Çelik: Bu adet kesinlikle doğru değildir | HABER YORUMLARI
Diyanet-Sen Bingöl Şube Başkanı Mücahit Çelik; 'Taziye evlerinde yemek verme durumu gittikçe içerisinden çıkılamaz bir hal alıyor. Özellikle şehir merkezlerinde bu adet oldukça sıkıntı veriyor. Biz topluma şunu söylüyoruz, bu adet kesinlikle doğru değildir'
Kesinlikle kaldırılmalı baş sağlığına giden kişi bi zahmet evinden tok çıksın öğlen arası işyerimden çıkan erkekler cami önünde yemek yetip işe geri dönme adetini getirmişler bayanlarda taziye evinde iki bazen kahvaltı da oluyor yedikten sonra abartısız üç bardak limonlunolma şartı ile çay içiyorlar
Lafa nasıl başlayacağımı bilmiyorum yav Allah aşkına yaş yemeklerini haklı gösteren birini gösterin onu 12 den vuracam bu ne yav gerçekten yemek olayı kalkmalı herkes elinden geleni yapsın insan oğlu oruç tutup sabahtan akşama kadar aç kalıp iftarını açarken dayanabilirken yas yemekleri olmasa ne olur onlarda ölecekmi Allah aşkına...bilmem anlata bildimmi her konuda ama her konuda yas yemekleri sorunlar çıkarıyor kalabalık mı desem o kişi bu kim bu kişi o kim diye dursun kaşık mı desem çatalmı desem yaş yemekleri aynen çin işkencesi gibi
Geçenlerde Genç Kültür Mah. Bir yakınımız vefat etti onu kaybetme üzüntüsü içerisinde iken Sanırsınki düğün dernek şölen var Gelen birdaha geliyor Hiç durmadan günde 5 defa mutlaka uğrayanlar oluyordu. Taziye sahiplerinin ayakta durmaya mecalleri kalmamıştı. 3 günün sonunda hesap ne gelse iyidir sizce..??? 13 bin Bu iş şatafata döndü Bu işten fayda görende var E desinler diyende Taziyeye gelenin aklında hesabında hiçbir zaman yemek yoktur zaten. Gerçekten bu iş çığırından çıkmıştır. Biri buna SON vermeli
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın