İhale süreci tamamlanan Kentsel Dönüşüm projesindeki iki etapla ilgili bayramdan sonra yapım çalışmalarının başlayacağını belirten Başkan Barakazi, kamuoyunun yakından takip ettiği diğer projeler hakkında da etraflıca bilgi verdi. Barakazi, yurtdışına çıkışıyla ilgili oluşturulmak istenen algıya da değindi...
@Misafir Kullanıcı Adam başkanın seçim vaadini sormuş.Buna bile beğenmedim yağmuruna tutmuşlar.Başkanın ekibi alooo.Adam eleştirmemiş,efendi gibi sormuş.Yanlış yere saldırmışsınız.:)
Sayın belediye başkanım seni çok iyi tanıyor ve güveniyoruz ilimizi bir çok ülkede tanıtıp ve temsil ettiniz bunu herkes yapamadığı için başkan yurt dışını niye gidiyor il dışına niye gidiyor diye olumsuz algı yapıyorlar bu konuşmaları yapanlara bir sorum var sizler hergün bingölde oldunuzda ne oldu ankaradakiler sizler ne yaptınız merak ediyorum Yücel başkan adam gibi adamdır bizlerde herzaman yanındayız
Yücel barakazi gelmeden önce belediye çalışanları 7 aylık maaş alacağını alamadığından piyasada bakkal borç vermezdi belediye nasıl olsa para veremiyor diye belediye çalışanları boynu bükük halde çarşıda akşama kadar dolaşırdı allah razı olsun Yücel başkan geldiği gibi bütün işçilerin hakkını ödedi ve işçilerin alın teri kurumadan maaşlarını vermeye devam etti
@Misafir Kullanıcı Belediye çalışanları da çalışmaktan helak oldular zaten.Ben bu kadar yatış başka bir kurum görmedim.Kimsenin iş yaptığı yok.En yüksek maaşı da bunlar alıyor.
Sayın Başkan, sana yöneltilen eleştirilerin en büyük sebebi burda zaten.Her şeyin proje.Ihalesi yapıldı , yapılacak.Başlayacağız ,düşünüyoruz. Dört buçuk yıl oldu daha elle tutulur hiç bir işin yok.Sonra avrupada Bingölü temsil ediyormuş.Oralara giderken şu çukurlarımızdan da götür bi zahmet.Gelirken de biraz şu getir.Çünkü bizde az da.
DEVAMI!! Hergüne bir proje açıklıyorsun ama bir halt yok ortada ve bu halk seni Londrada hizmet anlatırken görüyor. Sana gülmeyelimde kime gülelim? Seçim yaklaştı diye kahve kahve gezene gülmeyelimde kime gülelim? Ben para topladım Enver ve Cevdey beyin bilgisi var diyen başkana gülmeyelimde kime gülelim? Vatandaşa bağıran başkana gülmeyelimde kime gülelim? Bu çırpınışların fayda etmez senin trenin kalktı. Bugün yaptıgın bu insancıl davranışları ilk günler KİBRİNİ bir kenara koyup fani olduğunu düşünüp yapacaktın. Allah yolunu açık etsin demiyorum, diyemiyorum..
Senin yurt dışına gitmenle alakalı sorun şu sayın başkan, say bakalım kaç meclis toplantısından kaçına katılmışsın? Söyle bakalımseçim yaklaştı ve halk sana adalet tokatını vurmaya başlamadan önce halkın içine çıkıyor muydun? O yüzden şimdi çıkmaların yapmacık ve yağcı geliyor. Söyle bakalım hani nerede projelerin?? Seyir tepesi projen nerede? Çapakçur deresi projen nerede? Atık projen nerede? Esip gürlediğin kahvehanelerin kürsüleri kalkacak vaadin nerede? Faytonların nerede? SORUN NE BİLİYOR MUSUN? Hergüne bir proje açıklıyorsun AMA BOŞ! Bir halt yaptığınız yok.
Bingöl'de hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde, polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
22.10.2025
16:39
Bingöl'de gençlerin el emeği ürünleri görücüye çıktı
Bingöl Gençlik Merkezi bünyesinde gençler tarafından üretilen birbirinden farkı birçok el emeği ürün, görücüye çıktı.
Köy merasının TOKİ'ye devrinin kabul edilemez olduğunu belirten Buğrahan; 'Hayvancılığın teşvik edildiği bir dönemde böyle bir kararın alınması da kendi içerisinde bir tezat barındırmaktadır. Yetkililerin bir an önce bu karardan dönerek söz konusu yeri yine köylülerin kullanımına sunmaları gerektiği çağrısında bulunmak istiyoruz' dedi.
22.10.2025
12:49
B.Ü.'de lojman tahsisinde adalet çağrısı!
'Lojman tahsisinde adalet, sadece bir sendikal talep değil; çalışma barışını, motivasyonu ve kurumsal aidiyeti güçlendirecek bir zorunluluktur' açıklamasında bulunan Ünipersen, idarenin bu konuda göstereceği adil, çalışan odaklı ve çözüm üreten yaklaşıma tam destek vereceklerini açıkladı.
22.10.2025
12:47
Bingöl'de liseli gençlerden örnek davranış
Borsa İstanbul Bingöl Anadolu Lisesi öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Bingöl Umut Kervanı Derneği aracılığı Filistin (Gazze)'ye bağışladı. Ayrıca öğrenciler kentteki ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıttı.
21.10.2025
16:36
Bingöl'de yayalar neden yolun ortasından yürür?
Çarşı merkezindeki birçok yaya yolu ve kaldırımı işgal eden araçlar nedeniyle halk yolun ortasından yürümek zorunda kalıyor! Çözüm mü? Henüz icat edilmedi!
21.10.2025
16:13
Okul kayıtlarında yeni dönem: Merkezi sınırlama geliyor
Millî Eğitim Bakanlığı, okul kayıtlarında adres dışı kayıtları önlemek için yeni bir sisteme geçileceğini duyurdu. Bakan Tekin, merkezi sınırlamayla kayıtların kontrol altına alınacağını ve taşra okullarındaki baskıların sona ereceğini belirtti.
21.10.2025
15:58
Ormangören: 'Sağlık hizmetlerine daha hızlı ve etkili erişim sağlanmalı'
DEM Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, beraberindeki parti heyetiyle Solhan Devlet Hastanesi'nde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyarette, doktor eksiklikleri, randevu sorunları ve hizmet kalitesinin artırılması gibi konular ele alındı.
21.10.2025
13:18
Bingöl'de 3 yıldır aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de uyuşturucu suçundan 6 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüpheli, jandarma tarafından yakalandı. Şahıs, cezaevine teslim edildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın