'Mülakatsız, sınavsız alım' iddiası | HABER YORUMLARI
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Mikail Kovalar: 'Bu şehirde yaşayan ve gündemi takip eden herkes çok iyi bilir ki, bundan öncede birçok kuruma birçok sınavsız, kurasız ve mülakatsız alımlar yapıldı.'
Adam çıkmış torpilli alımlara karşı tepkisini koymuş, yorum yapanlarda neden tepki koymuşsun diye tepki vermiş. Yorumları yapan da işe alınanlardır muhakkak.
şu cümleleri kuracak dil bilgisine sahip olmadığını çok biliyorum:)) açıklamayı kim hazırladı sana başgan. 1 iddaa ettiğin kamu arazileri kimlere peşkeş çekilmişse açıklamak boynunun borcudur. milyonluk ihaleleler kime verilmişse el altından açıklamak boynunun borcudur yoksa hergün oturup kalktığın akp li aktif siyasette yer alan arkadaşların olmasın. mukaıl bey:))
mülakatın kaldırılacağı genel başkanınız tarafından dile getirilmesine rağmen siz mülakatsız sınavsız alım yapıldı diyosunuz. lacivertin b... rengi bir parti olduğunuzun farkında olduğınuzu kendiniz daha iyi bilirsiniz. dürüstlük abidesi mikail bey yetki akp milletvekillerinde değilde sizde olsaydı bırakın sınavı mülakatı kamu kurumlarını kendi yeterliliği olmayan resmi olarak kapanması gereken sürücü kursunuz gibi yönetirdiniz. çok dürüst iseniz ya sürücü kursunuzu kural ve kaidelere göre şekillendirir yada kendi sürücü kursunuzu miili eğitim müd lüğüne şikayet edersiniz.
Canı istesin köydeki çobanda kadrolu olur yeterki istesin üniversiteli çobanda olur çanları istesin fizandan gelir yine kadro verirler.yetetki istesin kimsenin sesi bile çıkamıyor nasılsa çikaninda duyulmuyor nasılsa böyle devam ettikçe siz ne kadar kovalarsınız.Canlari istesin yeterki.
Tespitleriniz çok doğru önceki dönemde kendi adamlarını altı herkes şimdikilerde kendi akrabalarını alıyor Yani değişen birşey olmayacak olan kime oluyor yada en çok gibi etkileniyor biliyormusunuz vekili olmayan kesimler kurumlara bakın genç ve solhan ve bakan beyin bölgesi gerisi yok sayılmış..! Önce bunların önüne geçin emin olun baş üstünde yer edersiniz biz derseniz ismler partiler önemli değil hak kul hakkı bunun bilincinde olun yeterki..!
Doğru şimdi babacan gelecek artık torpil olmayacak demi Allah için peygamber hatırı için kovalar sen kendin söylüyorsun kendi söylediğine inanıyorsun sırf desinler bak takip ediyorlar kimse aynı tas aynı hamam ama bari doğru işler için onaylayın ama yok dert başka
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.06.2026
13:26
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
30 yıl sonra yeniden TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan 12 Bingölspor'un yeni sezondaki rakipleri netleşti. Ancak yeşil-beyazlı kulüpte kongre öncesi yönetim belirsizliği sürerken, gözler aday çıkıp çıkmayacağına çevrildi.
08.06.2026
13:07
Bingöl Dallıtepe'de ormanlar neden kesiliyor?
Son birkaç yıldır yapılan kesime bu yıl da itirazlar yükseldi. Kesimi yapan o köylü, itiraz eden de yine o köylü! Orman katliamıysa neden göz yumuluyor? Yasalsa olayın perde arkasında ne var? İşte yaşananlar ve edinilen o bilgiler…
08.06.2026
13:04
Teknikerler Konfederasyonu Kuruldu: '83 yıl sonra sahaya iniyoruz'
Konfederasyon Başkanı Ertan Kılıç, teknikerlerin mesleki haklarını savunmak ve çözüm bekleyen sorunlarını gündeme taşımak amacıyla konfederasyon çatısı altında örgütlendiklerini açıkladı. Kılıç, milyonlarca teknikerin daha güçlü temsil edilmesi için mücadele edeceklerini söyledi.
07.06.2026
18:29
Vali Çelik: Hesarek'i Türkiye'nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine de katılan Çelik, ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla Hesarek'in daha güçlü bir turizm merkezi haline geleceğini söyledi.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın