İl Trafik Komisyonunda alınan kararların uygulanmadığını belirten Bayram, ilgili kurum ve kişilerin sorunlara karşı üretilen çözümlere duyarsız kaldığını söyledi.
Belediyenin her yeri sorun yumagi. Imarla ugrasmaktan sorun cozemez hale geldiler. Baskan kac meclis toplantisina katilmis acaba? Gazeteciler bunu neden goremiyor acaba? İmardaki ...neden gorup yazamiyorlar acaba?
@Misafir Kullanıcı Taksicilere kimse selam vermezken 1970 yilinda bu adamin duragi vardi. Babanin malinimi yedi? Bu halkin yerlileri iyi bilir ne maziler ne fakirlikler cekildi o durakta.
@Misafir Kullanıcı Memleket şükür iyi yerlerde bak ali başkanda teşekkür etmiş. Ama bazı şakşakçilar 3.5 kemik icin korkudan eksikleri soy memlekete faydada saglayamiyor.
Senin gibi korkusuzca konuşan idareciler lazım bize. 3-4 yılda değişen başkanlardan ne hayır gördük? Sen devam et çalmadın çırpmadın çalıp çırpan sevdalılarınada Allah öyle birini nasip etsin.
Gerçekten toplu tasima araçlarının eskiliği kirliliği yerden yüksek merdivenleri insana ve çevreye verilen bakış açısıyla açıklanabilir ücretli olan bu hizmet kalitesini yükseltmek gerek
@Misafir Kullanıcı Genç biri nasıl çözecek. kusura bakma ama bilmeyince susmalisin. oda Başkanlığı çözüm ve icra makamı deil sorunları dile getirip yetkililere duyurma yeridir. Yetkililer ise vali ve belediye başkanıdır. ama bilmeyince sen garip gibi ilginç bir konuma düşersin
@Misafir Kullanıcı Halen seçiliyorsa bir anlamı var demekki. Seçen esnaf salak değil neyin ne olduğunu iyi biliyor sen merak etme. Demokrasi ile gelen demokrasi ile gider.
@Misafir Kullanıcı 3-4 Yılda bir seçilen Ticaret Odası Başkanlarına bakalım bir o zaman.. İktidarın peşine takılıp bu il için valiyi belediyeyi bakanı eleştirmekten korkan ve 3-4 yılda değişenlere bakalım.
Doğayla iç içe bir gün geçirmek isteyenler, 5 Temmuz Pazar günü Genç ilçesindeki Çotla Dağı'nda buluşacak. Zıkte SÜRKAP tarafından ilk kez düzenlenecek Çotla Festivali'nde konserlerden geleneksel oyunlara, yarışmalardan yöresel ikramlara kadar gün boyu birçok etkinlik gerçekleştirilecek.
27.06.2026
20:39
TİMBİR'de Yeni Dönem Heyecanı
Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR), 2. Olağan Genel Kurulu Ankara'da gerçekleşti. Dr. Süleyman Basa'nın yeniden Genel Başkanlığa, Bingöl temsilcisi Hakim Bayraktar'ın da yönetim kuruluna seçildiği Genel Kurulda, TİMBİR'in yeni dönem yol haritası da belirlendi.
27.06.2026
20:38
Rektör Çelik, TÜBA Asli Üyesi Seçildi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Türkiye Bilimler Akademisi'nin (TÜBA) 63. Genel Kurulu'nda yapılan seçimlerde asli üyeliğe seçildi.
27.06.2026
20:36
Burkankulu'ndan 'çekildi' iddialarına yanıt
12 Bingölspor başkanlığına talip olduğunu açıklayan iş insanı Ahmet Burkankulu, kamuoyunda gündeme gelen 'adaylıktan çekildi' iddialarını yalanladı. Burkankulu, destek çalışmalarını sürdürdüğünü, yeterli desteğin sağlanması halinde ise başkan adaylığını resmen ilan edeceğini söyledi.
27.06.2026
20:36
Bingöl'e 13 hekim atanacak! 4 branşta bir ilk yaşanacak
Sağlık Bakanlığı'nın 129. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'e 11 uzman ve 2 pratisyen hekim atanacak. Yapılan atamalarla birlikte kentte ilk kez Çocuk Kardiyolojisi branşında uzman görev yapacak, üç ilçe de ilk kez yeni uzmanlık alanlarına kavuşacak.
27.06.2026
20:35
Bingöl Belediyesi'nden Orman Yangını Uyarısı
Bingöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yaz sıcaklıklarıyla birlikte artan orman yangını riskine karşı vatandaşları uyardı. Açıklamada, küçük bir ihmalin büyük felaketlere yol açabileceği belirtilerek, yangınlara neden olanlar hakkında ağır yaptırımlar uygulandığı hatırlatıldı.
27.06.2026
20:34
Bingöl'de Uyuşturucu Taciri Tutuklandı
Bingöl'de Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.06.2026
13:55
Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde Yaz Kursları Başlıyor
Eğitimden sanata, spordan kişisel gelişime kadar birçok alanda ücretsiz kursların düzenleneceği Bingöl Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nde başvurular başladı. Kayıtlar 3 Temmuz'a kadar devam edecek.
26.06.2026
13:19
Bingöl'de 56 Bin 386 Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı
2025-2026 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle Bingöl'de 56 bin 386 öğrenci karne aldı. Çapakçur İlkokulu'nda düzenlenen törende protokol üyeleri öğrencilerin heyecanına ortak oldu.
26.06.2026
13:13
Bingöl Dahil 10 İlde Suç Örgütü Operasyonu
'Karacellatlar' adlı silahlı suç örgütüne yönelik İstanbul merkezli operasyonda, Bingöl'ün de aralarında bulunduğu 10 ilde düzenlenen baskınlarda 34 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında toplam 87 gözaltı kararı bulunuyor.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın