İl Trafik Komisyonunda alınan kararların uygulanmadığını belirten Bayram, ilgili kurum ve kişilerin sorunlara karşı üretilen çözümlere duyarsız kaldığını söyledi.
Belediyenin her yeri sorun yumagi. Imarla ugrasmaktan sorun cozemez hale geldiler. Baskan kac meclis toplantisina katilmis acaba? Gazeteciler bunu neden goremiyor acaba? İmardaki ...neden gorup yazamiyorlar acaba?
@Misafir Kullanıcı Taksicilere kimse selam vermezken 1970 yilinda bu adamin duragi vardi. Babanin malinimi yedi? Bu halkin yerlileri iyi bilir ne maziler ne fakirlikler cekildi o durakta.
@Misafir Kullanıcı Memleket şükür iyi yerlerde bak ali başkanda teşekkür etmiş. Ama bazı şakşakçilar 3.5 kemik icin korkudan eksikleri soy memlekete faydada saglayamiyor.
Senin gibi korkusuzca konuşan idareciler lazım bize. 3-4 yılda değişen başkanlardan ne hayır gördük? Sen devam et çalmadın çırpmadın çalıp çırpan sevdalılarınada Allah öyle birini nasip etsin.
Gerçekten toplu tasima araçlarının eskiliği kirliliği yerden yüksek merdivenleri insana ve çevreye verilen bakış açısıyla açıklanabilir ücretli olan bu hizmet kalitesini yükseltmek gerek
@Misafir Kullanıcı Genç biri nasıl çözecek. kusura bakma ama bilmeyince susmalisin. oda Başkanlığı çözüm ve icra makamı deil sorunları dile getirip yetkililere duyurma yeridir. Yetkililer ise vali ve belediye başkanıdır. ama bilmeyince sen garip gibi ilginç bir konuma düşersin
@Misafir Kullanıcı Halen seçiliyorsa bir anlamı var demekki. Seçen esnaf salak değil neyin ne olduğunu iyi biliyor sen merak etme. Demokrasi ile gelen demokrasi ile gider.
@Misafir Kullanıcı 3-4 Yılda bir seçilen Ticaret Odası Başkanlarına bakalım bir o zaman.. İktidarın peşine takılıp bu il için valiyi belediyeyi bakanı eleştirmekten korkan ve 3-4 yılda değişenlere bakalım.
Bingöl Üniversitesi ve Maçka Belediyesi iş birliğiyle hazırlanan iftar programı, Vali Dr. Cahit Çelik ve il protokolünün katılımıyla gerçekleştirildi. Genç şef adaylarının Bingöl ve Karadeniz yemeklerinden oluşan menüsü, davetlilerden beğeni aldı.
03.03.2026
03:36
Bingöl'de ABD ve İsrail'in İran'a Yönelik Saldırılarına Protesto
ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları, Bingöl Kent Meydanı'nda düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi. Programda yapılan konuşmalarda saldırılar kınanırken, İslam dünyasına birlik ve ortak duruş çağrısı yapıldı.
03.03.2026
03:34
Yeni kanun teklifi: Bedelli askerliğe zam var
AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, 19 maddelik kanun teklifini açıklarken bedelli askerliğe yüzde 25,2 zam geleceğini belirtti. Kripto Varlıklara işlem vergisi geleceğini, şans ve bahis oyunlarındaki reklamların da gider sayılmayacağını kaydeden Güler, kıymetli taşlara da yüzde 20 vergi öngörüldüğünün altını çizdi. İşte teklifin detayları…
03.03.2026
03:33
Bingöl'de park halindeki araç alev topuna döndü
Bingöl'de park halindeyken alev topuna dönen otomobil, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
03.03.2026
03:32
Bilaloğlu'nda kaza! 2 yaralı
Bingöl–Elâzığ karayolu Bilaloğlu (Mendo) Köyü mevkiinde kontrolden çıkan otomobilin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
03.03.2026
03:30
Bingöl'de 5 Kişilik İşgücü Uyum Programı Başlıyor
İŞKUR Bingöl İl Müdürlüğü ile Bingöl Defterdarlığı iş birliğinde 5 kişilik İşgücü Uyum Programı (İUP) düzenlenecek. Başvurular 2–6 Mart 2026 tarihleri arasında yapılacak.
03.03.2026
03:30
Umut Kervanı'ndan Genç'te Ramazan Seferberliği
Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği Genç İlçe Temsilciliği, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda, et, nakdi yardım ve çeşitli desteklerde bulundu. Yapılan yardımların toplam tutarı on binlerce lirayı buldu.
03.03.2026
03:28
Yeşilay Bingöl'de bağımlılıkla mücadele için yürüdü
1–7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Bingöl'de düzenlenen yürüyüşte konuşan Yeşilay Bingöl Şube Başkanı Ahmet Karaca, bağımlılıkla mücadelenin yalnızca bir haftayla sınırlı olmadığını belirterek gençlerin erken yaşta sağlıklı yaşam bilinciyle desteklenmesi gerektiğini vurguladı.
03.03.2026
03:27
Bingöl'de kapalı köy yolları açılıyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan köy ve mezra yolları, ekiplerin yoğun çalışmasıyla yeniden açılıyor.
02.03.2026
03:52
Bingöl Arıcılar Birliği Başkan Adayı Salcı Projelerini Açıkladı
Bingöl İli Arı Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkan Adayı Bilal Salcı, Bingöl balının üretimden pazarlamaya kadar yeniden yapılandırılması gerektiğini belirterek projelerini kamuoyuyla paylaştı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın