arkadaşlar yorum yaprken biraz bilinçli yapalım muhammed hoca kendi çabası ile bu aşamaya gelmiş ise takdir etmek lazım ayrıca hem kendisi hemde eşref ikiside sivanlı hemde akrabalar niye ikisini kıyaslıyorsunuz ikiside sivanın gururu, horozu, efendisi,hizmetkarı kıskanmanın bir anlamı yok biz yöremizin iki yüreği güzel insanları ile gurur duyuyoruz.
Alltaki yorumlara bakınca insanların ne kadar cahil kaldığını görüyorum. Temel felsefesinde islamın hiç bir esasını benimsememiş kavmiyetçi ırkçı bir anlayışla toplumları idare etmeyi kendisine şiar edinmiş beşeri düzeydede bir ülkeyi yönetecek hiçbir yeteneğe sahip olmayan siyasal bir partide görev almayı Allah nasıl hayırlı eder anlamıyorum. Malesef bozuk bir islam anlayışına sahip bir toplum düzeni var.
Onur duyduk onurlandırk 2023ü bekliyoruz bu halkın vekili olacaksın ve hakka biat edeceksin biliyoruz siz diğer siyasetçiler gibi olmayınız yeter bu halk seni sırtında taşır
@Misafir Kullanıcı insnıyoruz ki ziya hocanın ardından meclise gidecekler. Niye bingölde mhp çıkmasın çıkamaz diye kaide mi var ? geçen seçim 13 bin oy alan ziya hocayı unutuyor musun? Fazlaca kürt asimilasyonuna maruz kalmışsın sen
Yahu bir insan bu partiye nasıl girer akıl alır gibi değil.hic bir zaman ülkenin sorunlarını konuşmazlar, ekonomi yi ağızlarına almazlar,insa hakları özgürlükler refah insanı daha iyi yaşatma,hiç biri yok muhalefete muhalefet eden bir parti dünyada yoktur.iktidara geleyim diye bir dertleride zaten yok ne zaman bı iktidara destek verdilerse o iktidarin gelecekleri hep hazin son olmuştur.
Akaryakıta zam geliyor! Depoları doldurmak için acele edin!
Motorinin litre fiyatına Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere zam geliyor. Depoları doldurmak için acele edin! İşte yeni zam miktarı ve diğer detaylar…
Nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik Bingöl merkezli 5 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 10 şüpheli tutuklandı.
19.11.2025
12:39
Küçük bir dükkânda başlamışlardı şimdi tonlarca yufka üretiyorlar
Bingöl'de 5 yıl önce küçük bir dükkânda yufka üreten kadınlar, şimdilerde organize sanayi bölgesinde tonlarca üretim yapıp çevre illere gönderiyor.
19.11.2025
11:59
Bingöl Kültür ve Turizm Müdürü görevden alındı
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkında karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kararda, Bingöl İl Kültür ve Turizm Müdürü Selahattin Yazar'ın görevden alındığı belirtildi.
18.11.2025
15:56
DEM Parti'den Bingöl'de Halk Buluşması
DEM Parti Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören; 'Halkımız ve sivil toplum kuruluşlarını etkinliğe güçlü bir katılım göstermeye davet ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:50
Bingöl'ün yeni üretim üssü çamurdan kurtuluyor! Vali Usta, çalışmaları yerinde inceledi
Bingöl 3. Kısım Küçük Sanayi Sitesi'nde tamamlanan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek ilgililerden bilgi alan Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta; 'Bingöl'ün faydasına olan her işte elini taşın altına koyan bir anlayışla çalışmaya devam ediyoruz' dedi.
18.11.2025
12:28
Bingöl'de asayiş uygulamaları! Uyuşturucu ve silah ele geçirildi, aranan 27 şahıs yakalandı
Bingöl'de bir haftada yapılan asayiş uygulamalarında uyuşturucu maddeler, silahlar ele geçirildi; aranan 27 firari yakalandı. Vali Usta; 'Görevlerini kararlılıkla sürdüren Jandarma ve Emniyet mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum' dedi.
18.11.2025
10:06
Trafikte yeni dönem! Yaka kameraları törenle takıldı
İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen Yaka Kamerası Projesi kapsamında Bingöl'de trafik ekiplerine 90 yeni yaka kamerası tahsis edildi. Bingöl Valisi Usta; 'Vatandaşımızın devlete olan güvenini sağlamak, kolluk kuvvetlerimizin de şefkatini göstermek amacıyla çok önemli diye değerlendiriyorum' dedi.
18.11.2025
09:52
Üniversitede 3 yıllık eğitim dönemi başlıyor
YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, isteyen ve başarılı olan öğrencilerin üniversiteyi 3 yılda bitirebilmesine ilişkin uygulamanın hayata geçirileceğini açıkladı.
16.11.2025
19:51
IBAN'a para transferinde yeni dönem!
Artan banka dolandırıcılıklarının ardından IBAN transferleri ve çevrim içi ödemelerde yeni güvenlik adımları devreye giriyor. Meclis'e sunulan ve aralık ayı itibarıyla yasalaşması beklenen 11. Yargı Paketi kapsamında mobil bankacılığa biyometrik doğrulama eklenerek para transferlerinde ses, parmak izi, yüz ve göz taramasıyla onay süreci zorunlu hale gelecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın