli mühendislerimizin eseri olarak Türkiye'nin en güvenli binalarından biri olacak' dedi.
19.12.2025
02:39
Fuhuş şebekesi çökertildi! 3 tutuklama!
Bingöl ve Mersin'de yabancıların pasaportlarına el koyup fuhuş yaptıran şebeke çökertildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın