TÜM KAÇAK BÜFE VE İŞYERLERİNE EK YAPILAN TÜM YAPILARI YIKMASI GEREKİR HAK BUNU GEREKTİRİR. BELEDİYENİN SADECE FAKİRİN DEĞİL, ÖZELLİKLE ZENGİN VE ARKASI SAĞLAM OLAN DOKUNULMAZ İNSANLARIN KAÇAK İŞ YERLERİNİ VE EK YAPILARINI YIKMASI GEREKİYOR.
Recep Tayyip Erdoğan mahallesi de ek ve ilaveler kaldırım işgali yapıyor ve görüntü kirliliği yapıyor ve bu binalara ek olarak yapılan ilave dükkanlar yüksek kurallara verilerek rant kazanıyorlar bir kuruş vegilede vermiyorlar
Bingöl taxi yanı miletin çok zoruna gidiyor büfe zaten kaçak seçimi fırsat bilip hemen bir çay ocağı yapıştırmış.yanıbaşı sandalye. Yakında diğer köşedeki kaldırım üzerinde kuruluan koz çay ocağına havuşur
Bingöl taksinin yanında zabıtanla gidip yıkamadan geri döndüğün yeride yık başkan. Dik dur. Dik dur ki inanalım sana. Ayrıca köy minibüsü kararını destekliyorum
tamam güzel yapıyorsunuz da bu güzel işinizi çarşı merkezinden başlayında halk size inansın çünkü her zaman söylüyorum belediye kiralık oturduğu binanun çevresindeki işgalleri görmüyorda mahallelere gidip bir büfe kaldırıp ve birde işe yaramaz metruk bina yıkarak halka kendilerini görevlerini yaptıklarını gösteriyorlar
Sayın başkan Allah rızası için kaldırımları işgal eden kahve kürsülerini bir an önce yasaklayın,insanlar yürüyemiyor,bayanlar geçerken yürüyecek yer yok,görüntü olarak ta çirkin bir görüntü var.
Sayın Başkanım siz mahallelerde büfe kaldırıyorsunuz eyvallah. Peki ulu caminin arkasındaki yani yeraltı çarşısının üstü belediye iş merkezinin yanı, kaldırımların üzerindeki yapıları, esnafın iş yeri karşısında yol üzerindeki işgaliyesini kim kaldıracak vesselam.
Bingöl Belediyesi Gazze'de Her Gün Bin Kişiye İftar Verecek
Bingöl Belediyesi, Ramazan ayı kapsamında Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için 10 gün boyunca her gün Bin kişilik iftar yemeği verecek. Karar, Belediye Meclisi'nde grubu bulunan tüm partilerin ortak oyuyla kabul edildi.
10.03.2026
06:53
Akademik İş Birliği Protokolü İmzaladılar
Bingöl Üniversitesi ile Munzur Üniversitesi arasında akademik ve bilimsel iş birliklerini geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Protokolle ortak araştırma projeleri ve üniversite-sanayi iş birliklerinin artırılması hedefleniyor.
10.03.2026
06:51
Bingöl'de arazi aracıyla motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Bingöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
10.03.2026
06:49
Bingöl'de odunluk yangını panik yarattı
Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında odunlukta maddi hasar meydana gelirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
09.03.2026
02:40
12Bingölspor'da alarm! Puan farkı 7'ye düştü
TFF 3. Lig 2. Grup lideri 12 Bingölspor, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. Sahasında Erciyes 38 FK ile 1-1 berabere kalan Bingöl temsilcisinde galibiyet hasreti üç maça çıkarken, lider ile en yakın takipçisi arasındaki puan farkı 7'ye kadar geriledi. Yeşil beyazlı ekibin önündeki kritik karşılaşmalarda hata yapma lüksü yok!
09.03.2026
02:38
İran'da dini liderliğe Mücteba Hamaney seçildi
İran'da Uzmanlar Meclisi, ABD-İsrail'in 28 Şubat'taki hava saldırısında öldürülen Ali Hamaney'in ardından liderlik makamına oğlu Mücteba Hamaney'in 'ezici oy çoğunluğuyla' seçildiğini duyurdu.
Bingöl'de jandarma ekiplerinin bir haftalık çalışmaları kapsamında 38 şüpheli hakkında işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi tutuklandı. Aynı dönemde 25 olaya müdahale edilirken uyuşturucu maddeler ve tarihi olduğu değerlendirilen sikkeler ele geçirildi.
09.03.2026
02:35
Enkazdan atölyeye uzanan azim!
6 Şubat depremlerinde AFAD gönüllüsü olarak Gaziantep'in İslâhiye ilçesinde arama kurtarma çalışmalarına katılan Bingöllü Nevin Baysan, bugün memleketinde kurduğu mobilya atölyesiyle hem üretim yapıyor hem de kadın girişimcilere örnek oluyor.
09.03.2026
02:34
Kırsalda yol açma çalışmaları devam ediyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarını açma çalışmaları devam ediyor.
07.03.2026
03:01
Gazeteci Abdullah Çelik'ten İlk Roman: 'Buğday Zamanı' Okurla Buluştu
Bingöl'de uzun yıllardır gazetecilik yapan Abdullah Çelik, ilk romanı 'Buğday Zamanı' ile edebiyat dünyasına adım attı. Örger Yayınları'ndan çıkan eser, okuru eski Çabakçur'un izlerini taşıyan bir Anadolu hikâyesine davet ediyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın