Geçen yerel seçimde MHP'de aldığı yüksek oy oranıyla dikkatleri üzerine çeken M.Ziya Buyankara, benzer bir başarıyı genel seçimde gösterdi. İlk kez seçime giren yeniden Refah Partisi'nin 1. sıra adayı olan Buyankara, 15 Bin oyla önemli bir başarıya imza atmış oldu.
bebişim metinin akrabaları buraya toplanmış yine sizin hocayla derdiniz ne kendi varlığınızı hocaya mı bağlıyorsunuz ancak böyle hocanın haberlerinin altına yorum atarsınız
Ziya Hocaya oy vermiş ve samimiyetini asla sorgulatamayacağım bir siyasetçi kazandı Bingöl .Birde çıksa neden zamanında Bingölde görevden alındığını anlatsa Haydar Baylaz sayesinde kapattığı dosyayı anlatsa. Hırs adamı öldürür.diye yazan 102029 Misafir kulanıcı çamur atıyorsan Allah belanı versin , yok gerçektir diyorsan mesele nedir bizde bilelim
ziya hoca sıfırdan alır potaya sokar birileri çıkar hazıra konmak ister aradaki fark bu üstelik önceki seçime göre sekizbin civarı eksiltmiş metin keskin
Hoca senin başarinı çekemeyenler utansın Sanıyorlar ki sen aday olmasan hepimiz toplanıp mhpye oy verecez metini cikaracaz metin kimdirki bizden oy istiyor bize bizden birisi lazım burada dikili agaci olmayanlar degil
@Misafir Kullanıcı metin hocanın 3 yıllık emeğini çalıp akp hdp adayadaylarını alıp solhanda gençte bölgecilik yaparak aldı bu oyu. hoca zaten 2020 den beridir mhpden hazırlanıyordu seçime söyle bakalım kimin emeğidir bu algıyı en iyi siz bilirsiniz ki mhpnin iyi kötü 10 binlik tabanı var refahın 0 oyu vardı 0
@Misafir Kullanıcı Sanki metinden fazla oy almış gibi neyin algısını yapıyorsun. Kk de kaybetti kazanmış gibi algı yaptı. Bide hatırlatma yapayım metin 20 bin oy aldı ziya 15 bin.
Seviyenize inip cevap vermek istemezdim ama Ziya hocam oylarını yeniden Refah Partisine taşıdı Peki Metin KESKIN bu kadar oyu nereden getirdi oturun bir de bunu düşünün.İnsanları karalamayın.
Metin keskin önce konuşmayı öğrensin utanmadan millete BİRTANEM CANIM CİCİM DİYOR. Dedikleri adamlarda çakmıyorki agzının ortasına. Bana CANIM BİTANEM cicim dese TERBİYESİZ TERBİYESİZ KONUŞMA DERİM.
Metin keskin adam olaydı da Atatürkçü olduğunu soyleyeydi bu topraklarda. Tüm sülalesi toplanmış yine burada ateş olsanız curmum kadar yer yakarsınız orada kemalist burada dinci takılacak secim bittigi an sülalesi twitterdan insanlara hakaretler yağdırmaya başladı. Deh yürüyün buradan
@Misafir Kullanıcı çalıp çırpmayacağını nereden biliyorsun mizan kurulduğunda yanında mıydın efendi. devlet terbiyesi almamış canım cicimli konuşan izmirde düğün salonlarından haraç kesen adama mı güveneceğiz? önce metin diplomasını getirsin ehil olduğunu görelim
@Misafir Kullanıcı metin ne iş yapıyor bana bunu söyle ne iş yaptığı belli değil adamın burada cilalama parlatma yapıyorsun. Kesin mahfuz gibi dolap osman gibi sen de kopardın birşeyler metin gitsin izmirde mafyacılık oynasın
@Misafir Kullanıcı Metin keskin dediğin adamın ne gibi başarısı var da bizi yönetmeye talip oluyor? Okul yok kültür yok hitabet yok ses tonu yok diksiyon yok yetenek yok yok. Onun bunun hakkını yiyerek aldı o oyları akp hdp aday adaylarını arkasına aldı mahfuz efendiye dolap osmana yedirdiği paranın haddi hesabı yok. 43 bin oyunuza ne oldu merak ettim ben
@Misafir Kullanıcı Bir cahil daha. Adam bu oyu 2. Kez alıyor. Sen kim oluyorsun da bu başarıya çamur atmaya cüret ediyorsun. Halep oradaysa arşın burada. Gir seçime hünerini görelim
'Aşkın Sağı Solu' romanı üzerine Ankara'da düzenlenen söyleşide konuşan Gazeteci Yazar Hakim Bayraktar, 1970'lerin Türkiye'sini ve Bingöl'de yaşanan toplumsal kırılmaları anlattı. İdeolojik çatışmaların gölgesinde kaybolan hayatlara dikkat çeken ve 'O günün tanıklarının bugünkü tek sözü pişmanlıktır' diyen Bayraktar, ideolojilere kurban edilmeyen bir aşkın hikâyesini okurlarla buluşturdu.
18.02.2026
04:59
Bingöl'de ahır yangını! 6 büyükbaş hayvan telef oldu
Bingöl merkez Haziran Köyü'nde meydana gelen ve Bingöl Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangında ahır ve bitişiğindeki ev kullanılamaz hale geldi, 6 büyükbaş hayvan telef oldu.
18.02.2026
04:58
Ramazan heyecanı başlıyor! Bingöl'de ilk sahur 05.36'da
On bir ayın sultanı Ramazan'a sayılı saatler kaldı. Bingöl'de vatandaşlar, manevi iklimiyle gönülleri kuşatan mübarek aya hazırlanıyor. İlk teravih bu akşam (Çarşamba) kılınacak, Ramazan'ın ilk günü Bingöl'de sahur saat 05.36'da yapılacak, ilk iftar ise 18.06'da açılacak.
18.02.2026
04:57
Sri Lanka yaptı! TBMM bunu başarabilir mi?
Krizde fedakârlık siyasetten geldi, Sri Lanka milletvekili emekli maaşlarını kaldırdı. Sizce, maaşını yetersiz bulan milletvekilleriyle dolu olan TBMM, böylesi bir kararı alarak gelecek konforlarını ortadan kaldırabilir mi?
18.02.2026
04:56
Genç'te modern ve donanımlı kütüphane hizmete açıldı
Modern yapısıyla dikkat çeken kütüphane, öğrencilerin ders dışı zamanlarını verimli şekilde değerlendirmelerine imkân sağlayacak.
18.02.2026
04:54
'Sahte ilan' operasyonu: 29 gözaltı
Bingöl dahil 17 ilde, internet siteleri ve sosyal medya platformları üzerinden verdikleri sahte ilanlarla vatandaşları 1 milyon liranın üzerinde dolandırdığı iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 29 şüpheli yakalandı.
17.02.2026
02:22
JTI Grubu Sigara Fiyatlarına Zam
JTI grubu sigara fiyatlarına 17 Şubat 2026'dan itibaren geçerli yaklaşık 10 TL zam geldi. Güncel listede en ucuz sigara 100 TL, en pahalısı ise 115 TL oldu.
17.02.2026
01:55
Otomobil aydınlatma direğine çarptı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
16.02.2026
19:46
Bingöl'de Çaya Yüzde 30 Zam
Artan maliyetler nedeniyle Bingöl'de çay fiyatına yüzde 30 zam yapıldı. 13 TL'lik yeni rayiç sonrası esnaf temsilcileri, düzenlemenin zorunlu olduğunu vurguladı.
16.02.2026
19:25
Bingöl'de yakalanan iki şahsın vücudundan çıkanlar şok etti!
Kapsül halinde 88 parça uyuşturucu yutan şüpheliler, Bingöl Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın