Haklarını Talep Ettiler, İşten Çıkarıldılar | HABER YORUMLARI
Bingöl'de Fırat Edaş'a bağlı YIL-ES isimli taşeron şirkette çalışan 12 işçi, haklarını aradıkları için işten çıkarıldılar. İddialara fazla mesai ücretlerini talep eden işçilere, sorumlu firma kapıyı gösterdi.
Vulan müdür beni iyi dinle sözleşmede cumartesi çalışılmaz diyor senin yanına kaç defa geldik oturmuşsun orda ne iş yapıyorsun sen adamlar seni kullanıyor istediklerini gibi davranıyorlar sen orda onlara iş verdin onlarda bizlere verdi sen onları kontrol edeceksin onlarda bizi senin umrumdamı oturduğun yerde keyifler gıcır
Hangi yetkili halk söz konusu olduğunda sahip çıktıki bugün böyle bir beklenti var nasıl istiyorsak öyle yönetiliyoruz artık herkes bireysel olarak mücadele edecek üzgünüm
Bir iste Calisiyorsaniz zahmeti de olacaktir rest cekmek gibi ifadeler insani isinden eder Ikincisi burasi türkiye sisasiler rant servet dertlerinden zamanlari olmuyor kimseye Türkiye de siyaset diye Bir sey yoktur iktidar kimse para mal Mülk odur Insaf yok Merhamet ölmüs malisef
gençler sizden önce koni firmasında çalışan 24 personel işten çokarıldı sizde geldiniz biz asgari ücretin altında çalışıp bu işi yapabiliriz noldu başkasını hakkını gasp edip simdide hak arayışına girmişsiniz size üzülmedim bu firmanın sahibi cemil kazancı amerikanın arka bahçesi dubai de yaşar Bingöl de hangi güç bu hak arayışına girebilir kendinize başka iş arayışına çıkın gündemi meşgul etmeyin
sen yetkılı degılmısın sana ne diye soruyorlar restine rest ne demek poker mi oynatıyorsun yetkililer senın hakkında gerekenı yapsınlar ınsanın ekmeği ile ilgili konularda cümlelerini seçerek konuş
Sn Fedaş müdürü nedemek firma patronunun tercihi sizle alakası yokmuş. Bu firma insanları köle gibi çalışıtırıyor hakkını arayanları işten atıyor nasıl olsa işsiz çok mantıgıyla insanları mağdur ederken bizimle alakalı değil deyip işin için sıyrılamazsınız. Araştırma yapın işcilere haksızlik yapılmışsa adamlara hakkını verin bunların çoluk çoçuğu var. Yetkililer duyarsız kalmamalı.
Genç'te Engelliler Haftası'na Sessiz Ama Derin Bir Dokunuş
Bedensel ve görme engelliler için kaldırımlarda empati uygulaması yapan HÜDAPAR Genç İlçe Gençlik Kolları üyeleri, kaldırım kenarlarına ivedilikle engelli rampalarının inşa edilmesi ve sarı takip alanlarının oluşturulması zorunluluğuna dikkat çektiler.
10.05.2025
15:47
Siyasi ve bürokrasiye eleştiri 'Nutuk atacaklar...!'
10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle açıklamada bulunan Altınokta Körler Derneği Bingöl Şube Başkanı Hidayet Becerekli, engellilerin sorunlarını özetleyip siyasi ve bürokrasiye sert çıktı: 'Bizleri öven, 'her birimiz engelli adayıyız' diye biten nutuklar atacaklar. Eğlenceli, ikramlı davetlerde ne kadar engelli sever olduklarını göstererek haftamızı kutlayarak görevlerini yapmış olmanın huzuruyla koltuklarına gömüleceklerdir.'
10.05.2025
15:12
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde, jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 444 gram esrar ele geçirildi.
09.05.2025
17:21
Vali Usta: 'Bu tabiat atalarımızın değil, geleceğimizin emanetidir'
'Orman Benim' faaliyeti kapsamında Yeni mahalle Çamlık alanında yapılan çevre temizliği etkinliğine katılan Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: ' Çocuklarımızla, gençlerimizle, velilerimizle Çamlık mevkiini yanıcı maddelerden, çöplerden arındırıyoruz ve Bingöl'de bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu ormanlar, bu tabiat, bu çevre atalarımızın bizlere mirası değil, bizden sonraki nesillerin bizlere emanetidir' dedi.
09.05.2025
15:06
AK Gençlik'ten 3. Geleneksel Liseler Arası Futbol Turnuvası
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan, gençlerin sosyal ve sportif faaliyetlerde daha aktif yer almasını önemsediklerini belirtti.
09.05.2025
14:51
B.Ü Kurumsal İletişimle etkinliğini arttıracak
Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenen 'Kurumsal İletişim Sürecinde İletişim Temsilcilerinin Rolü' seminerde, kurumsal şablon ve formatların standart hale getirileceğini belirten Korkmazcan, atılacak yeni adımlarla hem kurum içi iletişimin güçlendirileceğini hem de kurumsal kimliğin kamuoyundaki etkisinin arttırılacağını vurguladı.
09.05.2025
13:42
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, 57,29 gram kokain, 20,16 gram metamfetamin ve para ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.
08.05.2025
17:07
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın