Düğün konvoyları çileden çıkarttı! | HABER YORUMLARI
Gece saatlerinde cadde ve sokakları korna sesleri ve çığlıklarla yankılatan düğün konvoylarıyla ilgili şikayetler giderek artarken, Emniyet'in konuya sessiz kaldığı belirtilerek 'Birileri artık bu pervasızlığa bir dur demeli!' siteminde bulunuldu.
Daha önce CİMER üzerinden Emniyet Genel Müdürlüğü'ne açuklayıcı bir şekilde şikayet talebi oluşturmuştum. Fakat gelen cevap genel geçer bir cevaptı. Ama aslında fotoğrafa bir de şöyle bakmak gerek; Bingöl ilinde üniformalı polis, trafik polisi ve zabıta ya sayıca yetersiz ya da yeteri kadar ortalıkta görünmüyor. Bu durum da maalesef böyle istenmeyen düğün konvoylarını cesaretlendiriyor.
Eminiyet artık dur demeli biz mi görevlerini hatırlatalım ya lütfen artık dur deyin çok rahatsızız düğün konvoyu vb konvoyları engelleyin bu büyük bir hak gasbı
Sabah erken işe gitmemiz gerekiyor yav bu düğün konvoyları gece 1e kadar tur atıyor araba camlarından sarkan kızları görünce yazıklar olsun diyorum bi de garip garip bağrışmalar çok yüksek sesle müzik.tam işkence.çift şeridi kapatıp kaza riskini artırıyorlar resmen eşkıyalık
afatlarda bekçiler muhtarlik ta çay kahve keyfi yapiyorlar bi göreve gelirken görüyoruz. yazık yoruluyorlar. konvoyu boş ver bazı tofaşçılar sesten illalah etiler kaç defa plaka bile verdik 155 e yine ayni. 31.41.59. plakalar
hastam var adamlar köprünün ortasında durmuşlar onlar dua etsinler yakınıma bir şey olmadı ALLAH şahidim olsun hepsini tarardım. İnsanlar gibi eğlenmeyi de bilmiyorlar salak salak işler yahu emniyet hepsine ceza kesmelidir bu konuda emniyet hatalıdır.
Özellikle Genç ilçesindeki konvoylar işi çığrından çıkarmışlar. Gece 22-23 civarında bakıyorsun densiz densiz kız bağırmaları, kornalar bağırtı çağırmalar. Ne oldu dünya alem evleniyor. Ne zırlıyorsun. millet rahatsız ediyorsunuz. Trafik polislerine özellikle sesleniyorum. Lütfen gece trafik denetimini yapın. İlçenin yarısı kolombiya, pakistan, afganistan yönetimi
LÖSEV'den Bingöl Üniversitesi'nde Anlamlı Etkinlik
LÖSEV'in 27. kuruluş yılı ve Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen etkinlikte, lösemiyle mücadelede farkındalık çağrısı yapıldı; kanser bilinci ve sağlıklı yaşam vurgusu öne çıktı.
24.12.2025
20:24
Meteoroloji'den Bingöl'e Yoğun Kar Uyarısı
Sürücüler ve besiciler için kritik günler başlıyor! Bir diğer önemli uyarı ise sürücülere! Kış lastiği olmadan yola çıkılmaması istenirken, olası tipi ve buzlanma nedeniyle yollarda mahsur kalma riskine de dikkat çekildi.
24.12.2025
20:20
50 bin mahkûma tahliye yolu
Kamuoyunda 'Covid-19 düzenlemesi' olarak anılan ve infaz indirimini içeren 27. madde kabul edildi. Deprem suçları ise pakete dahil edilmeyerek, deprem suçlularının infaz indiriminden faydalanılmasının önüne geçildi.
24.12.2025
16:57
12 Bingölspor Cephesinde Disiplin Gündemi
Tartışmaların gölgesinde kalan Silifke Belediyespor–12 Bingölspor karşılaşmasının ardından disiplin süreci başladı; kulüp, başkan Özturan ve bir futbolcu PFDK'ya sevk edildi.
24.12.2025
16:36
Bingöl'deki silahlı saldırı olaylarıyla ilgili 2 şüpheli tutuklandı
Bingöl'de meydana gelen iki ayrı silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
24.12.2025
16:34
Hayatını kaybeden Uzman Çavuş Arı, son yolculuğuna uğurlandı
Kuzey Irak harekât alanında görev yapan ve hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Taner Arı, memleketi Bingöl'de son yolcuğuna uğurlandı
24.12.2025
16:33
Jandarma trafik ekiplerinden kış lastiği denetimi
Bingöl-Erzurum yolunda jandarma trafik ekipleri kış lastiği denetimi yaptı.
24.12.2025
16:32
Pasaport, ehliyet, aile cüzdanı gibi belgelere yüzde 19 zam
Pasaport, sürücü belgesi ve aile cüzdanı gibi değerli kâğıt ücretlerine 2026 yılı itibarıyla yüzde 19 oranında zam yapıldı. Artış oranının, yüzde 25,49 olarak açıklanan yeniden değerleme oranının altında kaldığı belirtildi.
23.12.2025
20:56
Bingöl'de ürküten tablo! Uyuşturucu rakamları dikkat çekti
Sentetik haplar, esrar ve kokain… Güvenlik güçlerinin 7 günlük bilançosu, uyuşturucunun ulaştığı tehlikeli boyutu gözler önüne serdi.
23.12.2025
20:33
Asgari ücret açıklandı! İşsizlik, kıdem tazminatı, 65 yaş, dul ve yetim aylığı zamlandı
2026 asgari ücret zammı, işveren ve hükümet temsilcilerinin katılımıyla yapılan komisyon toplantısının ardından belli oldu. Asgari ücret 2026 zammı ile SED belli oldu! İşsizlik, 65 yaş, engelli, dul ve yetim aylığı için son hesap...
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın