Halkın talepleri dikkate alınmalıydı | HABER YORUMLARI
AK Parti aday adayı Enver Fehmioğlu, aday belirleme sürecinde halkın taleplerinin dikkate alınmadığını belirterek, bundan sonraki sürecin hayırlı olmasını temenni etti.
değrli hocam siz bizim gönlümüzün vekilisiniz bu sevda bitmez her girdiğiniz secimde dahada güçlenerek cıktınız temiz siyasete indığınız için kaybetiniz çünki siz kirli siyasi tezgahraı bilmiyorsunuz herzaman arkandayız yolun herdayim acık olsun
sn hoçam ben bir solhanlı sizi taktir etim bu olgunluğunuz sizi bizim gönlümüzde yüçelti solhana vekilik verilmedi size verilseydi siz solhanında vekili olurdunuz bizi temsil edeceğinizden şüphem yoktu ama gelin görünki halkın taleplerini dikate almayan bir anlayışla karşı karşıyayız sönucları acı olacaktır herkes görecektir
akp bence bingöl de yalış seçim yapmış cevdet yıldazdan hariç herkes layıktır bakan dedik bingölün gururu dedik aman yanıldık bakan bingöle hakaten ne yaptı bir şey görmüyorum bundan sonra ne yapar
MADEM TEMAYÜL DİKATE ALINMIYOR, O ZAMAN TEMAYÜL DE YOBAZLIKTIR. AKP KENDİSİNE YAKIŞANI YAPMIŞTIR. DİLERİM SONUCUNADA KATLANACAKLARDIR. KENDİ DÜŞEN AĞLAMAZ.
bu işler b.keskinle delegelerin evine ayağına gidip türlü türlü oyunlarla oy isteyip birinci olmaya benzemiyor;hele hele içi boş bir reklam yapıp goranlar kahvesinde millete çay dağıtıp aday olmayı umut etmeye hiç benzemiyor..boşunadır bu bağırmalarınız..sizden daha liyakatli insanlar var o bölgeden..kazımı bile sana tercih ederim..saygılar..
halkta bulacağı karşılık 1 milletvekilini kaybedecek. Bingöl'de hiç aday gösterilmeden Ak Parti seçime girseydi yine de 3-0 alırdı, fakat bu şartlarda zor.
Ağustos ayı içerisinde birçok eğitim kurumunun güçlendirilmesine yönelik ihale yapılacak olmasına dair eleştirileri ve endişelerini paylaşan Eğitim-Sen Bingöl Şubesi; 'Güçlendirme gerekli ama planlama yanlış; öğrenciler ve öğretmenler belirsizlikle karşı karşıya bırakılıyor.'
29.07.2026
20:44
Alt Yapı İçin Lig Çağrısı
Bingöl'de 10-12 yaş grubuna yönelik düzenli lig organizasyonlarının düzenlenmesi çağrısında bulunan Yeni Güveçlispor U12 Teknik Direktörü Kıtay; 'Altyapıya yapılan yatırım, geleceğe yapılan yatırımdır' diyerek ilgili kurumların harekete geçmesi gerektiğini söyledi.
29.07.2026
20:42
'Arı kovanları ateşe verildi' iddiası
Bingöl'de kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin ateşe verdiği öne sürülen kovanlar kullanılamaz hale geldi.
29.07.2026
20:40
Gümüşlü'de Arazi Yangını Paniği
İtfaiye ve orman ekiplerinin zamanında müdahalesiyle alevler büyümeden söndürüldü
29.07.2026
03:32
Bingöl'de Okullar Yeni Döneme Hazırlanıyor!
Yeni eğitim yılı öncesi eğitim yatırımlarına hız verildi. Bingöl İl Özel İdaresi, merkez ve ilçelerdeki okul ile pansiyon binalarını kapsayan güçlendirme ve onarım çalışmaları için ağustos ayında peş peşe ihaleler gerçekleştirecek.
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 1,8 kilogram metamfetamin ile uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
29.07.2026
03:30
Bingöl'de Fideler Daha Yeni Çiçek Açtı, Komşuda Hasat Başladı
Bu yıl etkisini uzun süre sürdüren yağışlar ve serin hava, Bingöl'de sebze üretimini haftalarca geciktirdi. Komşu il Muş'ta ise 40 dereceyi bulan sıcaklık altında biber hasadı başladı, ürünler Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye başlandı.
29.07.2026
03:28
Genç Viyadüğü Giriş ve Çıkışı Yenileniyor
Uzun süredir trafik güvenliği açısından eleştirilen Genç ilçe giriş ve çıkışı yeniden düzenleniyor. AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, bağlantı yollarının yapılacağını ve TOKİ konutlarını da kapsayan yeni ulaşım düzenlemesi için karar alındığını açıkladı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın