DEM Parti Bingöl Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri belli oldu | HABER YORUMLARI
Aday listesini belirleyen DEM Parti, Bingöl'de kadınlara en fazla kontenjan ayıran parti oldu. Belediye ve İl Genel Meclisi aday listesi şu isimlerden oluştu;
Bu kadar dışlanmışlık bu kadar zulüm yeter.Kayum konusunda diğer partilerin gıkı çıkmıyor.Bunca demli siyasetçi vekil kanunsuz keyfi uygulamalasrla içeri atılmış.Diğer partilerden tık yok.Bunlara dur demek DEM i desteklemekten ve oy vermekten geçer.
Eski bir ülkücu ve babası emekli köy korucusu olan Abdullah Çağlayan kardeşimiz Dem in demini çökertecek inşallah...İçten kaleler böyle fethedilir haydi Kurt bıyıklım
Bunlar Hikaye Küçük Faydası ve Zararı Olur Önemli Olan Başkanlık. Kendi Elinizle Riske Koydunuz.. Kazanmaya Değil İdeolojik Yaklaşım. Daha isabetli aday olabilirdi dar çerçevede bu kadar olur. Umarım Başarılı Olursunuz. kazanmak başka Bahar'a.. Geçmiş olsun. Bunun hesabını halka vereceksiniz.
Düzen partileri dediğiniz dışladığınız partilerle ne farkınız kaldı.Kankacılık bölgeçilik faydacılık bakımından diğer partilerle aynı kulvarda yarışıyorsunuz.Bunun en iyi örneği il genel meclisinde ilk sırada gösterilen zattır.
@Misafir Kullanıcı Belliki dem parti kültürüne yabancısınız ve alakanız yok. Dem partide son yılların en emektar ve belkide en doğru insanı.Belliki bir kuyruk acınız var.buralardan insanları karalamak acizliktir.gidin partiye eleştirin.
Yasin Börünün katillerine oy yok... Bu memlekete bu güne kadar ne faydanız dokunmuş ki bundan sonra dokunsun. İşiniz gücünüz mağdur edebiyatı. Anca laf anca slogan.
Bingöl'de Duygu Dolu Açılış: Akın Akınözü Gözyaşlarını Tutamadı
Hayır Kapısı Derneği tarafından Bingöl'de hayata geçirilen 'Özlem Akınözü Arın Atölyesi' düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışta annesinin adını taşıyan atölye için konuşan oyuncu Akın Akınözü, duygu dolu anlar yaşarken gözyaşlarına hâkim olamadı.
23.07.2026
13:36
YKS Adaylarına Kritik Uyarı: 'Tercih Sadece Bölüm Yazmak Değildir'
2026 YKS tercih döneminin yaklaşmasıyla birlikte açıklamalarda bulunan Tercih Danışmanı ve Öğrenci Koçu Hamza Ayan, adayların sadece puana göre değil, gelecek hedeflerini de dikkate alarak tercih yapmaları gerektiğini belirtti. Ayan, bilinçsiz yapılan tercihlerin öğrencilerin eğitim ve meslek hayatını olumsuz etkileyebileceğine dikkat çekti.
23.07.2026
13:18
SGK'dan Prim Borçlularına Büyük Kolaylık: Vade 72 Aya Çıktı, Faiz Düştü
SGK Bingöl İl Müdürü Muzaffer Çakar, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun yayımladığı yeni genelgeyle prim borçlarının tecil ve taksitlendirilmesinde önemli kolaylıklar sağlandığını açıkladı. Yeni düzenlemeyle azami taksit süresi 72 aya çıkarılırken, yıllık tecil faizi yüzde 39'dan yüzde 29'a düşürüldü. İlk taksiti ödeyen borçlular için haciz, icra ve satış işlemleri de durdurulacak.
23.07.2026
12:13
Aday Sürücüler dikkat! Yeni Trafik Düzenlemesi Meclis'ten Geçti!
TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen düzenlemeyle Karayolları Trafik Kanunu'nda önemli değişikliklere gidildi. İlk kez ehliyet alanlar ile yeniden sürücü belgesi alanlar 2 yıl boyunca aday sürücü sayılacak. Bu süreçte belirli trafik kurallarını üç kez ihlal edenlerin ehliyetleri doğrudan iptal edilecek.
22.07.2026
13:41
Bingöl'de Köy Yollarına Sıcak Ayar!
Vali Cahit Çelik'in incelediği yeni asfalt plenti, Ağustos ayının ilk haftasında üretime başlayacak. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip tesisle birlikte Bingöl'de yıllık 100 ila 150 kilometre sıcak asfalt yapılması hedeflenirken, İl Özel İdaresi yol yapımında dışa bağımlılığını da tamamen sona erdirecek.
22.07.2026
13:04
Bingöl'de 30 kişiye iş fırsatı: Başvurular başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından yürütülecek İşgücü Uyum Programı kapsamında Orman İşletme Müdürlüğü ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde toplam 30 kişi istihdam edilecek. Başvurular 26 Temmuz'a kadar alınacak.
22.07.2026
02:18
Bir Saz, Bir Gurbet, Bir Ömür
Mehmet Boğatekin'in hikâyesi, Bingöl'de bir dut ağacının dallarında başlayan türkülerle, yıllar sonra ahırda gizlice çalınan bir sazın izinde gurbete uzanıyor. 40 yıl boyunca memleket hasretini türkülerine taşıyan Boğatekin, bugün kaybolma tehlikesiyle karşı karşıya olan Zazaca'nın ve kültürel hafızanın yaşatılması için ses veriyor.
22.07.2026
02:17
Bingöl'ün afet risk haritası yeniden şekilleniyor
Bingöl'de 2027-2031 İl Afet Risk Azaltma Planı için hazırlıklar başladı. Vali Cahit Çelik, başta Yedisu fay segmenti olmak üzere kentin afet risklerine karşı daha dirençli hale getirilmesi için yapı stokunun güçlendirilmesi ve riskli yapıların dönüşümünün önemine dikkat çekti.
22.07.2026
02:16
Bingöl'de iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl-Elâzığ karayolu Adliye karşısında iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
22.07.2026
02:15
Yeşilay Bingöl'den semt pazarlarında bağımlılıkla mücadele çalışması
Yeşilay Bingöl Şubesi, bağımlılıkla mücadele kapsamında semt pazarlarında vatandaşlarla bir araya gelerek farkındalık çalışması gerçekleştirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın