Korkutata: 'Doktorlar hasta kısıtlaması kararı aldı' | HABER YORUMLARI
Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mücahit Korkutata, 'Göğüs doktoruna yönelik çirkin saldırıyı esefle kınıyoruz. Sağlık çalışanları zor şartlarda hizmet ederken bu tür davranışları toplum olarak kabul etmemekle beraber tepkimizi göstermek durumundayız. Lakin olayın yaşandığı günden sonraki gün doktorların birleşerek bir karar içerisinde hasta kısıtlaması kararı bizler için üzücü olmuştur.'
@Misafir Kullanıcı heralde hat minibüsü şöförüsün yazıda kimseye karaktersiz diğe bi cümle geçmiyor ama sen kendi karaktersizliğini yorumunla çok açık bi şekilde göstermişsin adam sivil toplum için çalışmalar yapıyor zorunuza gidiyor aldığı maaşı felan kendince yorumlamışsın yorumunda senin gibi basit kalmış
haberin tamamını okumayan başlık yorumu yapacak kadar bilgisiz şahıs size söylüyorum biz dr kardeşlerimizin haksız olmadığını söylemedik haksılığa uğrayınca haksız davranışlar içinde bulunmaması gerektiğini söyledik cahilin yorumu da ancak bu kadar olur siz beni tanıyorsanız benim ile çay içerek konuşacağınızı bilecek kadar adam olmalısınız edepsizce yorum yapıp sallama iş yapacağınıza bizim ilimizde yaptığımız kalıcı eserlere bakın siz güneş balçıkla sıvanmaz hakikat ise göz kapamak ile kaybolmaz daha çok şey söylenir ama boş davula tokmak vurulmaz.
gözüm, gariban görme engelli kardeşlerimizi kullanarak nereye koşuyorsun bilen biliyor. dürüstlük en büyük ahlaktır. kendinize çeki düzen verin, önce mesainize ve kurum içi ilişkilerinize dikkat edin. kimse yapılanları, söylenenleri yutmuyor.
Hem sağlık çalışanlarını hemde halkın mağduriyetini güzel bi şekilde dile getirmiş, yorumlara bakınca bazı arkadaşların kuyruğuna basılmış gibi saldırdıklarını görüyoruz konuyla alakasız söylemler belliki başkan doğru yolda
Doktorlar haklı, adam il dışından gelmiş diye darp ediliyor. Arkasında adamı olan gitsinler darp edsinler de görelim, mücahit efendi sen çıkmışsın yok karar almışlar yok toplu hareket ediyorlar, arkadaşlarına sahip çıkmışlar bir bingöllü olarak sonuna kadar doktorlarımızın arkasındayız. Herşeye muhalefet eden bir zihniyet var kinini kusan burda yorum yazıyor. Adamların can güvenliği yok bir hastaya 50 kişi refakat ediyor ve sağlıkçıları tehdit ediyorlar. Yok maaş alıyorlarmış hadi ordan be adam 25 yıl okul okuyor bir işçi kadar mücahit efendi kadar maaş alıyor, bu yetmiyor birde darp ediliyor
Ben de memurum, 2 tane 4 yıllık üniversite bitirdim, sözlü sınav ile hakkımı yediler o da yetmiyor paspasci bile artık benden yüksek puan alıyor. Ama hiçbir zaman ben vatandaşın işini görmem diye bir boykot ya da biz memurlar kendi aramızda öyle bir karar almadık almaya hakkımız da lüksümüz de yoktur. Sağlık çalışanlarının da öyle bir hakkı ve yetkisi kesinlikle yoktur. 657 ye göre de suç işliyorlar bunların derhal tespit edilip disiplin cezaları ula cezalandirilmalari gerekir. Türkiye sağlık çalışanlarının bürokratik mobingine kurban edilemez, kimse vatandaştan hıncını çıkartamaz
@Misafir Kullanıcı Halimden hiç de memnun değilim daha doğrusu bu sisteme sizden daha çok kızgınım bundan emin olabilirsin çocuk. Ben şunu demek istedim hiçbir kamu personeli devletin uygulamalarını bahane ederek vatandaşı mağdur edemez vatandaşa mobing zulmünü yaşatamaz. Ha birgün yaparsın ki bu da 657 ye aykırıdır. Ama en fazla 1 günlük hak veririm size o da çok acil hastalara bakmanız şartıyla.. İntikamınızi vatandaştan almaya hakkiniz yok
@Misafir Kullanıcı Paspasci demek alay etmek midir, zamanında o onurlu işi ben de yaptım merak etme. Konuyu da saptirtmaya çalışmayın sizi uyanık firildaklar sizi...
Sağlık personeline karşı fiziksel şiddete hayır, sağlık personellerinin de vatandaşa karşı yaptığı biyolojik ve psikolojik şiddete hayır. Hiçbir gerekçe doktorların vatandaşa bakmıyoruz ya da hizmetlerimizi kisitliyoruz demeye hakkı yoktur. Bu konuda sağlık çalışanları kibir ve egoizm içinde boğuluyor. Hiçbir devlet memuru gerekçe ne olursa olsun vatandaşın işini aksatamaz öyle bir hak yok. Çok çok istifa etsinler, onların özeline de ölsek bile gitmeyelim ki meslekleri 5 kuruş bile etmesin. Açlıktan debelensinler. Onlar vatandaştan üstün değil.
HER TÜRLÜ ŞİDDETİ KINIYORUZ.DEVLETTE DEVAMLILIK ESASTIR.GÜNLERCE RANDEVU ALAMAYAN YAŞLI VE ENGELLİ HASTALARA BAKMAYIP İŞ BIRAKAN ASİ DOKTORLAR GÖREVDEN DERHAL EL ÇEKTİRİLMELİDİR.DOKTORLAR DA ACİZ KULLARDIR.GELEN HASTALARIMIZA SAYGILI DAVRANILSIN.BEN BİZZAT KENDİNİ BİLMEZ BİR HEKİM VE HEMŞİRE TARAFINDAN SAYGISIZ BİR TAVIRLA KARŞILAŞTIM.İŞİN ASLINI ÖĞRENMEDEN HER DEFASINDA VATANDAŞI DA SUÇLAMAYALIM.HERKESİ SAYGIYA DAVET EDİYORUM..SİYASİLERDEN SES YOK.ANCAK HASEREKTE KAYAK YAPSINLAR GARİBİM VATANDAŞ TA HASTANE KÖŞELERİNDE SÜRÜNSÜN...YAZIK
Burada sağduyulu yorum yapan tüm Bingöl halkına teşekkürler.Doktora ve sağlık çalışanlarına saldıran ....... içimizde barindirmamaliyiz.Gerçek Bingöllüler misafirperverdir.Dişardan gelen doktoruna memuruna gayet saygılı sıcakkanlı ve misafirperverdir.Yeterki içimizdeki saldıran ........yok edelim.
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, BÖGEP kapsamında Atatürk Üniversitesi gibi köklü bir kurumla yürütülecek iş birliğinin, üniversitenin araştırma kapasitesine ve bölgesel kalkınma hedeflerine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
06.11.2025
17:16
500 bin konut projesinin Bingöl'deki dağılımı belli oldu
'Yüzyılın Konut Projesi' kapsamında, 81 ilde inşa edilecek 500 bin sosyal konutun yapılacağı ilçeler açıklandı. Bingöl'de nerede kaç konut yapılacak? İşte detaylar…
06.11.2025
17:09
'Kültür'deki Mağduriyet Giderilmeli'
Bingöl Basın Konseyi ziyaretinde Kültür Mahallesi'ndeki mağduriyetlere dikkat çeken HÜDAPAR Bingöl İl Başkanı Refik Alpaya; 'Toplumsal bir yarar gözetmekten uzaklaşıp, ticari yaklaşımla insanlar mağdur ediliyorsa, buna karşı tabi ki sesimizi yükselteceğiz. Bu konudaki tavrımız nettir. Kamunun zararını istemeyiz ama halkın da mağduriyetine rıza gösteremeyiz' dedi.
Üniper-Sen Genel Başkanı İbrahim Güzel; 'TBMM, memur maaşlarına 2026 ve 2027 yıllarında uygulanacak artışa ilave olarak günün şartlarına uygun bir artış için gerekli çağrıları yapmalı, Hazine ve Maliye Bakanlığı da artık memurun sırtından elini çekmelidir' dedi.
06.11.2025
16:47
Bingöl Umut Kervanı'ndan 141 aileye destek
İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi gören Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2025 yılı Ekim ayında; 141 aileye 291 bin 863 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği, 26 Kasım 2025 tarihinde Afrika'nın Benin bölgesinde yardım faaliyetinde bulunacak.
06.11.2025
16:12
FKA'dan 2026'ya güçlü destek: Bütçenin yüzde 80'i projelere ayrıldı
Fırat Kalkınma Ajansı kasım ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli'de gerçekleştirildi. Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, 2026 yılı bütçesinin yüzde 80'inin proje ve faaliyet desteklerine ayrıldığını belirterek, bölgenin sürdürülebilir kalkınması için çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü söyledi.
06.11.2025
13:54
Araç sahiplerini üzecek haber: Motorine zam geliyor
Bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına 2,07 TL zam yapılacak. Yeni artışla birlikte Bingöl'de motorinin litre fiyatı 60 TL'ye ulaşacak. Böylelikle geçen hafta gelen 3 TL'lik zammın ardından art arda ikinci zam gelmiş olacak.
06.11.2025
13:19
Bingöl'de arıcılara seminer verildi
Bingöl'de arıcılara, arı hastalıklarıyla mücadele ve koloni yönetimi üzerine kapsamlı bir eğitim semineri düzenledi.
05.11.2025
16:15
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın