Gündoğdu: 'Yeni Hastane Binasıyla Birçok Sorunu Çözüme Kavuşturacağız' | HABER YORUMLARI
Bingöl İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Gündoğdu: '35 Bin metrekare alan üzerine kurulacak olup tam teşekküllü ve ileride Eğitim Araştırma Hastanesine dönüştürüldüğünde altyapısı hazır halde olacak şekilde proje çalışmaları tamamlanmıştır. Proje de çok iyi bir firma tarafından titizlikle tasarlanmış olup Bakanlığımız mühendisleri ve mimarları tarafından da en ince detayına kadar incelenmiştir. Bu nedenle yapım aşamasının da sorunsuz ve belirlenen süre içerisinde tamamlanacağını belirtmek isterim'
Şimdiye kadar Bingöl Sağlık Müdürü olarak görev yapanlar ne yaptı. Allah sizden razı olsun ilgiyle icraatlarınızı takip ediyoruz. Gerçek bir bingöl sevdalısı bu olsa gerek.
Psikiyatri kliniklerinde hekim ile sekreter bölümleri ayrı olmalı. Özel sorunumdan bahsedeceğim. Belki cinsel bir problemim var. Sekreter de duyuyor. İşin kötüsü sekreter ile çarşı pazarda karşılaşıyoruz. Böyle olmaz.
Umumi tuvaletlerin ekserisi alaturka olmalı . Daha önce BDH'de çoğu Klozet tuvaletler alaturkaya çevrildi. Alafranga umumi tuvaletleri Bingöl Hastanelerinde kimsenin pek kullanmadığı bilindiği halde neden boşuna yapılıyor. Bir daha değişeceği kesin. Ayrıca tuvaletler biraz kapalı olmalı. Tokinin yaptırdığı tuvaletlerden insan utancından kullanamıyor. Lütfen yetkililer bu yanlışı düzeltsin. İnanmıyorsanız kamuoyuna sorun...!
dogum hastanesinde yıllardır kat denetmeni diye birim açıp iki torpilli hemsireyi orda çalıştırmaya çalışıyorlar müdür yakınını ise gelmediği halde yıllardır nobet ucreti ödüyor temizlik işçisi 112 de şoför olmus...... sen çıkmış binadan kendinden bahsediyorsun inanıyorum herkes sizin kişiliğinize memnun ama yonetim anlayışınız çok zayıf yinede çözüm uretebilseniz iyi olr
Sağlıkta bu insanların anlıyacağı şekilde yenilik yapmak gerek sağlık tamemen ücretli olmalıdır bedava sağlık bu insanların işine yaramaz insanlar iyilikten anlamaz oldular eskiye dönüş farz oldu evini sat ameliyatını ol paran yoksa tedavide yok her şey paralı olmalı bu halk bundan anlar
Bina ile yine birilerinin cebi dolacak. Bikmadiniz mi binalardan, iceride doktor yok doktor. Bircok branc disardan iki gunluk geliyor. Bu mudur hastane
Sağlıkta devrim yaptık dediniz bugün randevu alıp doktora gidemez olduk. Kronik rahatsızlıklarim var doktora gidiyorum ilgi sıfır yüzümüze bile bakılmıyor kendimi değersiz hissediyorum bu ülkede kendi vatanımızda sığınmacı olduk resmen bana masal anlatmayın müdür bey sıkıntılar büyük bunu sen benden iyi biliyorsun ama elin mahkum konusamazsin!!
5 Ünlü Sanatçı, Efrayim Bebek İçin Bingöl'e Geliyor
SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisine destek olmak amacıyla anlamlı bir dayanışma organizasyonu düzenleniyor. Bir sinema filmi çekimi için Muş'ta bulunan 5 ünlü sanatçı, 30 Haziran Salı günü Bingöl'de vatandaşlarla buluşarak Efrayim bebeğe umut olacak.
29.06.2026
01:02
Bingöl'de sıcaklık alarmı!
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre Bingöl'de hava sıcaklıkları yeni haftayla birlikte yükselişe geçiyor. Salı gününden itibaren etkisini artıracak sıcak hava dalgasıyla birlikte kentte hafta sonuna doğru sıcaklığın 38 dereceye ulaşması bekleniyor.
29.06.2026
01:01
Bingöl'de Arazi Yangını Eve Sıçradı
Bingöl merkeze bağlı Alatepe köyünde çıkan arazi yangını, rüzgârın etkisiyle büyüyerek müstakil bir eve sıçradı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınırken evde maddi hasar meydana geldi.
29.06.2026
00:58
GSB Bin 200 Sözleşmeli Antrenör Alacak! Bingöl'e 8 Kontenjan Ayrıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2026 yılı personel alımı kapsamında Türkiye genelinde 1.200 sözleşmeli antrenör istihdam edecek. Bingöl'e ise 7 farklı branşta toplam 8 kontenjan ayrıldı. Başvurular 6-17 Temmuz tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.
27.06.2026
20:40
Çotla Dağı'nda Festival Coşkusu Yaşanacak
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:36
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın