Güvenlik alımına tepki istifa getirdi | HABER YORUMLARI
Bingöl Havalimanı'na yapılan 8 kişilik güvenlik personeli alımı partide çatlaklara neden oldu. Kurasız alıma tepki gösteren bir partilinin istifasının alınması sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. İstifası alınan Ramazan Susadı, tepkisinden pişman olmadığını söyledi.
Enver Fehmioğlu değil vekilik ondan ancak taşeron işçiyi alimina gücü yeter Yusuf coşkun kyk yemek ihalelerini kardeşi yavuz coşkun a verirken nerdeydin vekil efendi gücün yetmedi değilmi az kaldi gideceksiniz küfür devam eder ama zülüm devam etmez suyunuz yavaş yavaş ısınıyor.
Biri bana mevcut akparti Bingol milletvekillerine bir daha neden oy vermemiz gerektiğini söyleyebilir mi? Mesala Enver bey'de olup da başkasında, sokaktaki bir vatandaşta olmayan ne özellik var? Bu seçimde göreceğiz bu oylar vekillerin miydi yoksa Erdoğan'ın mıydı? Erdoğan yine alır oylarını ama sayın vekiller siz bittiniz galiba
@Misafir Kullanıcı hiç bir kurum enver fehmioğlu ihalelere müdahale ediyor dememiştir demez.çünkü enver hocanın her zaman çevresine benim ismim asla ihale aldı ihale verdilerle anılmayacak demiştir.
@Misafir Kullanıcı Benim de bir sorunum var ramazan susadı benim köylüm kapı komşum olur mert ve dürüst biridir allah yardımcısı olsun. 7 yil dir istanbulda çalışıyorum elekrik teknisyeniyim bingöl de adamcılık yapan çok hırsız çok garibanın ahını yiyen bu dünyada kalmaz bir gün tedas beni mülakata çağırdı gittim konustuk müdürle neyse dosyan onaylı dedi aradan iki hafta geçti herkesi çağırdılar beni çağırmadilar merak ettim sadece zoruma baya gitti neyse tedaşa uğradım sordum beni neden çağırmadıniz arif diye biri var söylediği kelime şu cagirdıklarımız hepsi akp miletvekili adamı şoka girdim bu reva mı alahtan
@Misafir Kullanıcı insanlık var halkı sevmek var dürüstlük var söz verdimi sözünde duran adam gibi adamlık var bağlılık var başkaları gibi daldan dala konmayan kişiliği var
Ya arkadaş bu adam parti yönetiminde bile yok neyin istafasından bahsediliyor anlamış değilim.ilkönce içimizdeki algıları yapan yorumcuların 100 de 60 şı şer odaklı.
Bu konuda enver hocaya laf atan arkadaşlar size soruyorum gerçek bir partili dürüst olsa meydanı boş bırakmaz ama sizin partiçilik ruhunuz ve dava ruhunuz kesin bir ihale alamadığınızdan kaynaklanıyor.ilkönce kendinizi bi sorgulayın başkalarını eleştirmeden önce ben 16 yılık bir dava insanıyım ben hiç görmedim. ilk önce kendi çıkarlarınızı bırakın sonra ne olduğunuz ortaya çıkar.Enver hocam dünyanın en anlayışlı ve davasına sadık bir insandır.camur atmak çok kolay olmuş.
Bu bu güne kadar yüzlerce alım yapıldı hiç sesin çıkmadı Bu son alimda hangi yakinin ise alınmadı istifa ettin hala bu insanlara inanan var hayret bunların menfaati kesilince çıkıp iftira atarlar bazilarida bunu yutup kahraman yapar inanmayın bu insanlara kaç yıldır ordasin bu güne kadar niye itiraz etmedin alimlara adam olun adam
@Misafir Kullanıcı Söylenene bakarsın lafmı diye sonra söyleyene bakarsın adammı diye. Boş oturmuş boş konuşmuşsun kaçyıldır ordasın sesin çıkmıyor demişsin ya işte bir yerlerinden konuşmuşsun laf olsun diye. Bir sorsan nezamandır orda olduğunu öğrenirsin.
Bingölde ilk defa böyle bir mütevazı bi vekil gördük. Birilerin gazına gelim bu yazıları yazmak ne size nede partıye yararı var burda 15gundur Enver hoca ya yazılıyor düğmeye kım bastı en fazla kurayla alım bu donemde her donemden daha fazla olmuştur beledıye başkanına neden saymadınız Ramazan bey ah kı ne ah bu duzen bozulacak demedı deme söz sızın gıbıler hıcbır zaman özgün olmadınız ipiniz her zaman başkasının elınde enver hocamızı seviyoruz sızede yendirmeyiz demedı deme Bingöl tarihinde hangi vekil kendi adamlarını işe almadı bunun açıklamasını yapsaydınız. Dürüstlüğünüzü görseydik.
Enver Fehmioğlu hakkında algı operasyonu yapılıyor istifasını o istememiştir herkes bilsin muhalefet iş başında yine. Bu arada editör bir işin aslını tam araştırmadan haber yapmayın
Birincisi kendisi istifa etmemiştir ikincisi Cevdet yılmaz istifasını istemiştir üçüncüsü kendi kardeşi alınmadığı için sesi çıkmıştır. Bingölonline paylaş hadi ara cevdet Yılmaz'a sor hadi
Bingöllü sporcular masatenisinde finale yükseldiler
Muş'ta düzenlenen ANALİG grup müsabakalarında rakiplerine şans tanımayarak birincilikleri elde eden Bingöllü sporcular, Çorum'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandılar.
14.07.2025
11:54
15 Temmuz Medya Programı Başlıyor
81 ilden 81 gazeteci ile yurt dışından 41 ülkeden davet edilen 120 yabancı basın mensubu, toplamda 200 gazeteci programda yer alacak. Programda Bingöl'ü, Bingöl Online temsil edecek.
13.07.2025
22:38
Bingöl, 10 yeni ürünle başvurdu
Vali Usta: 'Coğrafi işaret; sadece bir belge değil, aynı zamanda ekonomik değer, kültürel koruma ve turizm potansiyeli demektir. Hedefimiz, bu sayıyı önce plakamız olan 12'ye çıkarmak, devamında ise tescilli 5 ürünümüzle birlikte toplamda 17 tescilli ürüne ulaşmak' dedi.
13.07.2025
22:16
Siren çalmadı, su seviyesi aniden yükselince mahsur kaldılar
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri kıyısında kekik toplarken mahsur kalan 4 kişi, AFAD ve itfaiye botlarının arızalı olması nedeniyle spor antrenörünün jetskisiyle kurtarıldı. Vatandaşlar, sirensiz baraj su salınımı ve yetkililerin duyarsızlığına tepki gösterdiler
12.07.2025
00:58
12Bingölspor'dan sponsorluk çağrısı!
Yönetim kurulu üyeleri haricinde bir sonuç alınamadığını ve takıma dışarıdan hiçbir maddi destek bulunamadığını vurgulayan Başkan Özturan; 'Gerekli destekleri sağlayamazsak bu durum bizlerin tek başına üstelenebileceği bir yük değildir. Herkesi, takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum!'
12.07.2025
00:54
Seven'den 'Terörsüz Türkiye' vurgusu
AK Parti Bingöl İl Başkanı Yılmaz Seven: 'Terörsüz bir Türkiye, sadece güvenlik açısından değil, sosyal ve ekonomik açıdan da büyük bir dönüşümün kapılarını aralayacaktır.'
11.07.2025
18:32
Bingöl'de aranan şahıs yakalandı, kırsalda uyuşturucu ele geçirildi
Bingöl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen çalışmalarda 4 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs Garip Köyü'nde yakalandı. Sağgöze Köyü kırsalında ise 1.410 kök kenevir ve silah ele geçirildi, iki şahıstan biri yakalandı.
11.07.2025
18:30
DEM Parti Önergesine Yanıt İstedi
DEM Parti gurubundan yapılan açıklamada: 'DEM Parti Belediye Meclis grubu olarak yaklaşık 4 ay önce verdiğimiz önergeye de hala cevap verilmemiştir ve Bingöl Belediyesi yaptığı torpillerle Bingöl gençlerinin vicdanının altında kalmıştır' denildi.
11.07.2025
17:59
LGS'de 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu
Bingöl merkez TOBB Cevdet YILMAZ Ortaokulu öğrencisi Ahmet Kerem Katar, 2025 Lise Giriş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu! Sonucu 'Bingöl'ümüzü gururlandıran büyük başarı!' notuyla paylaşan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Yolun açık, başarıların daim olsun Ahmet Kerem!'
Bingöl'ün acil çözülmesi gereken sorunlarını 'işgal, su, trafik ve deprem' başlıklarıyla sıralayan ve çözüm için kamu, sivil toplum ve halkın katılımı çağrısında bulunan Bingöl Kent Konseyi Başkanı Yunus Kuyuldar: 'Bu şehirde yaşayan herkesin fikrine, katkısına, deneyimine ihtiyacımız var. Bingöl'ü hep birlikte daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek istiyoruz' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın