Halkların Demokratik Partisi, Bingöl Belediye başkan adayını açıkladı. Seçime 2 aydan az bir sürenin kalmasıyla adayını açıklayan HDP, tercihini Bingöl eski Milletvekili Hişyar Özsoy'dan yana kullandı.
@Misafir Kullanıcı Kendi hirsizliginizi görmüyorsunuz Milleti perisan etiniz ekmege muhtac etiniz görmüyorsun yahudi üniversitesi okumus Adam Akp fetö üniversitesi okudu bitirdi onuda yaz Bir Kenara
Bir insanın eğitim den duruşun dan bellidir çalışkanlığı bingol de HDP laf atanlar şu adamın eğitimine bir bakın bide kendinizin aday profiline bakın ona göre karar verin Tebrikler ideal bir aday olmuş Özsoy , sevgilerle
Hadi bakalim cevdet beyin danver universitesinfeki ogrenciligine karsilik michigen universitesinde ogretim uyesi prof dr olmus durustluk abidesi. Bakalim troler ne tur yorumlar yapacaklar. Din ve imandan. Baslarlar simdi.
Şeyh said asi torunu seni vekil bisefer yaptık yolladik ya büyük bir başarı ile biz gençler inslh senin için seferber olup Bingöl başkan edecez... Çok özledik Bingöl le tekrar hoşgeldin hisyar abimiz Bingöl HDP gençliği kuvvetlidir hrks bilir seninleyiz saygılar
Harika bir isabet olmuş cidden , And olsun ki bu Bingöl de Akp-mhp er yada geç tabele partisi haline getirecez bingollun gerçek kurdum diyenin tek partisi HDP dir gerisi boş , HDP yi hisyar bey taclandiracak nsl vekil olunca güzel bir çalışma sundu ve iyi bir oy ile çıktıysa , busefer de sizle güzel çalışmalara inşallah katılıp başarı elde edecez HAyirli olsun Bingöl süper aday
Bingöl'ün Genç ilçesindeki Çotla Yaylası, yıllar sonra düzenlenen Çotla Festivali ile binlerce kişiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren etkinliklerde halaylar çekildi, yöresel kültür yaşatıldı, birlik, beraberlik ve huzur mesajları öne çıktı.
05.07.2026
22:38
DEM Parti'den Cafran'a 'dayanışma' ziyareti!
Köylülerin görüş, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Hülakü ve beraberindeki heyet, ormanların ekonomik çıkarlar uğruna tahrip edilmesine karşı ortak mücadele çağrısında bulundu.
05.07.2026
22:32
Öğrencilerden Yeni Zazaca Klip: 'Tij' Yayında
Bingöl'ün Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve ortaokul öğrencilerinden oluşan Grup Estare, yeni klip çalışması 'Tij' (Güneş) ile dinleyicilerin karşısına çıktı. Daha önce yayımladıkları 'Estari Tari' adlı eserle dikkat çeken grup, ikinci projelerinde de Zazaca'nın yaşatılmasına katkı sunmayı hedefliyor.
05.07.2026
22:30
Karlıova'da su tankeri devrildi: 1 ölü, 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde su tankerinin devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Ömer Faruk Özçelik, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan diğer kişinin tedavisi sürüyor.
05.07.2026
22:29
Bingöl'de Tıra Çarpan Otomobil Hurdaya Döndü: 1 Yaralı
Bingöl'ün Solhan ilçesinde park halindeki bir tıra çarpan otomobil hurdaya dönerken, meydana gelen kazada 1 kişi yaralandı.
04.07.2026
01:33
Bingöl'de 1.000 Kişilik İŞKUR Alımı Başlıyor
Başvurular 6 Temmuz'da başlayacak, 1.000 kişi noter kurasıyla belirlenecek. İşgücü Uyum Programı kapsamında katılımcılara çalıştıkları gün başına 1.375 TL ödeme yapılacak.
04.07.2026
01:17
Kebude: 'Yüzde 13,52'lik Zam Geçim Sıkıntısını Hafifletmiyor'
Haziran ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yapılacak yüzde 13,52'lik zam netleşti. Şehit Gazi-Sen Eğitim Sendikası Bingöl İl Başkanı Cihat Kebude, açıklanan artışın hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını belirterek ek zam ve refah payı çağrısında bulundu.
03.07.2026
14:49
Bingöl'de metruk yapılar bir bir yıkılıyor
Bingöl Belediyesi, kent genelinde güvenlik riski oluşturan ve görüntü kirliliğine neden olan metruk yapıların yıkımını sürdürüyor. Son olarak Yeşilyurt Mahallesi'nde tehlike arz eden 2 metruk bina kontrollü şekilde yıkıldı.
03.07.2026
13:40
Bingöl'de 24 Kişilik İUP Başvuruları Başladı
Bingöl İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilecek İşgücü Uyum Programı (İUP) kapsamında 24 kişi istihdam edilecek. Başvurular 7 Temmuz'a kadar devam edecek.
03.07.2026
13:30
Bingöl Valiliği'nden orman kesimi tartışmalarına açıklama
Bingöl'de Dallıtepe (Cafran) köyünde başlayan ve il genelindeki bazı bölgelerde sürdüğü belirtilen planlı orman kesimlerine ilişkin kamuoyunda oluşan tartışmalar üzerine Bingöl Valiliği yazılı bir açıklama yayımladı. Valilik, kesim çalışmalarının bilimsel esaslara göre hazırlanan amenajman planları kapsamında yürütüldüğünü bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın