Yüksek elektrik faturaları karşısında çileden çıkan esnaf, isyan etti; Faturayı geçtik de, Bin 750 lira dağıtım bedeli ne? Özel jet ile mi, taksi ile mi getirdiniz bu elektrik hizmetini! Gelsinler anahtarı teslim edelim, onlar burayı işletsinler. Birileri bu soyguna dur desin, yeter artık. AKSA Bingöl'de vatandaşı resmen soyuyor ama herkeste sessiz.
adamlar gelip evinizi alsalar gene kımse sesini çıkarmaz.ne diyor ınsanımız allah benım omrumden alsın onların ömrune versın dıyen bi zihnıyet.. yazık hakıkaten çok yazık ülkenın geldıği duruma bak ..
Bu şehrin sözde amirleri, esnaf ziyareti, kahve ziyareti bilmem ne dernegi ziyareti yapacağına bilmem filan kurum ziyareti yapacağına reklamlarla uğraşacaklarına böyle hırsız kurumların soygunlarına hesap sorsalar bu memleket için daha hayırlı olur
bingölün sahipleri cevdet ve berdibek nerdesiniz ? neden halkınıza sahip çıkmıyorsunuz tedaş halkı soyuyor unutmayın halkın oylarıyla saltanatınız devam ediyor
Hükümet olmus olsaydi bu Millet bu kadar magdur olurmuydu Secim bahanesiyle ilgilenirler Secim bittimi herkes unutulur Fransa'da Bir akaryakıt zammi yüzünden ne Hale geldi Devlet niye vardir halkini milletini düsünmek icin vardir
Bingöl'de havalar soğudu! Üşütenler ona sarılıyor!
Bingöl'de soğuyan havalarla birlikte vatandaşlar, bağışıklıklarını yüksek tutmak için bitki çaylarına yöneldi.
20.10.2025
10:33
Rektör Çelik'ten davet: 'Kapımız her daim açıktır'
Sudanlı Öğrenciler Genel Birliği Türkiye'de resmî merkezini açtı. Açılış törenine katılan Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Sudanlı öğrencilere davette bulunarak; 'Üniversitemiz kapıları her daim sizlere açıktır' dedi.
20.10.2025
10:18
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı!
Meteoroloji, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı! Bingöl, bugün itibariyle sağanak etkisine giriyor. Çarşamba itibariyle yağışların şiddetleneceği uyarısının yapıldığı raporda, sel ve su baskınlarına karşı vatandaşların dikkatli olmaları uyarısının altı çizildi.
20.10.2025
10:02
GSS borçlarına af geliyor
Genel Sağlık Sigortası prim borçlarına yönelik beklenen yeni düzenleme Meclis'e sunulacak. Taslak yasayla yaklaşık 1.5 milyon vatandaşın 2015 yılına ait 3.1 milyar TL'lik borcu silinecek, toplamda 10 milyonu aşkın kişinin borcu ise ertelenecek.
19.10.2025
17:00
Doğalgazda kademeli döneme geçilecek
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, elektrikte olduğu gibi doğalgazda da kademe uygulamasına geçmeyi hedefliyor. Doğalgazdaki kademeli geçiş uygulamasının yıl başı itibarıyla başlaması bekleniyor.
19.10.2025
16:46
Bingöl'de hayvan taşıyan kamyon şarampole yuvarlandı
Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Telef olan hayvanlar ise ekipler tarafından toplanıldı.
18.10.2025
17:53
12Bingölspor Kırşehir'e mağlubiyeti yaşattı
3. Lig 2 Grup lideri temsilcimiz 12Bingölspor, konuk olduğu Ejderoğlu Kırşehirspor'a ligdeki ilk yenilgisini yaşatarak sahadan zaferle ayrıldı.
18.10.2025
16:59
Bingöl'de itfaiye personelinden kediyi kurtarmak için kalp masajı
Bingöl'de itfaiye istasyonu önünde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, bir arabanın çarptığı kediye nöbette olan itfaiye personeli kalp masajı yaparak müdahale etti. Tüm çabalara rağmen kedi kurtarılamadı.
18.10.2025
16:48
Ev sahiplerini üzecek vergi düzenlemesi!
AK Parti'nin Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunduğu vergi paketiyle ev sahiplerinin kira gelirlerindeki 47 bin TL'lik muafiyeti kaldırılacağı bu düzenleme ile kira gelirleri üzerinden senelik yaklaşık 7 bin TL daha fazla vergi ödeyecekleri belirtildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın