Kolak'tan ilk sözler: 'Eski defteler kapatılacak' | HABER YORUMLARI
Bingöl Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Sait Kolak, AK Parti Genç İlçe Teşkilat Başkanı olarak atandı. Kolak'ın yeni görevi üzerine belediye meclis üyeliği atanacak isim de belli oldu.
Başkan bey, bence Bingöl İl başkanı olmalıydı mevcut pek etkili saha çalışması olmadığını ciddi memnuniyetsizlik olduğu toplumda bariz görünüyor. Yanlış seçim yaptınız galiba tabiki sizin kendi iradeniz bence, yine de başarılar herşeyin başı sağlık
Attan in eşeğe bin misali Bingöl belediye başkan yardımcılığını bırak git genç ilçesinin ilçe başkanı ol yazık ettiniz Sait bey kendinize BU İŞİN İÇİNDE İŞ VAR BENCE BİNGÖL MERKEZ SİYASETİNDE ZİKTELİLERİ SAF DIŞI BIRAKMAK PARTİ ZATEN GÖZLE GÖRÜLÜR BİR BİÇİMDE KAN KAYIP EDİYOR SAİT BEYMİ GENCİ TOPARLAYACAK ÇOK ZOR BU İŞ İLK SEÇİMDE BİTER GİBİ
@Misafir Kullanıcı Bu sanki bir Muradanli yorumu...Lakin Said Bey vekileri devre disi birakilirsa başarı yine 80 li rakamları bulur hayırlı olsun inşallah
Sait bey bence merkez(bingöl içindeki ) seni istemedi belediyede fırsat kollayıp seni Genç ilçe başkanı yaptılar. Zaten onlara rağmen gelip Başkan vekili oldun. Allah'ın izni ile onların bu kararlarından dolayı pişman olacaklar yerden bitme kendisini vekiliğe hazırlıyor.. çok beklersin....
TÜBİTAK 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırmaları Proje Yarışması Türkiye Finali'nde Bingöl'den katılan proje Türkiye birincisi oldu. Yapay zekâ ve insansız hava araçlarını kutup araştırmalarıyla buluşturan proje, öğrencilerine Türk Antarktika Bilim Seferi'ne katılma yolunu da açabilir.
01.07.2026
08:54
Çifte vatandaşlar için muafiyet yolda!
Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türk vatandaşını ilgilendiren yeni yasa hazırlığı sürüyor. Düzenlemeyle, yaşadıkları ülkede askerlik yapan çifte vatandaşların Türkiye'deki yükümlülüğü kalkacak ve emekli aylığı kesintileri son bulacak.
01.07.2026
08:25
Bayırlı'da sulama krizi! 'Temmuz geldi, kanallar hâlâ açılmadı'
Bölgede meyve ağaçları, bağlar ve sebze bahçelerinin sulama suyuna ihtiyaç duyduğu bu dönemde yaşanan aksaklığa dikkat çeken köylüler, sulama kanalını kapatan kaya parçalarının iş makinesiyle kısa sürede kaldırılabileceğini ifade ederek yetkililere çağrıda bulundu.
01.07.2026
08:23
ApiTURroute ekibinden Bingöl Üniversitesi Arıcılık Merkezi'ne ziyaret
Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Özkırım öncülüğündeki ApiTURroute ekibi, Bingöl Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette arıcılık ve apiturizmi alanında yürütülen çalışmalar ile olası iş birlikleri değerlendirildi.
01.07.2026
08:22
Bingöl'de aynı gün iki mevsim!
Bingöl'de objektiflere yansıyan ilginç görüntüler, kentin farklı rakımlarında aynı gün hem kışın hem de yazın yaşandığını ortaya koydu. Yüksek kesimlerde karla mücadele sürerken, daha alçak bölgelerde sıcaktan bunalan inekler su birikintisine girerek serinledi.
01.07.2026
08:20
Bingöl'de 'koruyucu aile' çağrısı
Bingöl'de Koruyucu Aile Günü'nde farkındalık etkinlikleri düzenlendi. Yürütülen çalışmalarla koruyucu aile hizmetinin toplumun her kesiminde daha fazla tanınmasını amaçladıklarını belirten Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulbari Aksoy, daha fazla çocuğun sevgi dolu bir aile ortamında büyümesine katkı sağlamayı ve koruyucu aile bilincini yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade etti.
01.07.2026
08:20
Seyir halindeki tırın lastikleri alev aldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde seyir halindeki tırın lastiklerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.
Bingöl'ün Genç ilçesi ile Diyarbakır'ın Lice ilçesi sınırlarında bulunan Sarım Çayı'na düşen Vedat Karabulut'un cansız bedeni, 18 gün sonra, kaybolduğu yerden 2,5 kilometre ileride bulundu.
30.06.2026
00:09
Berdibek'in ziyareti umutlandırdı, Özturan son noktayı koydu: 'Artık yokum'
AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek'in, 12Bingölspor'un eski Kulüp Başkanı Mehmet Engin Özturan'ı yeniden göreve dönmesi için ziyaret etmesi, spor camiasında umut oluşturdu. Ancak Bingöl Online'a konuşan Özturan, dönüş ihtimalini kesin ifadelerle reddetti.
30.06.2026
00:08
Bingöl'de iki yılanın dişi mücadelesi kamerada
Bingöl Fotoğraf ve Sinema Derneği Başkanı Kenan Nihat Elçi, halk arasında 'Çukurbaşlı kara yılanı' olarak bilinen iki erkek yılanın dişi için verdiği mücadeleyi görüntüledi. Elçi, mücadele sırasında her iki yılanın da boyun kısmında yaralanmalar oluştuğuna dikkat çekti ve vatandaşları uyardı!
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın