TÜM KAÇAK BÜFE VE İŞYERLERİNE EK YAPILAN TÜM YAPILARI YIKMASI GEREKİR HAK BUNU GEREKTİRİR. BELEDİYENİN SADECE FAKİRİN DEĞİL, ÖZELLİKLE ZENGİN VE ARKASI SAĞLAM OLAN DOKUNULMAZ İNSANLARIN KAÇAK İŞ YERLERİNİ VE EK YAPILARINI YIKMASI GEREKİYOR.
Recep Tayyip Erdoğan mahallesi de ek ve ilaveler kaldırım işgali yapıyor ve görüntü kirliliği yapıyor ve bu binalara ek olarak yapılan ilave dükkanlar yüksek kurallara verilerek rant kazanıyorlar bir kuruş vegilede vermiyorlar
Bingöl taxi yanı miletin çok zoruna gidiyor büfe zaten kaçak seçimi fırsat bilip hemen bir çay ocağı yapıştırmış.yanıbaşı sandalye. Yakında diğer köşedeki kaldırım üzerinde kuruluan koz çay ocağına havuşur
Bingöl taksinin yanında zabıtanla gidip yıkamadan geri döndüğün yeride yık başkan. Dik dur. Dik dur ki inanalım sana. Ayrıca köy minibüsü kararını destekliyorum
tamam güzel yapıyorsunuz da bu güzel işinizi çarşı merkezinden başlayında halk size inansın çünkü her zaman söylüyorum belediye kiralık oturduğu binanun çevresindeki işgalleri görmüyorda mahallelere gidip bir büfe kaldırıp ve birde işe yaramaz metruk bina yıkarak halka kendilerini görevlerini yaptıklarını gösteriyorlar
Sayın başkan Allah rızası için kaldırımları işgal eden kahve kürsülerini bir an önce yasaklayın,insanlar yürüyemiyor,bayanlar geçerken yürüyecek yer yok,görüntü olarak ta çirkin bir görüntü var.
Sayın Başkanım siz mahallelerde büfe kaldırıyorsunuz eyvallah. Peki ulu caminin arkasındaki yani yeraltı çarşısının üstü belediye iş merkezinin yanı, kaldırımların üzerindeki yapıları, esnafın iş yeri karşısında yol üzerindeki işgaliyesini kim kaldıracak vesselam.
Bingöl'de Bir İlk! Böbrek Alınmadan Kanser Ameliyatı Yapıldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde ilk kez gerçekleştirilen kapalı böbrek koruyucu kanser ameliyatında, 75 yaşındaki hastanın böbreğindeki 3,5 santimetrelik tümör başarılı bir operasyonla çıkarıldı.
23.06.2026
17:38
Bingöl'de İlaçlama Çalışmalarına Start Verildi
Yaz aylarında artış gösteren haşere ve zararlılara mücadele kapsamında çalışmalarını başlatan Bingöl Belediyesi, kanal hatlarından parklara, su birikintilerinden yeşil alanlara kadar birçok noktada ilaçlama çalışması yürütüyor. Çalışmalar kapsamında mahallelerdeki ilaçlamaların da arttırılacağı vurgulandı.
23.06.2026
17:26
Bingöl Üniversitesi İçin 50 Kişi alınacak
İŞKUR ve Bingöl Üniversitesi iş birliğinde yürütülecek İUP programına kabul edilecek 50 kişi, 30 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilecek noter kurasıyla belirlenecek. Başvurular 22-26 Haziran 2026 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-Şube, e-Devlet ve ALO 170 iletişim hattı üzerinden yapılabilecek.
23.06.2026
12:45
Zehirli Engereği Eliyle Yakalayıp Boynuna Doladı
Solhan'da engerek yılanını yakalayan 'İmparator' lakaplı Ses Sanatçısı Yakup Koçak, tehlikeye dikkat çekerek uyardı: 'Sakın benim yaptığımı yapmayın. Bir ısırığı tahtalı köye gönderir.'
22.06.2026
16:45
Bingöl Belediyesi Yaz Kursları Başlıyor
Bingöl Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından düzenlenecek ücretsiz yaz kursları için başvurular başladı. Akademik, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda açılacak 21 branştaki kurslarla çocuklar ve gençler yaz tatilini verimli geçirme imkânı bulacak.
22.06.2026
16:15
O Artık Fahri Bir Gençli
Genç Belediye Meclisi, ilçeden ayrılmaya hazırlanan Kaymakam Muhammet Güzel'e oy birliğiyle fahri hemşehrilik beratı verdi. İlçede bir kaymakama ilk kez verilen berat, duygusal anlara sahne oldu.
22.06.2026
15:50
Traktöre Çarpan Otomobil Ters Döndü
Bingöl'ün Genç ilçesinde park halindeki traktöre çarpan otomobilin ters dönmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı.
22.06.2026
15:34
Bingöl'de aradığınıza ulaşacağınız uygulama… Bingöl D
Yaklaşık 400 işletmenin yer aldığı ve 3 binden fazla kullanıcıya ulaşan bir şehir uygulaması haline gelen Bingöl D Kurucusu Murat Akça: 'Platformumuzda işletme profillerinin yanı sıra iş ilanları, emlak ilanları ve ikinci el ilanlar da yer alıyor. Son dönemde çok sayıda ilan yayınlandı. Emlak kategorisinde kiralık ve satılık ilanlar eklenirken, ikinci el ilanlar da kullanıcılar tarafından aktif şekilde kullanılmaya başlandı.'
22.06.2026
13:11
Bingöl'de Jandarmadan Bir Haftada 27 Operasyon
15 Bin 831 kök kenevir ele geçirildi, aranan 4 hükümlü yakalandı, 30 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
22.06.2026
13:02
Bingöl'de Yaz Kur'an Kurslarında Kayıt Dönemi Başladı
Bingöl İl Müftülüğü, 2026 yılı Yaz Kur'an Kursları takvimini açıkladı. Cami ve Kur'an kurslarında gerçekleştirilecek eğitimler, 6 Temmuz'da başlayacak ve 14 Ağustos'a kadar devam edecek. Kurslarda Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgilerin yanı sıra sosyal ve sportif etkinlikler de yer alacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın