Hasta yakını erkek doktoru kabul etmedi | HABER YORUMLARI
Geçtiğimiz günlerde Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde yaşanan olayla ilgili hastane yönetimi açıklama yaptı. Açıklamada; 'Poliklinik doktorun değil acil doktorunun bakması gereken hastaydı ancak hasta yakını da doktorun erkek olmasından dolayı tedavi edilmesini kabul etmedi.'
Öncelikle hastanın personel seçme hakkı var bundan da ötesi hasta mahremiyeti denen bir şey var erkek doktora sıkıntılarını tam olarak anlatamaya bilir ki hepimiz biliriz ki Bingölümüzün kadınları utangaç ve çekingendir ve bu hastanede 5 doktor bulunmakta 3 ü bayan 45 üstü hasta bakan 1 hasta mı bakamayacak hepsimi bu kadar kendinden aciz . Bingöl halkımız böyle doktorları hiç bir şekilde hak etmiyor aksine her şeyin en güzelini hakkediyor artık bunu bir anlasınlar...
Hayatımda gördüğüm en kötü hastane. Gerek doktorları gerekse çalışan ebe ve hemşireler çok ilgisiz. Devlet hastanesi değil de sanki kendilerinin kurduğu bir hastane gibi hepsi keyfi davranıyor. Çok yazık.
Şu mübarek ayda orada temizlik yapan işçiden tutunda ilk göz ağrınız olan çocuğunuzu kucağınıza veren ebe ve hemşire ile eşinizi yada annenizi sağlığına kavuşturan çocuğunuzun tedavisini yapan bunca çalışanın hepsi suçludur. Yorum yapan arkadaşlar hiç bir şekilde bu hastaneden hiç bir fayda ve hizmet görmemiş. yazıklar olsun
Tabi canım suçlu hasta ve yakını. Dr ve hastane yetkililerinin hiç suçu yok. Keyfine göre çalışsın şikayet oluncaya hasta ve yakını suçlu olsun. Acilen bu hastaneye yetkililerin el atması lazım. Yoksa daha çok can yanacak.
@Misafir Kullanıcı Bence siz artniyetlisiniz Doğumhane yönetimi gerek baş hekim gerekse başhemşire çok alicenap insanlar Doğum oranı bingölde çok yüksek olmasına rağmen çalışanlar çok fedakarca çalışıyorlar buna şahidim
Hemen de cevabınız hazır hastane yönetimi, İl sağlık Müdürünü göreve çağırıyorum hastane yönetiminin görevden el çektirilmesi gerekiyor. uyuma il valisi
Sağlık çalışanları görevlerini yapmayı bırakın işleri güçleri döner sermaye aldıkları ücret helal değil bence, Bingöl de siyasilerden tutunda tüm yönetici kadrosu Bingöl için hiç bir duyarlılık göstermezler sahipsiz Bingöl siyasileri ve yöneticileri göreve davet ediyorum hakkımı sağlık çalışanlarına helal etmiyorum. Aldıkları ücreti hak etmiyorlar
Adam zaten erkek doktoru kabul etmediğini söylüyor mesele orada bayan doktorların hastaya niye bakmadığıdır... Bingölde sağlık sorunu birmiyor ki ambulanslar Bingöl ve Elazığ arasında binlerce km yol yapıyor yani soruna çözüm yok çözen yok çözmeye çalışan hiç yok
@Misafir Kullanıcı Hiç kusura bakma. Bayan Dr nin bayan hastayı daha iyi anlaması gerekiyor. Hastalara hakaret etmek ve aşağılamaya ayiracağı zamanı muayeneye ayıran bilir.
İŞKUR'dan üniversite öğrencilerine 19 bin 250 TL destek!
İŞKUR Gençlik Programı'nın 2026-2027 dönemi kontenjanı 150 bin öğrenciye çıkarıldı. Günlük 1.375 TL ödeme yapılacak programda, ayda 14 gün katılım sağlayan öğrenciler 19 bin 250 TL gelir desteği alabilecek. Başvuru takvimi için üniversitelerin duyuruları takip edilecek.
12.10.2026
22:48
Depremi yaşayan Bingöllü lise öğrencisi arama kurtarma robotu geliştirdi
Bingöl'de Karşıyaka Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Emir Azam Alban, arkadaşlarıyla 4-5 aylık çalışma sonucunda arama kurtarma robotu prototipi geliştirdi. Altı tekerlekli robotun, deprem enkazları ve maden sahaları gibi insanların girmesinin tehlikeli olduğu alanlarda kullanılması hedefleniyor.
12.10.2026
21:38
Genç Köprüsü'nde feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Bingöl'den Genç ilçesine doğru seyir halinde olan otomobilin Genç ilçesi girişindeki Murat Köprüsü'nde kontrolden çıkarak bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.
11.10.2026
23:10
Bingöl'e sarı kodlu uyarı: Sağanak hafta boyunca sürecek!
Meteoroloji'nin kuvvetli yağış nedeniyle sarı kodla uyardığı 13 il arasında Bingöl de yer aldı. Kentte pazartesi sabahı başlaması beklenen gök gürültülü sağanağın hafta sonuna kadar etkisini sürdürmesi, hava sıcaklıklarının ise 10 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.
11.10.2026
23:09
Bingöl Sefa12 Spor imkânsızlıkları aşıp lider oldu
2022 yılında kurulan ve bu yıl TFF U14 Gelişim Ligi'nde mücadele etmeye başlayan Bingöl Sefa12 Spor Kulübü, kendi imkânlarıyla ortaya koyduğu başarıyla dikkat çekiyor. İlk dört maçını da kazanan Bingöl temsilcisi, grup lideri Iğdır'ı deplasmanda 2-3 mağlup ederek zirveye yerleşti. Şimdi hedef Türkiye finalleri… Ancak genç futbolcuların bu hayalini gerçeğe dönüştürmek için desteğe ihtiyaçları var.
11.10.2026
23:08
E-tebligatta yeni dönem: Mükelleflere 30 Kasım'a kadar süre!
Hazine ve Maliye Bakanlığının yeni düzenlemesiyle e-Tebligat sistemine ilişkin usul ve esaslar yeniden belirlendi. Sisteme dahil olması gerektiği halde henüz başvuru yapmayan belirli mükelleflerin 30 Kasım'a kadar işlemlerini tamamlaması gerekiyor.
11.10.2026
23:05
Avrupa şampiyonları Bingöl'de yeni zaferlere hazırlanıyor
İtalya'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Elif Aday ve Zilan Atilla, Bingöl'de antrenmanlarını sürdürüyor. Dünya şampiyonu antrenör Eda Sayak eşliğinde çalışan sporcular, gözünü yeni uluslararası başarılara dikti.
11.10.2026
23:04
Bingöl'de odunluk yangı
Bingöl merkezde bir odunlukta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki yerleşim alanlarına sıçramadan kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.
11.10.2026
23:03
Bingöl'den 38 öğrenci Hasankeyf Kültür Kampı'nda
Bingöl'ün Solhan ilçesinden Batman'a giden 38 lise öğrencisi, dört gün sürecek kültür kampında tarihi keşifler ve çeşitli etkinliklerle buluşacak. Gençler, Hasankeyf başta olmak üzere bölgenin önemli tarihi ve kültürel mirasını yakından tanıyacak.
11.10.2026
23:02
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bingöl'de narkotik ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürüttüğü çalışmada uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 1 şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın