Ücretsiz taşımacılıkta SYDV kriterlerinin geçerli olmasını isteyen Kooperatif Başkanı Kaya, 10 TL rayiç istendiği yönündeki iddiaları da reddetti. Kaya, belediyenin kendi otobüsüyle hizmet vermesinde engel bulunmadığını da vurgulayıp tekelcilik iddialarını 'iftira' olarak niteledi.
Hatların ücretli yada ücretsiz olması önemli değil önemli olan i hattı kullanıp ahlak kuralları eksikliği olan kişiler var acil durumda bile 1 kilometrelik yola şoförün itirazı olabiliyor. Geçmişte barakgazi tarafından odullendigi halde pos bıyık altında babalanmak hiç kimsenin harcı olmamıştır. Buradan şahsen değil ihtiyacen yazıyorum. Birde ücretsiz diye durmadan yola dewam edenler var. onlar tam beygir at arabası!! Engelli duzenlerimelerine gelince hak veriyorum. Hakkı olduğu halde binemeyeler haksız halde de uyduruk kağıt verenlerde var. Çalışıyor derken..
Belediye şöförleri içinde iyi insanlar var elbet ama , genel tabloda özelliklere bayanlara bağıran çağıran şoförler dikkat çekiyor. Bebek arabasını açık tutmak yasaktır sözünü kanunlaştıran da bu kooperatiftir. Belediye hala neden sesini çıkaramıyor bunlara, neyinden korkuyor bunların anlamak zor, hiç kimse kanunun üstünde değildir, sayın valimizde gerekirse olaya müdahil olmalı, gerekeni yapmalı.
Sayın Nihat KAYA ,bahsini ettiğiniz raporlular ve 65 yaş üstü kişilerden tüm illerimizde ücret alınmıyor.Genel olarak hatçılara karşı halkta bir antipati vardı zaten şimdi greviniz ve yaptığınız bu devletin verdiği hakta gözünüz olduğu açıklaması ile kendinizi tamamiyle itibarsızlaştırdınız.
Kusura bakma efendi senin ve senin gibi zihniyete sahib olanlar yasadan faydalanan gazi, şehit eş ve çocukları ve engellileri hazmedememeniz. Bunlar gruplar bütün Türkiyede bu şekilde taşınıyorlar, belediyenin suçu varmıdır var bir an önce otobüs alımı yapsınlar rekabet oluşsun bakalım o zaman ne yapacaksınız. hizmet desen zaten yok milleti üst üste bindiriyorsunuz şoförlerin büyük kısmının halka nasıl davrandığını herkes biliyor. Allahın izniyle gün gelir bu tekelleşmenizin sonu gelir.
İkinci bir hat açılırsa oda işinize gelmiyor, bütün ülkede böyle her ilde birden fazla hat çalışıyor. vatandaş tekelleşme diyor evet haklıdır ve selam.
Bir vatandaş olarak bunu söyleyebilirim..bir probleminiz varsa bize yansıtmadan cozunuz....Bu arada tebrik ederim beceriksiz belediyemizi dize getirdiğiniz için...
Belediyemiz otobüs almadıkça bunların borusu ötmeye devam edecektir. 50 adet otobüs alın bakalım kim binecek halk otobüslerine, nasıl kibar davranacaklar o zaman.
Resmî Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Millî Eğitim Bakanlığı'nda yönetici kadrolarında görev yapan ve belirli hizmet süresini tamamlayan öğretmenlere ek özel hizmet tazminatı verilmesinin önü açıldı. Düzenleme, il milli eğitim müdür yardımcıları, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürlerini kapsıyor.
11.07.2026
02:25
Uzman erbaşlar ve kamu personel alımında yeni dönem
Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni düzenlemeyle uzman erbaşların sicil sistemi yeniden şekillendirilirken, bazı kamu kadrolarına 40 yaşına kadar personel alımının önü açıldı. Kanunda fiziki yeterlilik, sözlü sınav ve askerlik hizmetine ilişkin önemli değişiklikler de yer aldı.
10.07.2026
23:13
Kiğı'yı yasa boğan ölüm! Lise öğrencisi yaşamını yitirdi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde serinlemek için girdiği çayda boğulan 15 yaşındaki Ali Kemal Övet, yaşamını yitirdi. Olay ilçede büyük üzüntüye neden oldu.
10.07.2026
23:11
Bingöl Kent Konseyi İkinci Dönem Seçimi tamamlandı
Bingöl Kent Konseyi 2. Dönem Seçimli Genel Kurulu'nda tek aday olarak seçime giren Yunus Kuyuldar, üyelerin oy birliğiyle Kent Konseyi Başkanlığına seçildi. Genel kurulda ayrıca 18 kişilik yeni Yürütme Kurulu da belirlendi.
10.07.2026
23:10
HÜDA PAR'dan Genç'e Halkbank şubesi çağrısı
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, sosyal yardım, yaşlı ve engelli aylıklarının Halkbank üzerinden ödenmeye başlanmasının ardından Genç ilçesinde yaşanan mağduriyetlere dikkat çekerek, ilçeye Halkbank şubesi açılması çağrısında bulundu.
10.07.2026
11:53
Zazaca'ya katkı sunan öğrencilere anlamlı teşekkür
Genç ilçesinde Zazaca öğretmeni İsmail Yıldız öncülüğünde kurulan ve 'Tij' adlı kliple beğeni toplayan Grup Estare öğrencileri, Genç Murat Etüt Merkezi'nde düzenlenen programda ağırlandı. Öğrencilere Zazaca'nın yaşatılmasına sundukları katkılardan dolayı çeşitli hediyeler takdim edilirken, pasta kesilerek başarıları kutlandı.
10.07.2026
11:52
Bingöl'de 115 milyon liralık İŞGEM yatırımı için imzalar atıldı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Çalışan ve Üreten Gençler Programı kapsamında Bingöl'de hayata geçirilecek İŞGEM 2. Etap Projesi için protokol imzalandı. Yaklaşık 115 milyon lira bütçeli projeyle kente 13 yeni üretim atölyesi kazandırılması ve istihdamın artırılması hedefleniyor.
09.07.2026
18:42
Yeşilay Bingöl'den çocuklara Bağımlılıkla Mücadele Odaklı Yaz Okulu
Yeşilay Bingöl Şubesi tarafından, Gençlik Merkezi iş birliğiyle 8-11 yaş grubundaki çocuklara yönelik düzenlenen 3 günlük yaz okulunda; spor, kültür, sanat ve eğitim etkinlikleriyle çocukların hem kişisel gelişimleri desteklendi hem de bağımlılıklara karşı farkındalık kazanmaları hedeflendi.
09.07.2026
18:26
Emiroğlu: Emekli de çiftçi de geçinemiyor
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl'de düzenlediği basın toplantısında ekonomi, emekli maaşları, tarım destekleri, engelli bireylerin yaşadığı sorunlar ve 'Terörsüz Türkiye' sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
09.07.2026
17:22
Tır ve otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Bingöl'de tır ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın