Korkutata: 'Eğitim ve Araştırma Hastanesi önceliğimizdir' | HABER YORUMLARI
Gazetecilerle buluşan AK Parti Bingöl Milletvekili Adayı Zeki Korkutata, sağlık alanındaki gelişimleri öncelediklerini ifade ederek; '500 yataklı yeni hastanemizin inşaatı başlıyor. Bu hastanemizin eğitim ve araştırma hastanesine dönüştürülmesi için tüm olanakları seferber edeceğiz. Biliyoruz ki, Bingöl'ün buna ihtiyacı var.'
Araştırma demişken ankaradaki korkutata ailesi mevzusunu da araştırmak lazım. Madem şeffaf olacaksınız bu konu hakkındada açıklama yapmanız gerekir sayın korkutata
Ankara'da yüz milyon liradan fazla değeri olan ihale aldığınız söyleniyor. Bir ikincisi Sağlık Meslek Lisesinden mezun olup müsteşar olurken vicdanınız sızladı mı acaba hiç ? Uzman dr.lar proflar doçentler varken siz hangi özelliğiniz sayesinde müsteşar oldunuz ? Bu mu liyakat... Bingöl için 1-1-1 konuşuluyor. Size de 14 Mayısta bay bay diycez inşallah hep birlikte ..
Baktınız iki tehlikede ondan sonra adam akıllı porojelerden bahs etmeye başladınız. Yıllardir saf yerine koydugunuz bu millete taziye,hasta sorma herume sarecimunserume gibi ucuz siyasetlerle somurdunüz.
Türkiye siber vatan programı 2026'da 81 ilde uygulanacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen Türkiye Siber Vatan Programı, 2026 döneminde Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak uygulanacak.
05.11.2025
14:57
Bingöl'ün 16. mahallesi belli oldu
Bingöl Belediyesi Meclisi, kent merkezinde yeni bir mahalle kurma kararı aldı. Yeni kararla birlikte merkezdeki mahalle sayısı 16'ya yükseldi. İşte yeni mahallenin adı ve sınırları…
05.11.2025
14:39
Bingöl'de Futbol Coşkusu: 9 Köy Takımı Sahaya İniyor
Toplam 36 maç sonunda grubu ilk dört sırada tamamlayan takımlar yarı finale yükselecek. Yarı finalin kazananları ise büyük finalde şampiyonluk için sahaya çıkacak.
05.11.2025
14:19
Bingöl'de zehir tacirlerine geçit yok
Bingöl'de jandarma tarafından yapılan çalışmada, 2 kilo 802 gram kubar esrar ele geçirilirken 1 şüpheli tutuklandı.
05.11.2025
14:17
Bingöl'de arıcılara 435 organik kovan dağıtıldı
Doğunun en çok bal üretilen ikinci ili olan Bingöl'de 'Bingöl Organik Bal Yesin Projesi' kapsamında 15 üreticiye 435 organik arı kovanı dağıtıldı.
05.11.2025
14:13
DEM Parti Meclis üyelerinden zam tepkisi
Bingöl Belediye Meclisi, 1 Aralık 2025'ten itibaren geçerli olmak üzere suya zam kararı aldı. Karara tepki gösteren DEM Parti Bingöl Belediye Meclis Grubu, hem artışın geri alınmasını hem de arıtmasız suyun şehir şebekesine verilmesine son verilmesini istedi.
04.11.2025
14:58
Bingöl Belediyesi güneşten ve çöpten kazanıyor!
Bingöl Belediyesi, çevre dostu yatırımlarla hem doğayı koruyor hem de kendi bütçesiyle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Güneş enerjisi santrali ve evsel atıklardan elektrik üreten belediye, tıbbi atıkları güvenle steril ederek her yıl milyonlarca liralık gelir elde ediyor.
04.11.2025
14:18
Bingöl Havalimanı PAT Sahaları Yeniden İhaleye Çıkıyor
Defalardır iptal edilen ihaleler nedeniyle yenilenemeyen Bingöl Havaalanı PAT sahaları, yeniden ihaleye çıkıyor. Yaşanan ihale iptalleri, kamuoyunda yanıtı merak edilen bir soruya dönüşüyor: 'Kime vereceklerine karar mı veremiyorlar?'
04.11.2025
11:10
Yeni 'Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi' Resmi Gazete'de
Türkiye Barolar Birliği'nin belirlediği Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi güncellendi. Yeni tarifeye göre kira davası açmak için avukata 30 bin lira, bu davayla ilgili icra için 9 bin lira, tahliye için ise 20 bin lira ödenecek.
04.11.2025
10:54
Bu taşıtlarda eldiven ve koruma gözlüğü zorunluluğu
Karayolları Trafik Yönetmeliği'nde yapılan değişikliğe göre bisiklet, motosiklet, traktör ve elektrikli bisiklet kullananlara eldiven ve koruyucu gözlük gibi ekipman kullanma zorunluluğu geldi. Motosiklette arka tarafta oturan kişi de gözlük ve eldiven takacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın