HAMDOLSUN BU HEYELAN BİZİ YUTMADI | HABER YORUMLARI
Kürükteki heyelanın 48 metre olduğunu söyleyen Karasu, Başkan Atalaya sert çıktı: Heyelanın tahrip ettiği alan 500 metre ise 500 bin defa hamdolsun demeyi, 500 bin defa mihriban şarkısını söylemeyi, bir duruşta 500 rekat toplu şükür namazı kılmayı taahhüt ediyoruz dedi.
sayın karasu,bir de kendiniz didip orayı bir keşfetseniz.size o bilgiyi getiren mühendis de bilinki ideolojilerin esiri konumunda yetişmiş bir şehsiyettir.Dolayısıyla verdiği bilgi de nasıl belden aşağı vurabilirim mantığıyla hazırlanmış bir çamur.metreye de gerek yok,bir düşün heyelan geldiğinde sadece dört boruyu bıçak gibi mi kesiyor,yani heyelan bölgesinde hasar görmese de etkilenen ve tekrar eski yerine götürülüp kullanılan boru yok mu?bunu bil ki orada tekrar kullanılan eski kanal boruları da var,fakat neden se ideolojilerin hakikatı görecek gözleri kördür.zahmet edip bir de kendin gidip bir baksaydın evet beş yüz metre olmasa da o mesafeye yakın bir tahribat var,sadece dört yeni boru parçalanmış,diğerleri de tekrar kullanılmıştır.
ben beni ve her kimsem rumuzlu arkadaşlar DOĞAN HOCAMIZIN eğitimci kişiliği tartışacak kabiliyetinizin var olduğunu düşünmüyorum siz ve sizin gibiler dışardan gelip bingölde milli eğitim başta olmak üzere diğer kurumların ...... ve ayak işlerini yapan çok iyi memurlarsınız Allah sizden razı olsun ama HOCAMIZ herzaman bingölün soronlarını çözümünde CESURCA ve KARARLILIKLA mücadele etmiştir kendisinin o güzel ellerinden opüyorum ALLAH KENDİSİNE ZEVAL VERMESİN diyorum sizleride allah başımızdan Eksik etmesin Gerçeketn bu Sistemin İhyacı var Size
ağizdan çıkan söz kişinin düşüncesini ve bilgisini gösterir. şu olmuş bu olmuş.... evt olmuş ama olayın birde bilinmeyen tarafı var orayıda görmek lazım.. yollar bozuk evet bozuk ama bu yıl düzelecek çünkü alt yapısı olmayan bir yere istediğin kadar üst yapı yap tutturamazsın. Bi doğa felaketi oldu söylenmeyen kalmadı, işin teknik kısmını bilmediğiniz için duyduğunuzu atıp tutuyorsunuz. şu eleştiri yapanların çoğu söylediklerinin öyle olmadığını biliyor.
BU BİNGÖL DEDİĞİNİZ ŞEHİRİN MİLLETVEKİLİ VAR BAKANI VAR 9 GÜN SU VERİLMİYOR,YOLLARIN HALİ ORTADA HİÇ BİR HİZMET GELMİYOR HİÇBİRŞEY YAPILMIYOR NEDE OLSA OY VEREN COKK CALIŞMYA GEREK YOKK YAN GEL YAT BELEDİYENİN İŞİ O
KAYSERİYE BAKKIN ,ERZİNCANA BAKIN,VANA BAKIN,KONYAYA BAKIN BU İLLERİNDE BAKANI VAR BİZİMDE BAKANIMIZ VAR ALLAHTAN REVAMI BENCE REVAAAA
sistem türkiye de bir ilk.. kaleönü hocalarının eline sağlık başta arkadaşım mehmet hocanın.. kütüphanenin açılış haberini ilk okuduğumda merak edip inceledim sizlerede tavsiye ederim
adres :http://www.imkbkaleonu.k12.tr/e-k%C3%BCt%C3%BCphane.html
gurur duymamız gerekirken siyasi fikirlerimize malzeme yapıyoruz.. keke bu arada yakışıklı çıkmışsın
bu ahı oyle cekıyorum kı cekerken hüzünlenıyorum beni 19 yıl yasadıgım memleketımden soguttular eleştırmeyı bılmıyoruz ideoloji beşerin yaptıgı hataları gormezden getırıyor bır baska beledıyede olmayan anlayıs var bızımkınde basbakan cok ıyı işler cıkarıyor ama kendı beledıyelerı o ınsanların yaptıklarını asagı cekıyor sorarım sıze hangı beledıye yapması gereken asli bir işinden dolayı bilbordlara afişler asarak reklam yapmıştır bu utannc vericidir yapılması gereken;size suyunuzu gec ulastırdıgım için ekıbım adına sizden özürdilşyorum demektır
belediyeyi eleştir, bakanı, başbakanı eleştir amaaaaa senin bir eğitimci olarak o kütüphaneyi o emeği küçümsemeni kendi şahsi hırsına, karın ağrına malzeme yapmanı esefle kınıyorum.
8BİNGÖLÜ 12 ) SENİN MESLEĞİ VE EĞİTİM DERECENİ MERAK ETİM. AÇIKLARSAN SEVİNİRİM ZİRA YAPTIĞIN YORUM İÇİN TEKNİK BİR BİLGİYE SAİHP OLMAN GEREKİR. VE DOĞAN KARASU, LAF ATMAKTAN BAŞKA YAPTIĞIN BİR İŞ YOK. BİRİNİ ELEŞTİRİYON DİĞERİNİ YAĞLIYON. NERDE DÜRSTLÜĞÜN . BİNGÖL BASINI BU KADAR MI Bİ ÇARE KALDI Kİ HABER NİTELİĞİ OLMAYAN İÇİ BOŞ BİR YAZIYI GETİRİP YAYINLIYOR. AÇIKÇASI BİNGÖLÜLER AŞMIŞ KENDİNİ HE KUR-AN:))
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, tabanca ve fişek ele geçirildi.
02.07.2025
15:56
Depoları fulleyin! Akaryakıta otomatik zam!
Yılın ilk 6 ayına ait Yİ-ÜFE verileri doğrultusunda benzin, motorin ve LPG fiyatlarında dikkat çeken oranlarda artış bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarına yarın (Perşembe) itibarıyla ÖTV kaynaklı otomatik zam yansıyacak.
01.07.2025
14:59
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 81 ildeki müdürlüklere 'acil' ibareli bir yazı gönderdi. Şap hastalığında yaşanan artış nedeniyle, ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.
01.07.2025
13:10
Bingöl Basın Konseyi'nden karikatür tepkisi!
Açıklamada; 'İnançlara hakaret eden, toplumsal barışı zedeleyen ve vicdanları yaralayan bu tarz yayınları en güçlü şekilde kınıyor, hem hukuki hem ahlaki sorumluluğun takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz' vurgusunun altı çizildi.
01.07.2025
11:28
Bingöl'de aranan suç makinesi yakalandı
Polislerin şok baskınıyla çembere alınan şahıs kıskıvrak yalandı. Şahıs, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
01.07.2025
11:18
Türkiye yanarken Bingöl'de montlar giyildi, sobalar yakıldı
Türkiye'nin birçok ili sıcaktan kavrulurken 1940 rakımlı Karlıova'da kış yeniden geldi. Soğuklar nedeniyle ilçedeki kahvehaneler sobaları tekrar kurup yakmaya başladı.
01.07.2025
11:08
Bingöl'de ruhsatsız silah operasyonu
Bingöl'de silah kaçakçılığı yaptığı belirlenen 2 kişi yakalandı.
01.07.2025
11:02
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'ün Genç ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 5 bin 990 kök kenevir ele geçirildi.
30.06.2025
20:07
Şeyh Seyyid Muhammed Mübarek Bingöl'e geliyor
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın