Bingolu dür Bingolu değildir muhabbeti bile sizin zihninizin ne kadar bulanık ne kadar karanlık olduğunuzu gösteriyor...Kimse bu işe bir standart getirilsin hakeden kim olursa olsun farketmez demiyor sırf laf kalabalığı sizin ki ... Tıpkı hiçbir şeyde doğru olmadığınız gibi
Cevdet Yılmaz Bingöl'de nepotizmin doruklarini yaşatmıştır. Bütün enişte, dünür, yeğen varsa burakraside üst kademelere getirmiştir. Halkın evlatları ise mülakatlarda elenerek hakları gasp edilmiştir bu düzene karşı durmak her bireyin sorumluluğudur!!
İşkur müdürü fesih Güler'inde bir an önce görevden alınması lazım adam hafta sonları makam aracı ile kendi şahsi işlerini görüyor ve liy.kat siz biridir asıl mesleği cami imamligidir o göreve geri iade edilmelidir derhal!!
Uyuyan bir kent var. Arsanboğa bir aydan fazla dir merkeze alınmıştı. Reşat hoca ile ters imar konusunda ters düşmüştü. Yerine imar planlama müdürünün atanması ilk akla imar rantı peşkeşi akla geliyor.. Yeter hala doymadınız mı
Sayın Cevdet Yılmaza sesleniyorum Abdulkadir ARSLANBOĞA gibi mudavazi bir insanı neden aldınız aranızda ne sıkıntı yaşandı diyer müdürlerimiz gibi yalakalık yapmadımı sizlere yoksa Ondan önce alacağın müdürler var hatırlatmak isterim sizleri bekliyoruz o zaman bütün il müdürlerimiz yapancı olsun
Cevdet Yılmazın en önemli özelliği kendi akrabaları dışında ne dışarda ne de Bingölde istemez bir Bingöllünün iş başına gelmesi... Bingöllüden oy alır milletvekili olur ondan sonra Bingöllünün canına okur. Abdulkadir Aslanboğanın ne eksiği vardı görevden aldınız. Yerine elin yabancısını getirdiniz ve ziyaretine gittiniz. yazıklar olsun...
(...SERD...) HAYIRLI UĞURLU OLSUN. LİYAKATLİ BİRİYSE İŞİNE VAKIFSA SORUN YOK İSABET OLMUŞ. BİZ BİNGÖL HALKI OLARAK YERLİ MÜDÜRLERLE DOST AHBAP İLİŞKİSİ YÜRÜTMEYE ÇALIŞIRIZ. ÖYLE OLUNCADA HEM KİŞİYİ HEM TEMSİL ETTİĞİ MAKAMI YARALARIZ. AÇIKÇASI İŞİN CILKINI ÇIKARTIRIZ.TANIDIĞIMIZ BİR MÜDÜRÜN KURUMUNA GİTTİĞİMİZ ZAMAN DIŞARIDAKİ GİBİ RAHAT DAVRANMAYA ÇALIŞIR BUNU YAPARKENDE ETRAFIN BİZİ GÖRMESİNE GAYRET EDERİZ. DOĞRUMU TABİKİ DEĞİL. MALESEF İLİMİZDE BU DAVRANIŞLAR HAD SAFHADA. VELHASIL NEREDE NASIL DAVRANACAĞIMIZ BİR TÜRLÜ ÖĞRENEMEDİK ÖĞRETEMEDİK. NE DİYELİM HERŞEYİN HAYIRLISI....
Gelenide kendimize benzetiyoruz. Sadece değişim evresine ne kadar zamanda giriyor o da gelenin iradesine bağlı. Bir kaç kurum müdürü var Bingöl ve çevre ilçelerden bunların bence acilen değişmesi lazım.
@Misafir Kullanıcı İftira atmaya utanmıyormusun nerden biliyorsun işe gelip gittiği zamanı . Allah korkunuz yok çalıştığı kuruma sahip çıkan mesaisinden duruşuna temsiliyetine kadar saygın bir insana bunları yazmak için Ahlak yoksunu olmak lazım. Çalışıyorsan senin . Yazıklar olsun her kimsen .
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:14
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:13
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
08.04.2026
00:12
HES ve JES projeleri için 'Ortak Akıl' Çağrısı
Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Bektaş Karaarslan, Bingöl'de gündemde olan HES ve JES projelerine ilişkin yaptığı açıklamada, tüm kesimlerin bir araya gelerek çözüm üretmesi gerektiğini belirtti.
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın