Kaldırım işgallerinden altyapı çalışmalarına, trafik sorunundan Kent Konseyine birçok konuda değerlendirmelerde bulunan ESOB Başkanı Bayram: 'Hiç bir işte düzen yok. Memleket Allaha emanet bir vaziyette! Kimsenin çözüm üretme gibi bir çabası yok. Eksikler söylenince de farklı mecralara çekilerek kendilerini aklamaya çalışıyorlar dedi. Bayram, yerel seçim için de çarpıcı bir öngörü de bulundu.
Sayın Ali Bayram çok kısa tutmuş.Aslında söylenecek çok söz var.Memleketin yönetimine söz sahibi olanlar nedense ortalıkta görünmüyor.Belki de üst başları toz almasın diye .Ancak bu kadar basiretsizlik,bu kadar vurdum duymazlık ve başıboşluk hiç bir dönemde görülmedi.Bu insanların bedduası sizi doğduğunuza pişman edecek unutmayın.Bingöl halkı kuzu değil iyi düşünün.ok açık söylüyorum.Alt yapı yapmak insanlara aleni zulmetmek değildir.Dünyanın hiç bir yerinde alt yapı yapıyorum diye yöneticiler bu kadar keyfi ve rahat davranamazlar.Hatırlatılır
maalesef bu memlekette siyaset bir türlü rayına oturmadı.eskilerin bir sözü var palu'nun dininden bingölün siyasetin kimse bir şey anlamaz.ilk önce vatandaşı insan olarak görmek ve insan olarak değer vermek gerekir bir meta gibi işinin düştüğü dönemlerde değil.Benim şahsi görüşüm kim seçilirse seçilsin (zaten seçilen bellidir)seçildiği günden itibaren 1 yıl boyunca görevinin başına geçmeden büyük şehir belediyelerine staj yapmaya göndermek lazım.acaba belediye nedir ne iş yapar nasıl hizmet yapar bunları öğrenmesinde fayda var.
Kayıtların 30 Haziran 2025 Pazartesi sona ereceği bildirilirken, kursa katılım şartları şöyle sıralandı;
28.06.2025
08:36
Bingöl'de zincirleme trafik kazası: 5 yaralı
Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
28.06.2025
08:29
Bingöl'de çiftçinin emeği küle döndü
Bingöl'ün Genç ilçesinde ekili arazide çıkan yangın nedeni ile onlarca dönüm alan kül oldu.
27.06.2025
19:24
Bingöl'de uyuşturucudan hapis cezası alan şahıs yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
27.06.2025
19:00
Burakgazi'den Bingöl'e 4 derslikli anaokulu
İş İnsanı Ferhat Fırat Burakgazi, Bingöl'deki okul ihtiyaçları kapsamında 4 derslikli anaokulu yapacak. Okula dedesinin ismi verilecek.
27.06.2025
18:26
Meclis tatile girmiyor: Çalışma süresi 1 ay uzatıldı
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin çalışma süresinin 31 Temmuz'a uzatılmasına ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
27.06.2025
18:06
Bingöl'de araçta ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince bir araçta yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.
27.06.2025
17:58
Bingöl'de üst araması yapan bekçiler ele geçirdi
Bingöl'de üzerinde yapılan aramada 3,4 gram esrar ele geçirilen şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
26.06.2025
17:44
Bingöl'ün içme suyu kapasitesi iki katına çıkıyor
Bingöl Belediye Başkanı Arıkan, 'Yıllardır verilen bu büyük emeğin adım adım sonuna yaklaşıyoruz. Mevcut su debisi saniyede 300 litre iken, kapasite neredeyse iki katına çıkarılmış olacak. Bu hat tamamlandığında, Allah'ın izniyle Bingöl'de içme suyu sorunu tamamen gündemden çıkacak'
26.06.2025
17:43
Üniversitelerde yeni dönem!
Yükseköğretim Kurulu, üniversitelerde yapay zekâ, tarım ve sağlıkta dijitalleşmeyi önceleyen yeni programlar için harekete geçti. Yeni modelle birlikte; İş dünyasındaki tecrübeli isimler meslek yüksekokullarında dersler verecek.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın