DEM Parti Bingöl Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri belli oldu | HABER YORUMLARI
Aday listesini belirleyen DEM Parti, Bingöl'de kadınlara en fazla kontenjan ayıran parti oldu. Belediye ve İl Genel Meclisi aday listesi şu isimlerden oluştu;
Bu kadar dışlanmışlık bu kadar zulüm yeter.Kayum konusunda diğer partilerin gıkı çıkmıyor.Bunca demli siyasetçi vekil kanunsuz keyfi uygulamalasrla içeri atılmış.Diğer partilerden tık yok.Bunlara dur demek DEM i desteklemekten ve oy vermekten geçer.
Eski bir ülkücu ve babası emekli köy korucusu olan Abdullah Çağlayan kardeşimiz Dem in demini çökertecek inşallah...İçten kaleler böyle fethedilir haydi Kurt bıyıklım
Bunlar Hikaye Küçük Faydası ve Zararı Olur Önemli Olan Başkanlık. Kendi Elinizle Riske Koydunuz.. Kazanmaya Değil İdeolojik Yaklaşım. Daha isabetli aday olabilirdi dar çerçevede bu kadar olur. Umarım Başarılı Olursunuz. kazanmak başka Bahar'a.. Geçmiş olsun. Bunun hesabını halka vereceksiniz.
Düzen partileri dediğiniz dışladığınız partilerle ne farkınız kaldı.Kankacılık bölgeçilik faydacılık bakımından diğer partilerle aynı kulvarda yarışıyorsunuz.Bunun en iyi örneği il genel meclisinde ilk sırada gösterilen zattır.
@Misafir Kullanıcı Belliki dem parti kültürüne yabancısınız ve alakanız yok. Dem partide son yılların en emektar ve belkide en doğru insanı.Belliki bir kuyruk acınız var.buralardan insanları karalamak acizliktir.gidin partiye eleştirin.
Yasin Börünün katillerine oy yok... Bu memlekete bu güne kadar ne faydanız dokunmuş ki bundan sonra dokunsun. İşiniz gücünüz mağdur edebiyatı. Anca laf anca slogan.
12Bingölspor Elazığ'da son dakika golüyle kazandı!
Ziraat Türkiye Kupası 2. eleme turunda 2. Lig ekiplerinden Seza Çimento Elazığspor'a konuk olan 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor, kıran kırana mücadelenin sergilendiği maçın son dakikalarında kaydettiği golle 3'üncü tura yükseldi.
17.09.2025
18:07
Bingöl konser ve etkinliğe doyacak
Bingöl'de 19 Eylül'de başlayacak olan Bir Anadolu Şenliği'nde konserler ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, 'Bir hafta boyunca bu coşkuyu paylaşalım ve yaşayalım' diyerek tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.
17.09.2025
18:06
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de, dolandırıcılık suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 şüpheli şahıs, yakalanarak Elâzığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
17.09.2025
17:47
Bingöl Yeni Sanayi Sitesi'nin yol sorununa neşter vuruldu
730 dönüm araziye kurulan 450, 300 ve 150 metrekare büyüklükte 501 işyerlerine sahip Bingöl 3.Kısım Sanayi Sitesi'nde uzun süredir çözüm bekleyen yol sorunu çözülüyor. Bölgede zemin iyileştirilmesi, serme, sıkıştırma, PMT ve Sıcak Asfalt serim çalışmaları başladı.
17.09.2025
17:46
Bingöl Valiliği muhtaçların bildirilmesi için WhatsApp Hattı kurdu
Vali Ahmet Hamdi Usta, vatandaşlara çevrelerindeki zor durumdaki kişileri bildirmeleri çağrısında bulundu.
16.09.2025
00:11
Bingöl Üniversitesi'nden Küresel Hamle
Bingöl Üniversitesi, 'Yeni Nesil Üniversite' vizyonuyla akademik ve idari sistemini köklü biçimde revize etti. Times Higher Education (THE) Dünya Üniversiteler Sıralaması'nda 750-1000 bandına girmeyi hedefleyen kurum, bilimsel etki, sürdürülebilirlik, uluslararasılaşma ve toplumsal katkıyı merkezine alarak hem bölgesel kalkınmaya hem de küresel akademik prestije odaklandı.
15.09.2025
14:37
Eğitim yatırımlarında temeller yükseliyor
Devam eden projeleri yerinde inceleyip yüklenici firmalardan bilgi alan Bingöl İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özel; 'Her yeni okul Bingöl'ün eğitim geleceğine yapılan büyük bir yatırımdır. Hayırseverlerimizin desteği ve devletimizin imkânlarıyla eğitimde daha güçlü bir geleceğe yürüyoruz' dedi.
15.09.2025
13:55
Bingöl'de 91 kilo esrar ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 91 kilo 250 gram kubar esrar ele geçirildi. İki şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.
15.09.2025
12:18
Polisten kaçamadı, motosiklet çalıntı çıktı!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri ekiplerince yapılan çalışmalarda, çalıntı kaydı bulunan 1 motosiklet tespit edilerek sahibine teslim edildi. Adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şahsa trafik ihlalinden ceza kesildi!
15.09.2025
11:49
Bingöl'de ceviz üreticisine sulama uyarısı!
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ceviz yetiştiricilerine sulama dönemi uyarısında bulundu! 'Gün aralığını uzatın, sonra yavaş yavaş suyu kesin!'
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın