Kılıçdaroğlu'na saldırıyı kınayan CHP İl Başkanı Bazencir; 'Bu girişimin failleri bellidir. Bu güvenlik zafiyetine sebebiyet verenler, saldırının büyümesine seyirci kalanlar hakkında derhal gereken işlemler yapılmalıdır. Ankara Valisi ve İçişleri Bakanı, daha önce sarf etmiş olduğu sözler de dikkate alınarak derhal istifa etmelidir.'
2can vermiş insanlarla alay edercesine o gergin ortamda bunları hesaba katmadan bulunanların hiçmi suçu yok. karşı tarafla göbek bağı olanların ilk koşduğu medyaya yansımışken biraz insaflı olun empati yapın.
Hak edene hak ettiği cevabı vereceksin. Az bile yapmışlar. Teröristlerle oturup kalk sonrada utanmadan kalkıp bu VATAN ve MİLLET için canını veren ŞEHİDİMİZİN cenaze törenine git. Aslında onun amacı hava atmaktı hevesi kursağında kaldı. Teröristler sayesinde Ankara ve İstanbul da kazandı ya. Bu MİLLETİ düşünen kimse teröristlerle arkadaşlık etmez.
Hiç kimse kusura bakmasın. Hak edene hak ettiği cevabı vereceksin. Az bile yapmışlar. Teröristlerle oturup kalk sonrada utanmadan kalkıp bu VATAN ve MİLLET için canını veren ŞEHİDİMİZİN cenaze törenine git. Aslında onun amacı hava atmaktı hevesi kursağında kaldı. Teröristler sayesinde Ankara ve İstanbul da kazandı ya. Bu ÜLKEYİ düşünen kimse teröristlerle pazarlık yapmaz.
bazencir ilk önce sen istifa et pkk ile işbirlikçilik yapıyorsunuz bekir bozdağ .taner yıldız yumruk yediğinde dalga geçmiştiniz.hatırlarsan hstırlamazsanda internetten bak bazencir ayrıca bingölde chp yüzde 1 mi almıştı tebrikler
Kimsenin istifa etmesi gerektiğini düşünmüyorum. İstifa etmesi gereken biri varsa o da Kılıçdaroğlu dur. Yok öyle hem hdpkk nin partisiyle ittifak edip sonra şehit cenazesine gitmek . Kılıçdaroğlu önce bi tarafini belli etsin ne olduğu belli değil.
Bingöl Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Kırsal kalkınmanın önemli unsurlarından biri olan arıcılık sektörüne bilimsel ve stratejik katkılar sunmayı hedefleyen kongrede, disiplinlerarası oturumlar, poster sunumları ve çalıştaylar yer alacak.
15.08.2025
04:02
Bingöl'de tır, kamyona çarptı! 1 ölü
Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü hayatını kaybetti.
15.08.2025
04:00
8. Geleneksel Bingöl Bal Yarışması Başvuruları Başladı
08 Ağustos'ta başlayan başvurular 20 Eylül 2025 tarihinde sona erecek. Değerlendirme sürecinin ardından sonuçlar, Bingöl Üniversitesi tarafından ilan edilecek.
14.08.2025
02:36
Bingöl'de bir okul yeniden yapılacak, 7 okul onarılacak
Bingöl'de deprem riski nedeniyle yıkılacak olan okul 24 derslikli olarak yeniden inşa edilecek, merkez ve köylerdeki 7 okul ise bakım onarımla yeni eğitim yılına hazırlanacak.
14.08.2025
02:35
81 ilde artık zorunlu olacak! Resmî Gazete'de yayımlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın hazırladığı Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yeni düzenlemeler, özellikle kentsel altyapıyı güçlendirmeyi, sosyal donatıları artırmayı ve afetlere hazırlık kapasitesini geliştirmeyi hedefliyor. Parklara afet ve sağlık altyapısı, büyük konut projelerinde kreş ve sağlık merkezi zorunluluğu getirildi.
14.08.2025
02:33
Bingöl HEM'den ücretsiz YKS hazırlık kursu
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından mezun öğrencilere yönelik Destekleme ve Yetiştirme (Üniversiteye Hazırlık) Kursları açılacak. 04 Ağustos'ta başlayan başvurular, 18 Ağustos'ta sona eriyor.
14.08.2025
02:32
Vali Usta, Bingöl'ün 2 aylık asayiş raporunu açıkladı
Bingöl'de düzenlenen Güvenlik ve Asayiş Bilgilendirme Toplantısı'nda Vali Ahmet Hamdi Usta, son 2 aylık verileri paylaştı, yürütülen çalışmaların suç oranlarının azaltılmasına nasıl yansıdığına dikkat çekti.
14.08.2025
02:31
Bingöl'de 42 adet sikke ele geçirdi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, Roma ve Bizans dönemine ait olduğu değerlendirilen 42 adet sikke ele geçirildi.
14.08.2025
02:29
Bingöl'de memurlardan Hükümetin zam teklifine tepki
Bingöl merkez PTT Kavşağı'nda düzenlenen basın açıklamasında konuşan Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, teklifin yetersiz olduğunu belirterek 'Bu teklif yetersiz ve geçersizdir. Adil ve acil teklif bekliyoruz.' dedi.
14.08.2025
02:28
Alay konusu olunca Emniyet kaldırdı!
Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nün okey taşları ve ıstakaların yer aldığı görselle birlikte 'kumar baskını' olarak duyurduğu paylaşımı, Türkiye gündemine düştü. Alay konusu olan duyuru, Emniyet Müdürlüğü'nün X hesabından kaldırıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın