Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın daimi işçi alımlarında şaibe olduğunu iddia eden Doğan Karasu: 'Üç ayrı dava açtık. Birincisi, mülakatın genel olarak iptalini istedik. İkincisi, mülakatın Bingöl ayağının iptalini talep ettik. Üçüncüsü, Bilgi Edinme Hakkı kapsamında verdiğimiz dilekçeyi ret ettiği için Bingöl Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğünü dava ettik.'
Aşağdakiler yukardakiler Hayat tahteravalli gibi Sıçrayıp dururlar aşağıdakiler Çıkmak için yukardakilerin yanına Seslenirler yukardakiler yukardan Gelin gelin çıkın yanımıza! 1000 kişi katılır sınava 20 kişilik yer var sadece oysa Yukardakilerin yanında Tükenir gider güzelim hayat Yukardakilerin yanına çıkmak uğruna 980 kişi sıçrayıp durur ömür boyunca Bir tahteravallidir hayat 1000 kişi sıçrayıp durur yukarıya 20'si kalır orda Kim kaldı yukarda Sorması yasak amma!
Sanki yalan söylüyorsun. Bunu hoca ile konuştun mu? Hiç bir öğretmen tarihi gelmemiş bir ödevin notunu veremez. İdareye git, Milli Eğitim Müdürlüğüne git. Durum çok basit.
Doğan bey o ogrencini bul helallik dile ondan sonra gel hak hukuk işleriyle ugras ki sana destek vereyim. Samimi olmayan insanların hak hukuk adalet peşinden koşmalari sadece bu kavramlara zarar verir. Bu arada mülakat zulmünü bu milletin başına bela eden büyüklerimizin de Allah .... versin.
Boşuna uğraşma yın hocam hukuk yoluna başvurmuşsun ama hukukun idareye karşı yetkileri sınırlıdır.bende mahkemeye başvurdum mahkeme işlem iptali diyor ama uygulayan kim
dogan hoca beni arkadaslarımj çalıştırıp hakkımızı olan mesayimi vermeyen kimin gücü varsa onun dediğini yapan müdürden adaletmi bekliyırsun. Ben onu Allaha havale ettim hakkım ondan alınacak. Hergün o daireye giderken diyorum Allahım hakkımı al. Büyük adalet Allahın adalwtidir
@Misafir Kullanıcı Hadi oradan yalakalalık yapmanın anlamı yok çalışan arkadaşların hiçbiri hakkını o adama helal etmiyor. Millet çalışıyor ve İnsanların parasını hakkını vermiyor. İzin kullanın diyor benim izne değil emeğim karşılığına ihtiyacım var. Hakkım haram olsun diyorum. Kimki beni çalıştırıp üretimi vermiyor hakkım zehir zıkkım olsun. Kanun ortada birini çalıltırıyorsanız rızasını alacaksınız bunu o devleti savunuyor dediğin Müdürüne söyle. Devlet böyle savunulmaz devlet çalışanın hakkını öder. Sana gelince yalakalık yapmayı bırak hak neyse onu savun
@Misafir Kullanıcı bende gençlik sporda çalışıyorum il müdürüne iftira etmeyin.Daha önceleri yatan adamları işe getirtip çalıştırmaya başladı ya sizde onlardan birisiniz zannımca.Aksine önceleri çalıştırılıp alamadığımız mesaileri ücret veya izin olarak kullandırtan bu müdür.Devletçidir adam gibi adamdır mahmut danayiyen..!
Dogan bey umutlu olmak iyidir, fakat....... devletten ve onun yapay yargi organlarinda hakkini aramak mevcut realiteylen ne kadar uyumlu oldugunu hatirlatmak isterim. Olasi secimde gomun gitsin bunlari.
Torpilli giren Müslüman kardeşlerime sesleniyorum.acilen istifa edin aldığınız maaş haram,yediğiniz kul hakkı ,sebep olanlar ise adalet kavramını hiç etmiştir.Böyle haksız uygulamalar devam ederse Avrupa'ya daha çok genç gider gelecek biter.
Bingöl'de hafif ticari araç ata çarptı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Bingöl'de hafif ticari aracın ata çarpması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
16.08.2025
23:32
Bingöl'de kırsal alanda yangın
Haber verilmesi üzerine olay yerine Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi.
16.08.2025
03:48
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk termal havuzda boğuldu
Bingöl'de 7 yaşındaki çocuk, Bingöl Üniversitesi Termal Tesislerindeki havuzda boğuldu. Otopsinin ardından cenazesi defnedilen çocuğun taziyesi, merkez Kültür Camii'nde kurulacak. Kamuoyu ihmaller zincirine dikkat çekerken, Bingöl Üniversitesi'nin nasıl bir savunma yapacağı merak konusu!
16.08.2025
03:47
Vatandaş 153'e bildiriyor, sorunlar çözülüyor
153 Çağrı Hattı'na ulaşan bildirimler üzerine Bingöl Belediyesi ekipleri, kent genelindeki parklarda kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirdi.
16.08.2025
03:46
Cinayetten ceza almıştı! Yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
16.08.2025
03:45
Bingöl'de cezaevi firarisi yakalandı
Bingöl'de 4 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevinden firar ettiği tespit edilen şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı.
16.08.2025
03:44
Bingöl'de 8 bin kök kenevir bitkisi ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 8 farklı noktada toplam 8 bin 332 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.
16.08.2025
03:43
Uyuşturucu Operasyonu: Bin 695 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 haftada Bingöl dahil 73 ilde uyuşturucuya yönelik düzenlenen operasyonlarda Bin 695 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
Çalıştay kapsamında; tarım, sanayi, turizm, girişimcilik, dijital dönüşüm ve çevresel sürdürülebilirlik başta olmak üzere birçok konu başlığı ele alındı.
16.08.2025
03:40
Diyarbakır'da orman yangını! Bingöl Belediyesi desteğe gitti
Diyarbakır'ın Hani ilçesinde başlayan örtü ve orman yangını Lice ile Kocaköy'e de sıçradı. Ekipler yangının söndürülmesi için çalışma başlatırken yangın tehdidi altında olan yerleşim bölgesinde de tedbirler alındı. Söndürme çalışmalarına katılmak üzere Bingöl Belediyesi İtfaiye ekipleri de bölgeye gönderildi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın