Bingölde türkiye de torpil hirsiz rant gerek Temiz insanin siyaset yeri deyildir ya iftira atilir ya karalanir bütün isleri soygunculuk olan Bir memleket nasil kalkinir nasil gelisir Hirsiz olsun Bizim olsun siyaseti mevcut
Hdp'li Buldan 24 Haziran seçimlerinden önce Bingöl'de yaptığı konuşmanın özeti: 'Korkunun ecele faydası yok. Artık gitme zamanları geldi. Son kullanma tarihleri, 24 Haziran'dır. Sadece 14 gün kaldı' diye konuştu. Bence bu seçimde inandırıcı olmak için farklı şeyler söyleyin.
Secime 5 kala proje aciklamak halki önemsemediginizi ya da psikolojik olarak secimi kaybetmeye odaklandiginizi gostermektedir. Ilgimi ceken bir konu masallah amerika avrupalardan bol bol proje destegi alacaginizi soyluyorsunuz da bu amerika ve avrupa babasinin hayrina mi size bu kadar destek veriyor? Gerekirse memelketim öyle kalsin hatta daha da gerilesin ama tek dişi kalmis zalim amerika ve avrupanin sözde yardimlari bizden uzak dursun. Siz onlara anlasilan hep minnet altinda kalmak istiyorsunuz. Bir sefer de olsun yerli ve milli olaydiniz, vatanperver olaydiniz, Anadolucu olaydiniz.
@Misafir Kullanıcı Sana çok şey demek isterim ama terbiyem el vermiyor olaylara at gözüyle bakmayın bindiğin araba evinde kullandığın cihaz cebindeki telefon ağzındaki sigara ne konuşuyorsun
SİZE OY VERENLER SİZDEN HİZMET BEKLEMİYORLAR. BU KIRK YILDIR SÜREN KİRLİ SAVAŞI DURDURMANIZI İSTİYORLAR. SİZ İSE SEÇİLİNCE SAVAŞ PATRONLARINA EMİR VERME YERİNE ONLARDAN EMİR ALMAYA BAŞLIYORSUNUZ.BU DA HALKI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATIYOR VE HER SEÇİMDE BU SEFER KESİN BİZ ALACAĞIZ DEMENİZE RAĞMEN HER DEFASINDA GERİLİYORSUNUZ.BENCE HERKES GİBİ SİZİN DE BİR ÖZ ELEŞTİRİNİZİ YAPMANIZ LAZIM. UNUTMAYIN YASAKLARIN EN ŞİDDETLİ ŞEKİLDE UYGULANDIĞI DÖNEMDE BELEDİYE SİZİN ELİNİZDEYDİ. BU GÜN HALKI KÖMÜRCÜ, MAKARNACI, ÇIKARCI VE KORKAK DİYE YAFTALAYIP KENDİ BECERİKSİZLİĞİNİZİ ÖRTEMEZSİNİZ.
Biz proje plan istemiyorum bize tekrar örf adetlerimizi yaşayacak kadar dürüst olun kimseler evlerimize karışmasın içimdeki köpekleri makama kömürlerine bize saldırtıp havlatmasın yeter
Avrupa birliği ve yurtdışı fonlardan bir tek Alican bayram ve Hisar Özsoy konuştu. Bunların bu işten anladiginin diğerlerinin pek anlamadiginin benim için vatandaş biri olarak göstergesidir
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla Gazze'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere vekâlet yoluyla kurban bağışında bulundu.
24.04.2026
18:05
Jandarmadan kaçamadılar: 7 Kişi Tutuklandı
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'nın 17-24 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda aranan 7 şahıs yakalanarak tutuklandı, çeşitli suç unsurları ele geçirildi.
24.04.2026
18:04
Emin Varan, MHP Bingöl İl Başkanı Oldu
Varan'ın önümüzdeki günlerde teşkilatlanma çalışmalarına başlayarak yeni yönetimi oluşturması bekleniyor.
24.04.2026
13:11
Halkoyunları Grup Yarışması Bingöl'de
Bingöl dahil 3 ilden 11 ekip ve yaklaşık 200 sporcunun katılacağı yarışma 25 Nisan 2026 Cumartesi günü saat 11:00'de Bingöl Karşıyaka Spor Salonu'nda başlayacak. Dereceye giren ekipler Türkiye finalinde illerini temsil edecekler.
24.04.2026
11:45
2026 Kurban Hizmetleri Tebliği yayımlandı
2026 yılı kurban hizmetleri tebliği, dini ve sağlık kurallarının yanı sıra çevre temizliğine odaklanarak kurban kesimlerinin düzenlenmesini amaçlıyor. Hayvanlara daha az acı veren yöntemler vurgulanırken, kesimlerin düzenli alanlarda yapılması teşvik ediliyor. Kurallara uymayanlar ise para cezası uygulanacak.
24.04.2026
11:16
Bingöl'de Doğalgazda Kademeli Fatura Dönemi!
4 Nisan'da yürürlüğe giren kademeli doğalgaz faturalandırması Mayıs ayı itibarıyla faturaya yansıyor. Bingöl'de belirlenen tüketim limitini aşan aboneler, yalnızca aşan kısmı değil tüm tüketimlerini daha yüksek tarifeden ödeyecek.
24.04.2026
10:45
Bingöl'de kazadan kaçan tır refüje girdi
Bingöl'de bir tırın otomobile çarpmamak için refüje girmesi sonucu meydana gelen kazada şans eseri yaralanan olmadı.
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın