Seçim atmosferinin ısındığı bugünlerde gözler, HDP'de. Pazartesi yapılacak parti MYK toplantısının ardından HDP'nin Bingöl adayını açıklaması bekleniyor. Öne çıkan isimler ise şöyle;
Yeter ki hizmet etsin parti isim önemli değil, memleket en iyisini hak ediyor. Hizmet yok diye son yıllarda kendi memeleketin den kaçan çok memur esnaf var. Memlekete herkes sahip çıkın. Gerçekten hizmete ve hak edene verin vicdanınız rahat olsun.
Bingöl'de artık bölücü zihniyete hizmet etmiş partiler pirim kazanmaz artık bu halk neyin ne olduğunu biliyor sol olarak CHP catısında birleşeler daha çok alırlar ama bunu farkında değiller çünkü halk pkk dan nefret etmiş
@Misafir Kullanıcı Bolucu demek neyi boluyorsun tarafin kim kimsin necisin orta doguda en buyuk halkin ulkesi dort parcaya bolunmus inkar imha ve asimilasyon ediliyor sen hangi boluculerden bahas ediyorsun bingollu olup kobanide vurulan mi yoksa mahabatli olup bingol daglarinda vurulan mi.
Yazık bu memlekette ne Akp nede hdp de Bingöl le hizmet edebilecek adaylar yok sakin yanliş anlaşilmasın Kişilere sözüm yok ama en azından tecrübeli mimar olabilirdi herhangi bir parti den
Hdpli asl olan asla adaya bakmaz partisinin yoluna bakar ondan HDP yi hiç kimse bakıyorum hala anlamamis biz hizmetten çok duruşa bakcaz çünkü zaten hizmet yok bu bölgeye niye ozaman akp MHP oy verelim bari kendi dilimize oy verelim iyiki hdpliyim yıllardır asla rengim değişmez bu bingollu Paris'te yapsaniz boş benim oyum HDP feda olsun her zaman genç başladık
@Misafir Kullanıcı Dezem has zazayiz ma kird zazalar kurt deil teziniz bir kac ulkucu zihniyet yapiyor ama gorunurde tutulan bisy yok..sana diyecem evliya celebi bingol hakkindaki kitabina bak yada gencte memurluk yapan semsettin sami oda olmadi zazaca hakkinda kim ne katki yapmis onu arastir..kurtlugu biz kirdlar(zaza) kurmanclara ogrettik heybun cemiyettinden tut kurd teaili cemiyetine orda turkiye kdp sine kadar bak bakalim zazslar necidir..onlar ne olduklarini bilmemis senin gibi yarim akilli hersey biliyor tam 13 yildir zazalar ayri zazayiz adi altinda kurtlugu asaliyorsunuz turkculuk yapiyorsunuz.
Dost düşman bilsin inan gençler olarak Bingöl olarak yine inadına HDP diycez Akp ders alması lazım yoksa bu saltanat böyle devam inanın Bingöl asla gelişmez zıt parti çıkmadıkça bu memlekette hatalarını anlarlar bak ozaman gör sen yatırımı MHP hele rüya aleminde yaşıyor Bingöl keklik saniyor Ziya bey senin partin yanlış bisefer bu bölgeyi temsil asla edemez MHP fitratta aykırı MHP kim ya ayıp
Çarşamba günü gerçekleştirilecek program, Bingöl Merkez İnönü Mahallesi, Maden Sokak'ta bulunan Semerkand Mescidi'nde düzenlenecek.
30.06.2025
19:47
Siz de koruyucu aile olabilirsiniz!
Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 2025 Aile Yılı kapsamında '30 Haziran Koruyucu Aile Günü' dolayısıyla bir dizi farkındalık etkinliği gerçekleştirdi, vatandaşları bilgilendirildi.
30.06.2025
18:16
Türkiye'yi temsil edecekler
Bocce Bowling ve Dart Milli Takıma seçilen Bingöllü sporcular Sayak ve Gezli, 1-6 Eylül 2025 tarihlerinde İsviçre'de olacak Avrupa Büyükler Raffa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecekler.
30.06.2025
17:24
Zıkte Aşireti Hınıs'ta Buluştu
Bu buluşmayı sadece bir ziyaret değil, aynı zamanda bir toplumsal aidiyet ve gelecek nesillere bırakılacak güçlü bir miras olarak değerlendiren Ataoğlu: 'Elbette yollar uzun, şehirler uzak olabilir. Fakat bizler biliriz ki, mesafe sadece haritalarda vardır. Gönüllere sınır çizilemez. Ne zaman ki birbirimizi unutur, aramıza fitne düşmesine izin veririz; işte o zaman asıl kaybımız başlar' dedi.
30.06.2025
17:23
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu
Bingöl'de üzerinde uyuşturucu ile yakalanan şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
30.06.2025
17:22
Özel Güvenlikçilerin taleplerini paylaştı
Yıpranma hakkı, statü tanımı, taltif ve KİT'lerde çalışan özel güvenlik işçilerinin kadroya alınması taleplerini dile getiren Güvenlik-İş Sendikası Bingöl İl Başkanı Cahit Ateş; 'Ve biz, emeğimizin hakkını, can güvenliğimizin teminat altına alınmasını, saygı görmeyi talep ediyoruz' dedi.
29.06.2025
16:58
Failler 20 yıl sonra yakalandı
Çanta içerisinde ölü bulunan bebeğin failleri 20 sene sonra yakalandı. Şüpheliler, ikamet ettikleri Bursa ilinde, Bingöl İl Jandarma Komutanlığı JASAT timleri ve Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan müşterek operasyonda yakalanarak Bingöl'e getirildi.
28.06.2025
09:00
Bingöl'de Havuz Suyu Operatörlüğü Kursu açılıyor
Kayıtların 30 Haziran 2025 Pazartesi sona ereceği bildirilirken, kursa katılım şartları şöyle sıralandı;
28.06.2025
08:36
Bingöl'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
28.06.2025
08:29
Bingöl'de çiftçinin emeği küle döndü
Bingöl'ün Genç ilçesinde ekili arazide çıkan yangın nedeni ile onlarca dönüm alan kül oldu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın