Mülakat mağduru öğretmenin isyanı! 'Hiç mi vicdanınız sızlamıyor?' | HABER YORUMLARI
Yaşadıklarını tek tek anlatan genç öğretmen, iyi puan almasına ve mülakattaki soruları doğru yanıtlamasına rağmen elenmesine isyan etti; 'Şimdi siz söyleyin, biz ne yaptık? Nasıl bizim puanlarımızı böyle düşürebiliyorsunuz? Bizler daha ne yapalım?'
uzgunum enes kardesim. ne yazik ki her yer torpil, en basit is bile torpille halledilmeye calisiliyor. bunun ahlaksizlik oldugunu, medeni insanlar gibi sira, liyakat, gibi kavramlari toplumca benimsedigimizde bu sorunlar da cozulur. tepeden tirnaga kadar batmisiz, icerden bakinca bunu goremiyoruz maalesef. gecmis olsun, umarim bir dahaki seferde hakkin olani alirsin.
Allah Allah hem karlıovalı hem soyadı bingöl ve mülakatta eleniyor enteresan.. oysa bingöl ailesinin maşallahı var ellerinin ulaşmadığı yer yok..acaba arkadaş akrabaları değil mi
@Misafir Kullanıcı Yazabilecek onca şey varken bir bunu mu yazabildin. IQ zekânı belletmissin. Ha bu arada Karliova düşmanlığım varken bir şey Bulamadım dersen bu zulmü kinasaydin ve yeterdi.
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle bulaşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
08.04.2026
00:14
Bingöl'de 10 yıl hapis cezası bulunan firari bagajda yakalandı
Bingöl'de polis ekiplerince durdurulan iki araçta yapılan aramada, bagaja gizlenen ve 10 yıl 10 ay hapis cezasıyla aranan firari yakalandı. Olayla ilgili 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.
08.04.2026
00:14
Bingöl'de 16 şüpheli ve 4 hükümlü yakalandı
Bingöl'de jandarma ekiplerinin 27 Mart–3 Nisan tarihleri arasında yürüttüğü çalışmalarda çeşitli suçlara karışan 16 şüpheli ile kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü yakalandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.
08.04.2026
00:13
Genç'te Kurumlar Arası Futbol Turnuvası
Bingöl'ün Genç ilçesi, baharla birlikte sporun birleştirici gücüne sahne olmaya hazırlanıyor. İlçede kurumlar arası dayanışmayı artırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlenen 'Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası' için geri sayım başladı.
08.04.2026
00:12
HES ve JES projeleri için 'Ortak Akıl' Çağrısı
Eğitim ve Toplum Gönüllüsü Semiramis Bektaş Karaarslan, Bingöl'de gündemde olan HES ve JES projelerine ilişkin yaptığı açıklamada, tüm kesimlerin bir araya gelerek çözüm üretmesi gerektiğini belirtti.
07.04.2026
00:23
Bingöl Devlet Hastanesi'ne Yeni Endoskopi ve Kolonoskopi Cihazı
Bingöl Devlet Hastanesi'ne kazandırılan yeni nesil endoskopi ve kolonoskopi cihazı hizmete alındı. İkinci cihazla birlikte tanı süreçlerinin hızlanması ve sağlık hizmetlerinde kapasitenin artırılması hedefleniyor.
07.04.2026
00:22
Sumud Filosu'nda İki Bingöllü İsim
Gazze'ye insani yardım ulaştırmak amacıyla yola çıkacak Özgürlük ve Sumud Filosu'nda Bingöllü sendikacılar Nevzat Öylek ve Yunus Kava da yer alacak. Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, filonun Gazze'nin özgürlüğü ve insani yardımlar için büyük önem taşıdığını söyledi.
07.04.2026
00:21
Motosiklet kazasında yaralanan genç hayatını kaybetti
Bingöl'de motosiklet kazasında yaralanan 24 yaşındaki Furkan Görgülü, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın