bingöl iktidar partisine yıllarca oy verdide noldu.bu seçimde çocuk olmayan gerçek bir bingöllüye yakışanı yapar, bingölün çocugu idris baluken' e verir.
idris bey merkezin öz ve öz çocugudur burada buranın kültütryle yetişmiştir.adaylıgıyla bdp bingöl merkezden hiç almadıgı kadar oy alacaktır. bazı yorum yapan arkadaşlar bingöl halkını yeniden akp nin ,kendinden başka kimseye hayrı olmayan ,bingölü artık dogunun en geri illerinden biri haline getirmiş ve getirecek olan , sosyal entellektüel bilimsel ve kültürel yönden tatmin olmamış ve bingölüde tatmin edemeyecek olan adaylarına mahkum etmek istemektedir. bu sefer bu halk bunları yutmaz.yutmuyacak. meclisin yolu idris hocaya açıktır.
Değerli Bingöllü kardeşlerim, Ak Parti her halükarda birinci sıradan Bingöl-Merkez adayını listeye koyacaktır. Diğer iki adayıda Solhan ve Genç ilçesinden seçmesi muhtemeldir. Bu sebepten dolayı Barış ve Demokrasi partisinin adayının Bingöl-Merkez'den olması listeye girememiş aşiretleri ve grupları Ak partiye mahkum eder. Bence İdris hocanın adaylığı Bdp'nin oylarına zarar verecektir. Mevcut oyların üzerine oy getirebilecek biri değildir. Değerli bir insandır,fedakar bir insandır ama gerçekçi olmak gerekir...Bdp adayını seçerken dikkatli
en güçlü adayınızla en kötü belediye başkanı adayı karşısında bile kazanamdınız hala burda konusuyorsunuz komik haldesiniz..yok kazanacam falan filan..geçiniz bunları..haber değeri bile yok sanırım..
Dostlar hepimizin çok iyi bildiği gibi idris bey bingöl için çok büyük bi şanstır. memleketimize çok yararlı olacak bi şahsiyettir. idris beyin seçilmesi için elimizden gelen her şeyi yapacaz bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. idris beyin seçilme şansı çok yüksktir. idris beyin seçilmesi önünde engel olabilecek tek şey mahmut sönmezin liste 3 gösterilmesidir. inşallah mahmut sönmezi aday göstermezler gösterirlerse de liste 3 olmaz inşallah. Yolun açık olsun idris bey.
TBMM'ye sunulan torba yasa tasarısıyla cep telefonu aboneliğinde köklü değişikliklere gidiliyor. Buna göre, suçla mücadele amacıyla aboneliklerde elektronik ve biyometrik kimlik doğrulaması zorunlu hale gelecek. Ayrıca, aktif olmayan ve sahibinin hayatta olduğu teyit edilemeyen mobil hatlar 3 ay içinde otomatik olarak kapatılacak; yabancılara ise özel numara serileri tahsis edilecek.
29.11.2025
19:09
Bingöl Engelliler Platformu'ndan Erişilebilirlik ve Destek Çağrısı
'Engelliler yalnızca bir günde değil, her gün hatırlanmalı' diyen Korkutata, Dünya Engelliler Günü'nün bir kutlama değil, erişilebilirlik ve eşitlik konusunda kalıcı adımlar atılması için önemli bir farkındalık günü olduğuna dikkat çekti.
29.11.2025
18:56
Hatısaru: 'Bingöl Halkı Seçimi Bekliyor, Değişim Kapıda!'
'Adaleti ve hakkaniyeti yeniden tesis etmek için sorumluluk almaya hazırız' diyen Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru; 'Bingöl halkı seçimi bekliyor! Bu milletin derdiyle dertlenen kadrolar iktidara taliptir' dedi.
29.11.2025
18:42
Bingöl Polisi 1 Haftada 35 Şüpheliyi Yakaladı
Emniyet yetkilileri, Bingöl'de kamu düzeninin korunması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması için çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini belirtti.
29.11.2025
18:26
12 Bingölspor Zirvede Güç Topluyor!
Kadrosundaki açığı yeni transferlerle kapatmaya çalışan lider 12 Bingölspor, haftayı 3 puanla kapatıp en yakın takipçisi Niğde Belediyespor ile puan farkını 9'a çıkararak şampiyonluk ateşini yeniden harladı.
28.11.2025
13:27
Karaarslan'dan Çözüm Mesajı: 'Büyük Bir Anlayış Değişikliği Kaçınılmaz'
Türkiye'de Kürt meselesinin çözümünün yalnızca güvenlik önlemleriyle mümkün olmadığını belirten iş insanı ve DEM Partili siyasetçi Ahmet Karaarslan, 2025'teki çözüm sürecini 'geri dönüşü olmayan bir fırsat' olarak nitelendirdi ve toplumsal sahiplenmenin kilit rol oynayacağının altını çizdi.
28.11.2025
11:58
Bingöl'de dezavantajlı bireylere yangın ve afet farkındalık eğitimi verildi
Kömürboğa; 'Bingöl deprem bölgesi olduğu için AFAD farkındalık eğitimlerini de yoğun şekilde veriyoruz. Amacımız halkımızı muhtemel afet ve yangınlara karşı bilinçlendirmek' dedi.
28.11.2025
11:40
Ortak: 'Esnafı yok sayan bu karara sessiz kalmayacağız'
Genç'te banka taşınması krizi büyüyor! Genç Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yüksel Ortak, kararı 'esnafı zora sokacak, ticari hayatı felce uğratacak bir adım' olarak nitelendirerek sert sözlerle eleştirdi.
28.11.2025
11:04
Bataryanın Gizli Düşmanı! Telefon Ömrünü 5 Yıl Azaltıyor
Milyonların her gece tekrarladığı bu basit şarj alışkanlığının, telefon bataryasını sessizce yıllarca tükettiği ortaya çıktı… Peki uzmanlara göre hangi saatler bataryayı en çok yıpratıyor?
28.11.2025
10:36
Hem benzin hem de motorine indirim
Benzinin litre fiyatında ortalama 63 kuruşluk, motorinde ise ortalama 2 lira 4 kuruşluk bir indirim gerçekleşti. Bingöl'de 62 Lirayı aşan motorin fiyatları ne kadara geriledi? İşte güncel fiyatlar…
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın