Halk Otobüslerinden Grev Kararı! Ulaşım duracak | HABER YORUMLARI
20 Temmuz 2022 Çarşamba günü otobüsler çalışmayacak. Kooperatif Başkanı Nihat Kaya: 'Grev nedeniyle halkımızdan özür diliyoruz. Ancak buna mecburuz. Yakıt alacak gücümüz kalmadı' dedi.
Bu toplu taşıma Türkiye nin kanayan yarsı her yerde her ilde aynı demeki esnaf zorda hükümet bir baksın bu konu ne ne oluyor sorun soruşturun deme ki bir şey var Belediye er suçlu suçu araştırın
1.Belediye bu kooperatife neden yaptırım yapamıyor. 2.Siyasiler (AKP,MHP,CHP,HDP v.b ) neden bunlar hakkında vatandaşın yanındayız diyemiyor. 3. Belediye neden kendine ait araç alamıyor. 4. Bu Kooperatif belediyeden ve devletten daha mı büyük ki kimsenin gücü yetmiyor. 5. Çözüm aslında çok basit milletin gücünü hem siyasilere hem belediyeye hem de bu kooperatiflere göstermeliyiz. Bunu halk olarak biz yapmazsak bugüne kadar ezildik ve ezilmeye devam edeceğiz. Klima açmayıp vatandaşa hakaret edip vatandaşı affedersiniz ama hayvan istifler gibi otobüslere dolduranlara karşı ses vermemiz lazım
@Misafir Kullanıcı Amacımız siyaset değil vatandaş mağduriyeti HDP de bu memlekette belediyeyi yönetti . Biz bütün siyasi kimliklerimizden sıyrılıp vatandaş için ne yapabiliriz onu konuşmalıyız . Vesselam
@Misafir Kullanıcı HDP nin halk ötöbüsleri ve belediye ötöbüsleri ile ilgili en az 10 tane haber linc atabilirim hak ararken haksızlık etmek ne insani ne de ahlakidir.
@Misafir Kullanıcı Sorularımızı sorduk gelelim vatandaş olarak bizim yapmamız gerekenlere,birlik olup bu memlekette kendini devletten büyük gören bu kooperatif e milletin herkesten daha güçlü ve büyük olduğunu öğretmeliyiz. Ne yapabiliriz bunlara karşı Belediye ,STK ve Dernekler bütün siyasi kimliklerinden sıyrılıp Bingöl halkı için elini taşın altına koymalılar. Arabası olan herkesi komşusunu gideceği yere bırakmaya teşvik etmeliyiz.Yıllardır bu kooperatif vatandaşa zulmetmekte siyasilerde belediyede üç maymunu oynamaktadır. Şunu unutmayın kimse halktan GÜÇLÜ değildir.Ne kooperatif ne belediye nede siyasetçiler
Bingöl de eğer ki Bingöl de Belediye varsa ve de çalışma fonksiyonlarına sahipse derhal bunların işletme ruhsatlarını iptal etmelidir. Bunlar devlete diz çöktürmeye çalışmaktadırlar. Bakalım görelim.
Bir hafta araçlara binmeyin bakın nasıl insafa geliyorlar. Blöf yapıyorlar. Mademki grev yapıyorsunuz otobüsleri neden durağa getirmişsiniz,evlerinizin önünde bekletseydiniz.
Dolmuşçuların kontak kapatıp halka zulüm etmesinin müsebbipi Bingöl Belediyesi'in. Başkan bu işi yapamıyor istifa edip gidip evinde otursun. Koca bir şehirde belediye otobüsü yok. Her dönem başkan değişiyor fakat belediye birim amirleri hep aynı kişiler. Toprağın altına girdiklerinde haklar icra olur.
Empati onlarda yapsın halkta belediyede adam gayet güzel açıklamış halkımızı zorda bırakmak istemiyoruz ama biz hep zordayız belediye bize destek vermiyor biri de çıkıp demiyor ya bu adamlar da kendince haklı olabilir ama işte maalesef hep kendi penceremizden bakıyoruz bizde haklıyız ama adamlarda kendince haklı olabilir belediye işe el atıp çözüm bulmalı yoksa halk olan hatçılarda zarar görüyor halkın kendisi de zarar görüyor
Vali Çelik; '15 Temmuz milletimizin ortak zaferidir'
Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 10. yılı dolayısıyla düzenlenen anma programında konuşan Vali Cahit Çelik, 15 Temmuz'un milletin iradesiyle kazanılmış ortak bir zafer olduğunu vurgulayarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.
16.07.2026
01:48
Bingöl'de 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Bingöl Şehitliği'nde düzenlenen programda şehitler için Kur'an-ı Kerim okunup dualar edildi. Protokol üyeleri, Şehitlik Anıtı'na karanfil bıraktı.
16.07.2026
01:47
Bingöl'de 15 Temmuz Gazisine Ziyaret
Bingöl Valisi Cahit Çelik ve beraberindekiler, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programları kapsamında 15 Temmuz Gazisi Ahmet Boğatekin'i evinde ziyaret ettiler. Boğatekin'e Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye edildi.
16.07.2026
01:45
Bingöl'de otomobil ineklere çarptı: 2 kişi yaralandı
Bingöl-Elâzığ karayolunda meydana gelen trafik kazasında, seyir halindeki otomobilin ineklere çarpması sonucu 2 kişi yaralandı, 2 inek ise telef oldu.
16.07.2026
01:45
Motorin ve benzine yeni zam geliyor
Petrol fiyatlarındaki dalgalanmayla birlikte benzin ve motorinin litre fiyatına zam gelmesi bekleniyor. Buna göre, 17 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorine 3,90 lira, benzine 1 lira zam yapılması bekleniyor. Bingöl'de tabelaların göstereceği rakamlar şöyle olacak;
14.07.2026
16:05
'Ay Grubu' suç örgütüne operasyon
Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, elebaşılığını A.A.'nın yaptığı iddia edilen 'Ay Grubu' suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında Bingöl'de de belirlenen adreslere baskın yapıldı.
14.07.2026
13:42
Bingöl'de etkili hutbe sunumu yarışmasının il birincisi belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında düzenlenen 'Etkili Hutbe Sunumu Yarışması'nın Bingöl il finalinde birinciliği Bahçeli Köyü Camii İmam Hatibi Cihad Kalkan elde etti.
14.07.2026
13:06
Yabancı plakalı araç kullanımında yeni dönem
İçişleri Bakanlığı ile Ticaret Bakanlığı, gurbetçilerin Türkiye'de yabancı plakalı araç kullanımıyla ilgili yaşadığı mağduriyetlerin önüne geçmek amacıyla uygulamada değişikliğe gitti.
14.07.2026
12:58
15-18 yaş arası çocuklara müebbet verilebilecek!
Suça sürüklenen çocuklara ilişkin teklif Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte 15-18 yaş arasın çocuklara artık müebbet hapis cezası verilebilecek. Teklif 7 kanun maddesinde değişiklik getiriyor. Yeni düzenleme ile anne ve babaların cezai sorumluluğu da artıyor.
14.07.2026
12:29
Grup Estare'ye Zazaca Çalışmalarından Dolayı Teşekkür Ziyareti
İdeal Eğitim Vakfı Bingöl İl Temsilcisi Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Dağılma, Zazaca müzik çalışmalarıyla öne çıkan Grup Estare'yi ziyaret ederek, dilin yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı ekibe teşekkür etti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın