MHP, Bingöl Belediye Başkan Adayının Ziya Buyankara olduğunu açıkladı. İlk beyanatında Biz emir alıp emir vermeye değil sadece yönetmeye talip olduk diyen Buyankara, seçilmesi halinde yapacaklarına dair ön bilgiler de paylaştı.
Allah yolunu açık etsin bıngol de teksin dürüst ve gerceklerı söylemek lazım parti secmıyoruz şahsına diyecek yok Bingöl Bingöl olmuş boyle dürüst aday gelmemiş Ziya hoco Allahın izniyle rakibin olmayacak tek aday tek millet seninle gurur duyuyoruz
Ak parti ve mhp ittifakı ülke'nin ve milletin istikbali için en iyi ve en güzel karardır. Mhp'nin de Bingölde çalışmaları gurur verici. Hepimiz bir milletiz.
Bingöl akpartinin dayatma siyasetinden ziya hocanın sayesinde kurtulacak bingölde halk tarafından karşılığı olmayan ama yıllardır onlardan başka adam yokmuş gibi davranan siyasetçilerden kurtulacak Allah'ın izni ile
Bingöl, çok güzel bir ildir. Fakat bu güzellik, tefeci-haramcı hacı-hoca tayfası tarafından unutturulmuştur. Bingöl, hizmet istiyor! Bingöl, değişim istiyor! yeter be, yeter! Din üzerinden siyasete hayır! Hizmet lazım bize! 'İnşallah, maşallah' sökmüyor artık! Değişim şart! Eminim, HDP'li kardeşlerimiz de MHP'ye oy verecek ve bu il güzel hizmetlere kavuşacaktır!
Piyon başkanlardan ve hırsızlıktan bıktı usandı bu halk! Dik duruşundan taviz vermeyeceğinden emin olduğum için oyum ve duam sizinle Allah hayırlı etsin
CcC Allahına Kurban Ziya bey Sonunda Akp'ye Oy vermeden içimiz rahat ederek oy vereceğimiz bir kişi çıkıtı ALLAH utandırmasın merkez komple MHP bu sefer..
Kamu kurumlarında görev yapan bazı personellerin siyasi bağlantılarını öne çıkararak ayrıcalıklı davranışlar sergilediği yönündeki iddialara sert çıkan Yeniden Refah Partisi Bingöl İl Başkanı Cihat Hatısaru, kendilerini iktidar partisinin koruması altında görerek diğer çalışanlar üzerinde baskı kurmaya çalışan ve kurum içerisinde ayrıcalıklı bir konum sergileyen personellerle ilgili kurum amirlerine tarafsızlık çağrısı yaptı.
10.06.2026
21:31
12Bingölspor taraftarı tepkili! 'Yalnız bırakırsanız, yalnız kalırsınız!'
12 Bingölspor taraftarları, 2. Lig'e yükselen yeşil beyazlı takımın yalnız ve sahipsiz bırakılmasına tepki için yürüdü! Siyasetçilere, bürokratlara ve iş dünyasına seslenen taraftarlar, 'Bugün 12Bingölspor'u yalnız bırakırsanız yarın yalnız kalırsınız' mesajı verdi.
10.06.2026
20:21
Çıraklık dönemi çalışmaları emekliliğe sayılmayacak
Yargıtay 10. Hukuk Dairesi, çıraklık döneminde fiilen üretimde çalıştığını belirterek bu sürelerin emeklilik primine dahil edilmesini isteyen davacıyı haklı bulan yerel mahkeme kararını bozarak, çıraklık sözleşmelerinde esas amacın çalışma değil meslek öğretimi olduğuna hükmetti.
10.06.2026
18:45
Uyuşturucu Operasyonunda 1 Tutuklama
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ele geçirilirken, gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
10.06.2026
18:44
Bingöl'de Vefa Programı: Merhum Orhan Açıkbaş Anılacak
Bingöl'de sivil toplum camiasının tanınan isimlerinden merhum Orhan Açıkbaş için anlamlı bir vefa programı düzenleniyor. 'İz Bırakanlar Vefa Programı' kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte, hayatı boyunca toplum yararına yaptığı çalışmalarla hafızalarda yer edinen Açıkbaş, dostları ve sevenleri tarafından anılacak.
10.06.2026
18:43
BEYMAR Gross Simani Mahallesi'nde Hizmete Açıldı
Bingöl'ün yerel marketlerinden olan Beymar, toptan ve perakende sektörüne yeni bir soluk getirerek, Simani Mahallesi Bingöl-Muş yolu gross market açtı.
09.06.2026
22:55
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın