Bingolu dür Bingolu değildir muhabbeti bile sizin zihninizin ne kadar bulanık ne kadar karanlık olduğunuzu gösteriyor...Kimse bu işe bir standart getirilsin hakeden kim olursa olsun farketmez demiyor sırf laf kalabalığı sizin ki ... Tıpkı hiçbir şeyde doğru olmadığınız gibi
Cevdet Yılmaz Bingöl'de nepotizmin doruklarini yaşatmıştır. Bütün enişte, dünür, yeğen varsa burakraside üst kademelere getirmiştir. Halkın evlatları ise mülakatlarda elenerek hakları gasp edilmiştir bu düzene karşı durmak her bireyin sorumluluğudur!!
İşkur müdürü fesih Güler'inde bir an önce görevden alınması lazım adam hafta sonları makam aracı ile kendi şahsi işlerini görüyor ve liy.kat siz biridir asıl mesleği cami imamligidir o göreve geri iade edilmelidir derhal!!
Uyuyan bir kent var. Arsanboğa bir aydan fazla dir merkeze alınmıştı. Reşat hoca ile ters imar konusunda ters düşmüştü. Yerine imar planlama müdürünün atanması ilk akla imar rantı peşkeşi akla geliyor.. Yeter hala doymadınız mı
Sayın Cevdet Yılmaza sesleniyorum Abdulkadir ARSLANBOĞA gibi mudavazi bir insanı neden aldınız aranızda ne sıkıntı yaşandı diyer müdürlerimiz gibi yalakalık yapmadımı sizlere yoksa Ondan önce alacağın müdürler var hatırlatmak isterim sizleri bekliyoruz o zaman bütün il müdürlerimiz yapancı olsun
Cevdet Yılmazın en önemli özelliği kendi akrabaları dışında ne dışarda ne de Bingölde istemez bir Bingöllünün iş başına gelmesi... Bingöllüden oy alır milletvekili olur ondan sonra Bingöllünün canına okur. Abdulkadir Aslanboğanın ne eksiği vardı görevden aldınız. Yerine elin yabancısını getirdiniz ve ziyaretine gittiniz. yazıklar olsun...
(...SERD...) HAYIRLI UĞURLU OLSUN. LİYAKATLİ BİRİYSE İŞİNE VAKIFSA SORUN YOK İSABET OLMUŞ. BİZ BİNGÖL HALKI OLARAK YERLİ MÜDÜRLERLE DOST AHBAP İLİŞKİSİ YÜRÜTMEYE ÇALIŞIRIZ. ÖYLE OLUNCADA HEM KİŞİYİ HEM TEMSİL ETTİĞİ MAKAMI YARALARIZ. AÇIKÇASI İŞİN CILKINI ÇIKARTIRIZ.TANIDIĞIMIZ BİR MÜDÜRÜN KURUMUNA GİTTİĞİMİZ ZAMAN DIŞARIDAKİ GİBİ RAHAT DAVRANMAYA ÇALIŞIR BUNU YAPARKENDE ETRAFIN BİZİ GÖRMESİNE GAYRET EDERİZ. DOĞRUMU TABİKİ DEĞİL. MALESEF İLİMİZDE BU DAVRANIŞLAR HAD SAFHADA. VELHASIL NEREDE NASIL DAVRANACAĞIMIZ BİR TÜRLÜ ÖĞRENEMEDİK ÖĞRETEMEDİK. NE DİYELİM HERŞEYİN HAYIRLISI....
Gelenide kendimize benzetiyoruz. Sadece değişim evresine ne kadar zamanda giriyor o da gelenin iradesine bağlı. Bir kaç kurum müdürü var Bingöl ve çevre ilçelerden bunların bence acilen değişmesi lazım.
@Misafir Kullanıcı İftira atmaya utanmıyormusun nerden biliyorsun işe gelip gittiği zamanı . Allah korkunuz yok çalıştığı kuruma sahip çıkan mesaisinden duruşuna temsiliyetine kadar saygın bir insana bunları yazmak için Ahlak yoksunu olmak lazım. Çalışıyorsan senin . Yazıklar olsun her kimsen .
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
09.09.2025
16:28
Öğrencilerin ilk ziyaretçisi Jandarma oldu
Jandarma mesleğinin tanıtıldığı ve okumanın önemine vurgu yapıldığı ziyarette öğrencilere jandarma çocuk dergisi, jandarma boyama kitabı ve hayvan figürlü maskeler dağıtıldı.
09.09.2025
14:21
Bingöl'de dolandırıcılıktan ceza alan şahıs yakalandı!
Bingöl'de Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
09.09.2025
14:15
Bingöl polisi uyarıyor! Dikkatli olun!
İşyerleri, parklar ve daha birçok yerde vatandaşlarla birebir temas kurup dolandırıcılık ve hırsızlık vakalarına karşı uyarılarda bulunan Bingöl polisi, broşür dağıtıp detayları örnekleriyle anlatıyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın